Campus Fesztivál képekben

Látogatottsági rekord a Campus Fesztiválon!
Hatvanezernél is több vendég bulizott Debrecenben!
Rekord létszámú, hatvanezernél is több vendéget fogadott a vasárnap hajnalban zárult Campus Fesztivál Debrecenben - közölte a rendezvény sajtófőnöke. Bakó Csaba értékelése szerint ezzel és a szolgáltatások minőségével a Campus belépett a hazai fesztiválok élvonalába.

A szombati nap kiemelkedő fellépője volt a dán popdíva Nabiha, valamint a Campus Fesztiválon először játszó Ákos.
Habár a dán énekesnő csomagjai elkeveredtek az utazás során, a szervezők biztosítottak neki fellépőruhát és hangszereket is, így zökkenőmentesen tarthatta meg a koncertet - ismertette Bakó Csaba.
A zárónapon fellépett még az Intim Torna Illegál, Rúzsa Magdi, a Carbonfools, a Vadfruttik, míg a keményebb vonalat a Road, a Depresszió, az Alvin és a Mókusok, valamint Ganxsta Zolee és a Kartel képviselte. 

A szerdán kezdődött fesztivál a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója miatt idén a debreceni Vidámpark és az Oláh Gábor utcai sportcentrum területén zajlott, 2700 négyzetméternyi fedett helyszín várta a látogatókat. A rendőrség, a mentők és a katasztrófavédelem is kiemelt figyelemmel vigyázott a fesztiválozókra, de a szomszédos állatkert lakóiról is napi 24 órában gondoskodtak a szakemberek.
Az idén először vezették be a re-poharat, amelyet egyszer kellett megvásárolni a fesztivál ideje alatt, ennek köszönhetően, a látogatószám emelkedésének ellenére is csaknem öt százalékkal kevesebb hulladék keletkezett, mint az előző években.
A vasárnap reggel elkezdett bontással várhatóan egy hét alatt végeznek - tette hozzá a sajtófőnök.

Forrás Magyar Hírlap(0 szavazat)

A MasterCard Balaton Sound 2013. képekben

2007 nyarán valami megváltozott a Balaton partján. A Zamárdi szabadstrandot felbolygatta a Balaton Sound fesztivál, mely nemcsak a magyar fiatalok partyéletét rázta fel, hanem - főként az elektronikus vonalat kedvelő - külföldi rajongókét egyaránt.

A már elejétől exkluzív fesztiválnak indult Sound idén már 7. alkalommal tölti meg szórakozó fiatalokkal Zamárdit és környékét, a szívonalas fellépők sorát, a kíváló szervezést és az egyedi miliőt a lelkes közönség idén is telt házas napokkal köszönte meg.

Az idei évben sem maradunk Nektek adósok az örök emlékű bulifotókkal: barátokat, szerelmeket, gyönyörű csajokat és a legemlékezetesebb pillanatokat igyekeztünk mi is elkapni... Nektek! Reméljük sikerült...

Nézd végig Te is a galériákat: ha nem jutottál ki idén akkor azért, ha pedig kint voltál akkor azért...
(0 szavazat)

Hegyalja Fesztivál képei 2013.

Az Igazi Arcok idén is a Hegyalja Fesztiválon buliztak! Íme a tizennegyedik Hegyalja Fesztivál legjobb képei!
(0 szavazat)

Bónusz Fesztivál - 2012

2012. október 13-án, szombaton került megrendezésre Magyarország vezető elektronikus zenei rendezvénye, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL! Tekintsd meg Te is a legjobban sikerült képeket!
(0 szavazat)

Snowattack 2011

Tekintsd meg Te is Képes beszámolónkat a 2011. január 29. és február 5. között zajló Snowattack képeit!
(0 szavazat)

David Guetta Debrecenben - 2010. szeptember

Tekintsd meg Te is képes beszámolónkat a 2010. szeptemberi David Guetta koncertről, a debreceni Főnix Csarnokból!
(0 szavazat)

Korfu, Matúra Túra 2011.

Tekintsd meg Te is Képes beszámolónkat a 2011-es görögországi Korfun eltöltött Matúra Túráról!
(0 szavazat)

BeachAttack 2011. - Horvátország

Tekintsd meg Te is Képes beszámolónkat a 2011-es horvátországi BeachAttackről!
(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!