Három Szigetes fellépő is díjat kapott a Brit Awards-on

Két-két díjat nyert el két fiatal londoni sztár, Dua Lipa és Stormzy a brit zenei díjak közül a londoni O2 Arénában szerda este rendezett Brit Awards gáláján. A legjobb együttes a Gorillaz lett, akik mellett idén Dua Lipa is fellép a Szigeten, valamint Kendrick Lemar is érkezik hazánkba, aki a legjobb nemzetközi énekes lett.
(0 szavazat)

Tényleg megéri tűzfalat használni?

Ha teljes védelmet szeretnénk, akkor érdemes a vírusirtó mellé használni egy tűzfalprogramot is, de persze nagyon ügyelnünk kell a beállításokra.
(0 szavazat)

Budapesten forgat Rosamund Pike

A színésznő játssza a kétszeres Nobel-díjas tudóst a Marie Curie életéről szóló, Radioactive című filmben, amelyet Budapesten forgatnak.
(0 szavazat)

Dua Lipa és a Gorillaz is a Sziget nagyszínpados fellépői között

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, melléjük pedig még kapunk 20 új nevet.
(0 szavazat)

Piramis-nagykoncert, Som Lajos emlékének ajánlva

Közeleg a Piramis nagykoncertje, amit március 3-án tartanak meg a MOM Sportcsarnokban. A zenekar a tavaly októberben elhunyt alapító tagra, Som Lajosra is emlékezni fog az estén.
(0 szavazat)

Mi szükség van a Taxi 5-re?

Szerintem erre a kérdésre még a nagyon fanatikus rajongók is azt válaszolnák, hogy semmi, főleg, hogy a kultikus páros már nem lesz benne.
(0 szavazat)

Alakváltó autót terveztek a japánok

Kicsi ország, de már majdnem 130 millió ember, úgyhogy a japánoknak minden hely számít. Ezért is építettek egy alakváltó autót, ami forradalmasíthatja a parkolást.
(0 szavazat)

Belépett a nagy ”L-be” a SZIN

A hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok idén lesz 50 éves. A fellépők között van Jess Glynne és a brit d’n’b meghatározó alakja, Wilkinson is.
(0 szavazat)

Megérkezett Czanik Balázs legújabb DVD-je

Bár a bikiniszezonra még egy kicsit várni kell, de már most érdemes elkezdeni készülni rá. Czanik Balázs új DVD-t adott ki, amivel garantáltan formába tudunk lendülni.
(0 szavazat)

Újra bezsebelte az Év Étterme díjat a Costes

Ismét a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat.
(0 szavazat)
1. oldal / 278

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!