Gyászolja a világ Aviciit

Felborított mindent, hogy a tehetséges zenésztől már 28 évesen búcsút kellett vennünk.
(0 szavazat)

Spielberg megrendezi első képregényfilmjét

Szuperhősfilmet rendez Steven Spielberg, akinek ez lesz az első képregényfilmje. Meglepő is lenne, ha a kultikus rendező zseni nem akarná kipróbálni magát ebben a műfajban is.
(0 szavazat)

Közeledik a Senkise bemutatkozó koncertje

A trap zene magyar képviselőinek koncertje az Akvárium külön kérésére került át a kisteremből a Nagyhallba. A bemutatkozás után jön a fesztiválszezon, ahol a duó a közeledő FŐHE Fesztiválon is fellép majd.
(0 szavazat)

Londonból 1,7 millióért licitáltak az aszú válogatásért

Rekordáron keltek el a muzeális aszúk a Tokaji Borlovagrend hatodik alkalommal megrendezett Nagy Tokaji Borárverésén.
(0 szavazat)

Random Trip: Palya Bea, Saiid, és Szabó Balázs közös dalt rakott össze

A trió a Dobban című számban egyesíti a folklór és a hiphop világát.
(0 szavazat)

Indul a Budapesti tenisztorna

Három magyar játékos szerepelhet a főtáblán a selejtezőkkel ma induló, 501 ezer euró (155 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás férfi tenisztornán. Maga a nagytorna a selejtezők után, hétfőn veszi kezdetét.
(0 szavazat)

Avicii top 10

Jó lenne, ha ezt a listát más alkalomból kellene lehoznunk, de sajnos úgy adódott, hogy búcsúznunk kell a világ egyik legjobb DJ/producerétől.
(0 szavazat)

Egy Arsenal Wenger nélkül

Ahogy a Manchester United drukkereit felkavarta anno Sir Alex Ferguson távozása, akinek a neve gyakorlatilag összeforrt a klubbal, most ugyanezt érezhetik az Arsenal drukkerei Wengerrel kapcsolatban. Sok szurkoló azonban pont, hogy örülni fog a váltásnak, de legbelül tudják, egy legendát vesztenek el.
(0 szavazat)

Először lép fel nálunk Pitbull

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Pitbull: a kubai származású amerikai rapper július 28-án ad koncertet a székesfehérvári Fezen Fesztiválon.
(0 szavazat)

Sziget: nagyobb költségvetés, nagyobb nevek

Idén a korábbinál több nemzetközi sztár ad koncertet a Sziget fesztiválon, miután a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek.
(0 szavazat)
1. oldal / 291

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!