Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

  • Mix
Nem találsz valamit? Keresd itt!

Club Mix

Club Mix képei Club Mix képei
Megosztás:
  • Cím: 4025 Debrecen, Gambrinusz köz
  • Nyitva tartás: hétfő, szerda, péntek, szombat

Klub bemutatkozó:

Hosszú idő után, végre újra van élet a debreceni éjszakába. Volt egy hely városunkban, ami sokak számára a minőségi szórakozást jelentette éveken át, de sok negatív körülmény hatására sajnálatos módon bezárt ez a hely. Nem kell bemutatni a klubot, mert tagadhatatlan, hogy a éjszakai élet egyik legkedveltebb szórakozóhelye volt. A Club Deep 2012 év végén zárta be kapuit. A zárórát követően a helyiséget kirabolták, feldúlták, így csekély esély se maradt, hogy valaha újra lehet menni, szórakozni a Gambrinusz köz –be. A bezárás okait felesleges taglalni, rengeteg szóbeszéd és pletyka kering az okokról. Nem az a fontos, hogy miért, vagy hogyan de megszűnt a Deep.

Sokáig kellett várni, de végre itt van…Új néven, régi fényében megnyílt a szórakozóhely, ami minden szóbeszéd ellenére nyitva is marad. Nagyon vártuk, és végre itt van…remélhetőleg jó sokáig. Az új tulajdonos, több éves vendéglátós tapasztalattal, garancia arra, hogy nem lesznek problémák a CLUB MIX el. Elmondta nekünk, hogy azt szeretné, ha debreceni fiatalok visszakapnák azt a helyet, amit szerettek, és éveken át meghatározó volt számukra. A vezetőség, nem szerette volna átalakítani a helyet, egy teljesen más klubbá, az volta célja hogy régi pompájában tündököljön a Mix. Ezért eredeti állapotába építette fel a klubot, és csak apró módosításokat eszközölt. A Mix olyan lett, mint a volt Club Deep, de valahogy mégis más ez a hely. Sok olyan dologgal találkozhatunk, ami régi emlékeket hoz vissza, egy jó csaj a pultnál, vagy egy olyan dallam, ami évekig a fejünkbe szólt tovább. A szenzációs nyitó buli után elmondhatjuk, hogy a legjobb dolgok, nem tűnnek el, csak átalakulnak.
 A Mix megnyitott! Nem is akárhogyan…

Klubfotók:

Itt találod:

Indulás innen:

Közelgő programok:

Nincs közelgő program rögzítve!

Csatlakozz hozzájuk Facebookon is:

Bulifotók:

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Ezen aloldal frissítéséért, karbantartásáért és hitelességéért Hajdú-Bihar megyei Franchise partnerünk, az UniGuest Kft. tartozik felelősséggel!
Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!