A filozófia:

Ide írhatnánk neked nagy szavakat, megetethetnénk vagy "eladhatnánk" neked szép szavakba burkolt ideológiákat, de a mi helyünk nem erről szól, hanem hogy közösséget-, baráti köröket építsünk, hogy kapcsolatok alakulhassanak ki emberek és emberek között... és hogy egy ital vagy étel mellett meg tudjátok beszélni az élet nagy kérdéseit!

De persze nem az az érdekes, hogy mi mit szeretnénk elhitetni veled a klubunkról, ha tetszenek a képek, meg a szóbeszéd amit hallottál rólunk, úgyis el fogsz jönni, és mi mindent meg fogunk tenni hogy családias környezetben jól érezd magad nálunk!

Nem fogjuk beléd beszélni, hogy ilyen vendég központuság vagy az egyéb unalomig ismételt marketing szövegeket, vagy hogy mi válogatjuk le a legjobban az alapanyagokat, meg ilyenek...
Nem fogjuk beléd szugerálni, hogy nálunk vannak a legjobb fellépők, és a legigényesebb műsorok, vagy kultúrális értékek, hanem rád bízzuk hogy ezt te döntsd el!

Nekünk csak az számít, (és ez most tényleg komoly!), hogy a vendégeink jól érezzék magukat és igényes műsorokra tudjanak szórakozni! Ha ez meg van, akkor minden meg van! Ez sokszor nem egyszerű feladat, hiszen mi is hibázunk, hisz mi is emberek vagyunk, de azért dolgozunk (boldogan és lelkesen a sikerektől, és a sok pozitív visszajelzéstől táplálva), hogy az ételeink finomabbak legyenek, a Dj-ink és fellépőink olyan zenét, vagy műsort játszanak, vagy előadjanak, hogy a közönség értékelje... (tehát nálunk a dj-k nem a világot váltják meg, hanem szórakoztatnak...)
kiszolgálás mindig legyen udvarias, gyors és baráti, természetesen mindez tiszta és rendes környezetben akkor is, amikor több százan vannak nálunk...

Mi mindannyian imádjuk a munkánkat, reméljük ez látszik is rajtunk, és bízunk benne hogy betérsz, vagy betértek hozzánk!

Elsődleges célunk, hogy elérjük hogy Téged, vagy Titeket is elérjen az az Index életérzés amit mi érzünk amikor értetek dolgozunk...

Kövesd őket Facebookon...

...és Instagramon is!

Közelgő Események

Nincs programajánló rögzítve rendszerünkben!

Keresés

Hol találod?

Indulás innen:
(0 szavazat)

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!