Újra bezsebelte az Év Étterme díjat a Costes

Ismét a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat.

Íme egy recept, amit képtelenség elrontani

Ha viszont nem sikerül elkészíteni, akkor valóban maradjunk távol a konyhától.
Hirdetés

Pohner Ádám képviseli országunkat a Bocuse d'Or európai döntőjén

Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét, így ő képviselheti az országot az európai döntőn júniusban Torinóban.

Korlátlan sörfogyasztás a III. Indoor Sörfesztiválon

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk, na meg rengeteg finom ételt.

Rókás horgásztavak

Hirdetés (x)

Bruttó alapterülete: 4+7+5,5 (ha) Vízmélység: 2,5-3 m Meder viszonyok: változó Megközelítés: Mikepércs és Hajdúbagos között található a Rókás-tó. Az elnevezés valójában nem egy, hanem három, egymástól külön álló, más-más horgászati szempontok alapján telepített tavat jelöl. ... Tovább olvasom

Solisun Szolárium

Hirdetés (x)

Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal   Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00     Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00     Több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyítja a csapat hozzáértését a szoláriumozás területén. Kedv... Tovább olvasom

Kipróbálnád a világ leghosszabb kötélpályáját?

Guinness-rekordot döntött az Egyesült Arab Emírségek részét képező Rász el-Haima emirátusban lévő átcsúszó kötélpálya, ami 2,83 kilométerével a világ leghosszabbja.

Elhunyt Paul Bocuse, a világ egyik legjobb séfje

Paul Bocuse évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A világ egyik legjobb szakácsa 91 éves korában hunyt el.

Budapesten jelentik be a friss Michelin-csillagosokat

Budapesten rendezik március 26-án a gasztronómiai világ egyik legrangosabb eseményét: a Michelin és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében bemutatják a Michelin-kalauz európai éttermeinek friss listáját.

Lenyúlták a világ legdrágább vodkáját

Ellopták a világ legdrágább, 1,1 millió eurót (mintegy 340 millió forintot) érő üveg vodkáját egy koppenhágai gyűjteményből.

A repülőgép szárnyáról kellett behívni egy türelmetlen utast

 Őrizetbe vették a malagai repülőtéren a Ryanair légitársaság egyik utasát, aki a késve érkező repülőgép leszállása után a vészkijáraton hagyta el csomagjával a kabint. A szárnyon még ücsörgött is egy kicsit.

A Nyíregyházi Állatparkban született a legtöbb állatkölyök

Összesen 226 állatkölyök - köztük fehéroroszlán hármas ikrek és Grévy-zebra - született idén a Nyíregyházi Állatparkban. A 2017-ben 470 ezer látogatót fogadó sóstógyógyfürdői látványosság elnyerte az év turisztikai attrakciója címet.
1. oldal / 27

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!