Egyre erősebb a magyar gasztronómia

A hét elején adták Budapesten a friss Michelin-csillagokat, ahol az Onyx étteremnek sikerült először elérnie a két Michelin-csillagos címet. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója szerint így már Magyarország valóban felkerült a gasztronómiai világtérképre.

Innentől van két Michelin-csillagos éttermünk

Budapesten mutatták be a 2018-as európai Michelin-kalauzt, ahol az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal minősített étterme. A Costes, a Costes Downtown és a Borkonyha megőrizte egy-egy Michelin-csillagát.
Hirdetés

A gasztronómia elitje Budapesten

Két napig Budapest Európa gasztronómiai fővárosa. Ezekben az órákban érkeznek meg Budapestre az első, európai hírű séfek, olyan szakemberek, akik az éttermüket Michelin-csillaghoz segítették hozzá.

Már vasárnap tele lesz Michelin-csillagos séfekkel Budapest

Csaknem 100 Michelin-csillagos séfet várnak Budapestre az európai gasztronómia egyik legrangosabb eseményére, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018-as kiadásának bemutatójára, amelyen az is kiderül, hogy melyik magyar éttermek érdemelték ki idén a Michelin-csillagot.

BioTech USA

Hirdetés (x)

Elfogadott fizető eszközök: - bankkártya (elfogadás folyamatban) - Erzsébet Utalvány (Étkezési; Ajándék, Gyermekvédelmi) - PUEBLA utalvány - FÓRUM Vásárlási utalvány Termékeink: Fehérjék; Tömegnövelők, Kreatinok; L-Carnitinek; Zsírégetők; Energizálók; Nitroxok; Aminosavak, Vitaminok,Izüle... Tovább olvasom

Solisun Szolárium

Hirdetés (x)

Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal   Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00     Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00     Több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyítja a csapat hozzáértését a szoláriumozás területén. Kedv... Tovább olvasom

Újra Gourmet Fesztivál

Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválját pünkösd hétvégén, május 17-20 között a Millenárison tartják majd meg, ahol a világ tizedik legjobb éttermével is találkozhatunk. A középpontban a gombóc, a kaviár és a pezsgő lesz.

Pizza 111 féle sajttal?

A sima sajtos pizza nem lehet túl csábító, de ha már 111 féle van rajta, na az már valami.

Igazi francia menüt kóstolhatunk az éttermekben

Magyarországon huszonöt étterem csatlakozik a negyedik alkalommal meghirdetett Gout de France/Good France gasztronómiai világünnephez, melynek keretében március 21-én vérbeli francia menüt kóstolhatunk a kezdeményezéshez csatlakozó éttermekben.

Poénosan kért bocsánatot a KFC a csirkehús hiány miatt

A cég még a bocsánatkéréssel is reklámot csinált magának.

Ismét olcsón ehetünk csúcsmenüt

Indul a tavaszi Országos Étterem Hét, amit március 5. és 11. között rendeznek meg. A résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak, és ugyebár nem a gagyi fajtából.

Beválasztották a világ legjobb borai közé a tokaji aszút

A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen.
1. oldal / 28

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!