Befagyott az ország legmagasabban fekvő tava

És az egyik legszebb is a Sástó, amely 500 méter magasan található a Mátra déli oldalán. Egy különleges hely, különleges pillanatban. 

Fellendült a cápatenyésztés a budapesti állatkertben – meg lehet nézni!

Talán nem sokan tudják, hogy mi az a hatalmas acélszerkezet a fővárosban, a Hungária körút mellett. Az nem a cápasuli, de majdnem. Amúgy a kínálat egyre hatalmasabb: feketeúszójú szirtcápa, rozsdás, homokszínű és rövidfarkú dajkacápa, valamint zebracápa is él már itt.

Lehet egy jót kajálni a karácsonyi vásáron?

Kezd megjönni a tél, ha kinézek az ablakon, szakad a hó, és nem nagyon sajnálja a hópelyheket. És mi a legjobb ilyenkor? Hát inni egy jót! Vagyis bocsánat, enni!

Dortmund, Barcelona: új városokba repülhetünk mostantól Debrecenből

A német városba már szombaton indul az első Wizz Air-járat, Barcelona felé hétfőn szállhatunk fel az Airbusszal Hajdú-Bihar megyéből. Közben már vasárnap megjelenik két új úticél, tavasztól pedig jöhetnek a Földközi-tenger szigetei.  

GROVE54

Hirdetés (x)

Eger város szívében az Érsekkertben található egy vendéglátó komplexum, ahol az Excalibur középkori lovag étterem és a Grove Cofe mellett található meg ez a szórakozóhely. A városban több tekintetben egyedinek mondható a Grove54 hiszen nagy múltra tekint vissza, de mégis a mai kor igényeit kielégítv... Tovább olvasom

Alfa Bár

Hirdetés (x)

Az Alfa Bár Egerben, a Mekcsey utcán várja a buli előtt bemelegítőket, vagy levezetőket,nyerőgépekkel, csocsóval, kellemes időtöltési lehetőségekkel, mindezt baráti árakon! Tovább olvasom

Gianni pofonegyszerű mandulás keksze karácsonyra

Ha van valaki a családban, aki ételallergiás vagy ételintoleranciától szenved, akkor itt van alternatívaként a szakember gyerekkori kedvence. Se tej, se tejtermék, se búzaliszt. 

A legjobb beülős helyek: a főváros nyerő 21-e

Legyen söröző, borozó vagy kávézó, de férjünk el nagyobb társasággal, halljuk egymást és még jó hely is legyen – nem könnyű ilyeneket találni, de íme egy nagy segítség!

Több a baleset, ellenben csökkent az agresszív utasok száma

Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

Nagyon jók a magyar zöldségek, kár, hogy nem esszük őket

Az Európai Unióban az utolsók között vagyunk zöldségfogyasztásban, pedig – miközben más ételek megosztják a táplálkozás szakértőit – arról nincs vita, hogy a zöldségek egészségesek. 

Minden eddiginél nagyobb jégkápolna épült a Magas-Tátrában

A kupola magassága 25 méter. Az alkotókat a Szent Péter-bazilika ihlette; szlovák, cseh és spanyol jégszobrászokból álló csapat dolgozott rajta. Áprilisig látogatható, ingyen. 

Egy videó, amely megmutatja, hogy milyen ételekért rajongott 30 éve Magyarország

Neked mi a kedvenc ételed? Zseniális gyerekarcok és válaszok a nyolcvanas évekből az osztályteremben készített videón. 
1. oldal / 43

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!