A Balaton körbetekerésének mindig szezonja van

Ezúttal a Kóstolom csapata vállalkozott rá, friss, tartalmas videókat is készítve a Balatoni Kör tagjaival, a télen-nyáron nyitvatartás jegyében.  

A Déryné tulajdonosa: Súlyos hiba, ha mindjárt étlapot nyomnak a kezünkbe

Az étterem, amit reklámozni kell, haldoklik. Első a csapat, második a vendég: ezzel a vendég is jól jár. Ez is kiderül a Déryné tulajdonosával készített diningguide-interjúból. 

Százharminchat éve nincs építési engedélye a Sagrada Familiának

A barcelonai Sagrada Familia bazilika 136 évvel az alapkőletétel után kap építési engedélyt, miután az önkormányzat és az illetékes egyházi alapítvány két évnyi tárgyalás után megállapodásra jutott – számolt be az egyezségről több spanyol napilap is pénteken.

Hová megy a magyar a hosszú hétvégén?

Oda, ahol rossz időben sem rossz: Egerbe, Gyulára, Zalakarosra többek között. És van még szállás!

Resident Club & Restaurant

Hirdetés (x)

Az egri Resident Club & Restaurant 2011-ben megszűnt!  Az egri Resident Club & Restaurant filozófiája azon a tényen alapszik, hogy igényes, magas színvonalú és felszabadult szórakozást biztosító club- és étteremként kiemelkedjen Eger befásult, színtelen világából. A club missziója ezá... Tovább olvasom

Caffee Negro

Hirdetés (x)

PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON JAMESON PARTY A CAFFEE NEGROBAN! Szeretettel várunk minden kedves vendéget Egerben, a taxiállomásnál lévő Exkluzív kávézónkban! Minden nap reggeltől egészen hajnalig tartunk nyitva csak a TE kedvedért!Ha full extrás környezetben szeretnél kikapcsolódni, szórakozni, csak meginná... Tovább olvasom

Ha különleges utazásra vágysz, akkor irány a Szigligeti Süllőfesztivál!

Bikini a Balatonnál, október végén is. Aztán Takáts Tamás, helyi borok – de akár tokajiban is párolhatjuk a süllőt.  

Magyar pék süti Anglia legjobb kenyerét

Az Egyesült Királyság legjobb kovászos kenyércipóját egy magyar pék, a 2011 óta kinn dolgozó Nádházi István süti – írja a Szuperfarm.

Az aszályban lenyűgöző formákat öltött a homok a bajai Duna-parton

Micsoda beach! Akár ezzel a viccbeli felkiáltással is fogadhatjuk a Délmagyaron közölt felvételeket. De ez nem vicc, hanem gyönyör.   

Varsó mellett megépítenék Európa legnagyobb repülőterét

Évi 100 millió utas fordulna itt meg, de mire elkészül, London és Isztambul még előrébb tarthat. 

Miénk a vár és miénk a lekvár: Csipkebogyó Fesztivál Szarvaskőn

Szurdokvölgy, vár, sziklák, kilátás: kevés falunak van ilyen különleges fekvése, mégsem szoktunk itt megállni. Pedig érdemes. 

Láthatatlan látogatóközpont épül a magyarok kedvenc síparadicsomában

Az újdonságnak számító Lombkorona tanösvénynél egy újabb beruházás készül el, étteremmel, oktatóteremmel, terepbe ágyazva. A felvonó gyorsabb, kényelmesebb, biztonságosabb lesz. 
1. oldal / 34

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!