Mától teljesen másfajta kenyerekkel találkozhat

Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia. Íme az összes változás!

Mégsem olyan egészséges a kókuszolaj, mint azt hittük.

Nálunk is egyre nagyobb sztár lett és a reform konyhák elkezdték előszeretettel használni. Csak közben kiderült, hogy mégsem annyira egészséges, mint ahogy reklámozzák.

Többen esznek belőle, ha izgalmas nevet adunk a zöldséges fogásnak

Sokszor nem értem mennyire át lehet verni az emberek agyát. Az amerikai kutatók most arra jöttek rá, hogy ha a menzán olyan érdekes fantázianevet adnak a zöldségeknek, mint "sistergő bab", "dinamit cékla" vagy "citrusmázas csavart sárgarépa", akkor több fogy belőlük.

Elkészítették a világ leghosszabb pizzáját

Itt most a mennyiség volt a cél a minőség előtt, meg is dőlt a világrekord.

Egal Culture Club

Hirdetés (x)

Az egri EGAL klub/MÁS klub 16 (az Ifiházas korszakkal együtt 22) év működés után, 2011. december 31-én megszűnt. A világ persze változik, s vele változunk némileg mi is: a régiek mellett - és részben helyett - új arcok tűnnek fel a dolgozók és a közönség soraiban, új kedvencek a színpadon, új műfajo... Tovább olvasom

EKF Hallgatói Klub

Hirdetés (x)

HK A FŐSULISOK IGAZI HELYE!!! Egy hely a hallgatóknak, és immár ötödik éve felhőtlen kikapcsolódás mindenkinek, aki nálunk megfordul. - hétfő-KEDD-SZERDA: party-PARTY-PARTY!!! - Minden héten más és más akciókkal, hogy senki ne maradjon szárazon! - Vállaljuk egyedi, és zártkörű, kis és nagy létszámú... Tovább olvasom

Tanuld meg a legmenőbb konyhai trükköket!

A 15 perces videó rengeteg konyhai trükköt mutat be, amit később bármikor tudunk hasznosítani.

7 millió egyedi üveget kap a Nutella

Mindenki kedvenc mogyorókrémje mindig nyitott a marketinges újításokra, most 7 millió üveg kap egyedik csomagolást. 

Ismét jön a Debrecziner Gourmet Fesztivál

Idén a hagyományos hortobágyi alapanyagok kerülnek a középpontba a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én rendeznek meg a Nagyerdőben, a Békás tó partján.

Te vagy a legjobb hamburgerevő? Akkor nyerj 100.000-et!

2013 óta folyamatosan megtartják Magyarországon a Hamburger Days nevű eseményt, ami mi más előtt is tisztelegne, mint az igazi kézműves hamburger. Aki gyors hamburgerfogyasztó, az most 100 ezret is nyerhet az evőversenyen.

Indul a Gourmet Fesztivál

Minden eddiginél átfogóbb választékkal és színesebb programkínálattal várja vendégeit az idei Gourmet Fesztivál május 18-21. között a Millenárison, amelynek központi témája ezúttal a mangalica és az eper lesz.

300 milliós kárt okozott a jégeső a mátrai borvidéken

Az előzetes becsléseket jóval meghaladó, a 300 millió forintot bizonyosan elérő kár keletkezett a mátrai borvidék termésében a szombati jégeső következtében.
1. oldal / 21

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!