Jobban szárnyal a Fornetti, mint valaha

Közel 40 százalékos növekedést ért el a Fornetti Csoport a 2015 nyarán történt tulajdonosváltása óta, így a 2017. július 31-én zárult üzleti évében 100 millió eurós, 31 milliárd forintos árbevételt ért el. A magyar péksütik már rengeteg külföldi országban érhetők el.

Óriási hiba éhgyomorra kávét inni

Mégis rengetegen csinálják, pedig több kárt okoznak vele, mint ébredési hasznot.

Elhunyt az egyik legnagyobb olasz szakács

Antonio Carluccio nevét valószínűleg még itthon is sokan ismerték. Az olasz sztárszakács és nagyevő 80 éves korában hunyt el.

Mennyi tömény gurul le a torkunkon?

A Világgazdaság a Nielsen adataira hivatkozva válaszolja meg az égető kérdést, hogy mennyi égetett szeszt is vásárol a magyar.

Kikelet Club Hotel ***

Hirdetés (x)

Rusztikus, stílusú klasszikus hangulatú szállást keres? A Bükk hegység lábánál fekvő háromcsillagos szállodánk 3 szobával és 19 apartmannal várja a Önöket családjukkal, m... Tovább olvasom

Central Club

Hirdetés (x)

Central Club Miskolcon, a belváros szívében! Tovább olvasom

Hamisítvány volt a világ legdrágább whiskyjeként felszolgált ital

Hamisítvány volt az a 139 évesnek mondott skót whisky, amelynek egyetlen kortyáért 10 ezer svájci frankot (2,6 millió forint) fizetett a nyáron egy tehetős kínai kuncsaft egy svájci szállodában, ami gyakorlatilag a whiskyk palotája.

Úgy néz ki azonosították a hetedik ízt

Egy lehetséges hetedik ízt, a szénhidrátét azonosítottak ausztrál kutatók, akik azt próbálják feltárni, miként kapcsolódik ez az íz a keményítőben gazdag ételek fogyasztásához.

Beindult az Országos Étterem Hét

Több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem várja az érdeklődőket hétfőtől országszerte az Országos Étterem Héten, ahol kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai. Ha akarjuk, még néhol a cápahúst is megkóstolhatjuk.

Fördős Zé és Gordon Ramsay is megtanít a tökéletes rizsre

Sokan félnek tőle, pedig sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint azt gondolnánk.

Hatmilliónál is többen voltak az Oktoberfesten

Ismét a megszokott szintre, hatmillió fölé emelkedett a látogatók száma a világ legnagyobb sörfesztiválján, a kedd este véget érő müncheni Oktoberfesten.

Jön az édesszájúak fesztiválja

Előadások, workshopok és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a IV. Sütnicake, Sütemény- és Tortafesztiválon október 7-én és 8-án a budapesti Gellért Hotelben.
1. oldal / 24

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!