Melbournet tartják a világ legélhetőbb városának

Továbbra is Melbourne a világ legélhetőbb helye londoni elemzők szerint. Az ausztrál város sorozatban a hetedik alkalommal végzett az Economist Intelligence Unit (EIU) szerdán ismertetett listájának élén, ezzel megelőzte Vancouvert, amely eddig hatszor szerepelt a rangsor élén. Kár, hogy mindkettő messze van. Ami közel van az Bécs, övék lett az ezüstérem. Budapest a harminchatodik helyen végzett.

Megvan az ez évi Magyarország tortája

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit nevezték meg.

Skóciában az egyik kis sziget bevezetné a turistaadót

Megrohamozták a turisták a skóciai Skye szigetét, ami nem igazán bír el annyi embert, amennyit most fogad. Turistaadó bevezetését tervezik, amivel a várost is fejlesztenék. Ezen a szigeten forgatott le Ridley Scott is a Prometheus-hoz elég sok jelenetet.

A 10 legkülönlegesebb tojásos reggeli

Vagy vacsora, ki hogy akarja nézni. Azonban ezek a trükkös étetek tényleg képesek feldobni az ezerarcú tojást.

East Side Arena & Club

Hirdetés (x)

2009. December 05-én nyitotta meg kapuit az East Side Arena. Korábban, a nyári szezonban East Side Beach néven üzemelt a klub külső, szabadtéri medencés szórakozóhelye. A hideg idő beköszöntével szükség volt egy belső helység kialakítására, mely az "ARENA" nevet kapta. Ezzel sikerült Magyarország le... Tovább olvasom

Rockwell Klub

Hirdetés (x)

Családiasabb hangulat vár,  a hét minden napján! Szolidabb zene egész nap! Koncertek és fellépések esténként. Ide is betérhetsz délelőtt, délután, este és hajnalban. Az óráid előtt, / helyett / vagy után. Alvás előtt, / helyett / vagy után. Egyedül, vagy barátaiddal. Egy jó kis beszélgetésre, s... Tovább olvasom

Teljesen megdrágult a vaj

Elszabadultak a vaj árak hazánkban, de mindenhol máshol is, így sokan kétszer is meg fogják gondolni vegyenek-e.

Hőség: már 10 millió korsóval több sört ittunk, mint tavaly

A kánikula nem csak a strandok forgalmát indítja be, hanem a sörfogyasztást is. Emelkedik, de még nem döntötte meg a kilencvenes évek átlagos fogyasztói csúcsát - közölte a Magyar Sörgyártók Szövetsége.

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

A XXI. században ezt elég nehéz meglépni, mivel pont egy Facebookozó leplezte le a kamu marketinges kajálást.

Akkor most egészséges a kávé, vagy sem?

A kávézás csökkentheti egy sor betegség, köztük a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát friss tanulmányok szerint.

Országok lecsói

Már valószínűleg mindet fogyasztottuk, csak ott másképp hívják őket.

Újra indul az Együnk Egymásért akció

Együnk Egymásért címmel adománygyűjtő kampányt hirdet a Magyar Élelmiszerbank az élelmezési világnaphoz kapcsolódva, a programhoz vendéglátóhelyek, vállalatok és sütni-főzni szerető magánszemélyek jelentkezését várják.
1. oldal / 22

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!