Már vasárnap tele lesz Michelin-csillagos séfekkel Budapest

Csaknem 100 Michelin-csillagos séfet várnak Budapestre az európai gasztronómia egyik legrangosabb eseményére, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018-as kiadásának bemutatójára, amelyen az is kiderül, hogy melyik magyar éttermek érdemelték ki idén a Michelin-csillagot.

Újra Gourmet Fesztivál

Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválját pünkösd hétvégén, május 17-20 között a Millenárison tartják majd meg, ahol a világ tizedik legjobb éttermével is találkozhatunk. A középpontban a gombóc, a kaviár és a pezsgő lesz.

Pizza 111 féle sajttal?

A sima sajtos pizza nem lehet túl csábító, de ha már 111 féle van rajta, na az már valami.

Igazi francia menüt kóstolhatunk az éttermekben

Magyarországon huszonöt étterem csatlakozik a negyedik alkalommal meghirdetett Gout de France/Good France gasztronómiai világünnephez, melynek keretében március 21-én vérbeli francia menüt kóstolhatunk a kezdeményezéshez csatlakozó éttermekben.

Central Club

Hirdetés (x)

Central Club Miskolcon, a belváros szívében! Tovább olvasom

Flamand Pékség - Miskolc

Hirdetés (x)

Friss, ropogós pékáruival és ínycsiklandó süteményekkel csábít Miskolc szívében, a Villanyrendőrnél a Flamand Pékség. Népszerűségük nem véletlen, a pékség mögött álló pár mindkét tagja bőséges tapasztalatot szerzett már külföldön a gasztronómia és vendéglátás terén, amelyet itthon szeretnének kamato... Tovább olvasom

Poénosan kért bocsánatot a KFC a csirkehús hiány miatt

A cég még a bocsánatkéréssel is reklámot csinált magának.

Ismét olcsón ehetünk csúcsmenüt

Indul a tavaszi Országos Étterem Hét, amit március 5. és 11. között rendeznek meg. A résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak, és ugyebár nem a gagyi fajtából.

Beválasztották a világ legjobb borai közé a tokaji aszút

A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen.

Újra bezsebelte az Év Étterme díjat a Costes

Ismét a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat.

Íme egy recept, amit képtelenség elrontani

Ha viszont nem sikerül elkészíteni, akkor valóban maradjunk távol a konyhától.

Pohner Ádám képviseli országunkat a Bocuse d'Or európai döntőjén

Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét, így ő képviselheti az országot az európai döntőn júniusban Torinóban.
1. oldal / 27

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!