Minden eddiginél nagyobb jégkápolna épült a Magas-Tátrában

A kupola magassága 25 méter. Az alkotókat a Szent Péter-bazilika ihlette; szlovák, cseh és spanyol jégszobrászokból álló csapat dolgozott rajta. Áprilisig látogatható, ingyen. 

Egy videó, amely megmutatja, hogy milyen ételekért rajongott 30 éve Magyarország

Neked mi a kedvenc ételed? Zseniális gyerekarcok és válaszok a nyolcvanas évekből az osztályteremben készített videón. 

Bezár a Pick-múzeum, amely a világ egyik legjobbja volt

A National Geographic világszerte a hat legjobb között tartotta számon, a Lonely Planetnél a legjobb három között volt. Lepusztult, méltatlan. Karácsonyig még megnézhetjük. 

Válsággal küzd a Vapiano, de új éttermet nyitott Budapest belvárosában

Túl gyorsan terjeszkedett és túl lassan szolgált ki csúcsidőben. Vezércsere után jöhetnek az automata rendelő terminálok. A Vörösmarty téri étterem is újdonságokat ígér. 

Shamrock Irish Pub

Hirdetés (x)

Szerdán a nyitvatartás a buli hangulatától függ... akár kifulladásig!!! Információk és asztalfoglalás: Programok a Shamrockban: Szerda >> Rock & Retro Péntek >> A Te kívánságod alapján alakítjuk az estét.... Szombat >> Mai slágerek + Old funky, funky, retro  ... Tovább olvasom

Index Café

Hirdetés (x)

A filozófia: Ide írhatnánk neked nagy szavakat, megetethetnénk vagy "eladhatnánk" neked szép szavakba burkolt ideológiákat, de a mi helyünk nem erről szól, hanem hogy közösséget-, baráti köröket építsünk, hogy kapcsolatok alakulhassanak ki emberek és emberek között... és hogy egy ital vagy étel me... Tovább olvasom

Egyre több a réti sas, mert egyre több a vadlúd a Kőrös-Maros környékén

Oroszországból és a Baltikumból jönnek, a Vátyoni-erdőben éjszakáznak, más madarakat esznek, de a lecsapolás után megmaradt halakat sem vetik meg. 

A világ legjobb éttermei: négy magyar a legjobb ezerben

Három fővárosi és egy vidéki étterem szerepel a La Liste ezres listáján, a rangsor készítéséhez 350 ezer vendég szavazatait is figyelembe vették. Az élen Párizs és New York, holtversenyben. 

A fák fölött sétálva hamarosan a lengyel Tátra is látható lesz

Az alig több mint egy éve megnyitott szlovák változatnak gyorsan híre ment, a lengyeleknek is kellett egy lombkorona ösvény. 

Világszínvonalú rövidfilm készült a hortobágyi darvakról

A megannyi elismerés mellett éles kritikát is kapott érte a rendező, de példamutatóan felelt rá. Már a nyári, Tisza-tavi alkotásáért is odavolt, aki látta. Negyedóra csoda mindenkinek.  

Gyöngyi, a gőzmozdony tavaszra ismét formába lendül

Megújul a kevésbé ismert, de annál látványosabb Gyöngyös–Szalajkaház-vasútvonal, amivel a Galyatető tövéig juthatunk.

Feltűnt egy-két nílusi lúd a Hortobágyon, de levadászhatjuk őket

Jól néznek ki, de rossz a természetük, az agresszivitásukkal csak bajt csinálnak. Kiderült, hogy egyszerre félmillió vadlúd tartózkodott hazánkban.  
1. oldal / 43

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!