Beindult az Országos Étterem Hét

Több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem várja az érdeklődőket hétfőtől országszerte az Országos Étterem Héten, ahol kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai. Ha akarjuk, még néhol a cápahúst is megkóstolhatjuk.
(0 szavazat)

Fördős Zé és Gordon Ramsay is megtanít a tökéletes rizsre

Sokan félnek tőle, pedig sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint azt gondolnánk.
(0 szavazat)

Hatmilliónál is többen voltak az Oktoberfesten

Ismét a megszokott szintre, hatmillió fölé emelkedett a látogatók száma a világ legnagyobb sörfesztiválján, a kedd este véget érő müncheni Oktoberfesten.
(0 szavazat)

Jön az édesszájúak fesztiválja

Előadások, workshopok és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a IV. Sütnicake, Sütemény- és Tortafesztiválon október 7-én és 8-án a budapesti Gellért Hotelben.
(0 szavazat)

Amerikai fiatalok először esznek magyar ételt

A REACT mindig érdekes videókat készít, a mostaniban viszont a mi nemzetünk kerül főszerepbe, ugyanis Amerikában tanuló kollégisták kóstolnak meg először magyar ételeket.
(0 szavazat)

Tirpák Fesztivál és Pálinkanap lesz hétvégén Nyíregyházán

Összesen tizennyolcezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a hétvégén megrendezendő 5. Tirpák Fesztiválon és Pálinkanapon, valamint a 2. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságon.
(0 szavazat)

Európai Polgár Díjat kapott Széll Tamás

Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást. Az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjének negyedik helyén végző séf Budapesten vehette át az Európai Parlament (EP) által alapított elismerést.
(0 szavazat)

Magyar fagyi kapott különdíjat Olaszországban

A gyenesdiási Bringatanya fagyizó csokoládéfagylaltja érdemelte ki a zsűri egyik különdíját a Gelato World Tour nemzetközi fagylaltverseny döntőjében az olaszországi Riminiben. Hatalmas elismerés ez, mivel a Gelato World Tour, bár nem olyan rég indult, az egyik legrangosabb ilyen megmérettetés a fagylaltok között nemzetközi szinten.
(0 szavazat)

Két magyar került be a világ legjobb élelmiszerei közé

A magyar chocoMe Kft. kávés-mogyorós Raffinée terméke bekerült a világ legjobb 50 élelmiszere közé a héten zárult Great Taste Award versenyen Londonban. A Donum Terrae Kft. tökmagolaja szintén ott van a top 50-ben
(0 szavazat)

Újra jóllakhatunk a Nemzetközi Tisza Halfesztiválon

Ismét Nemzetközi Tisza Halfesztivált rendeznek Szegeden szeptember 1-jétől, melyre sok ezer vendéget várnak Magyarországról és a határon túlról. Hát, akkor halevésre fel!
(0 szavazat)

Nagyon jól teljesít az Élelmiszerbank

Élelmiszeripari partnerei segítségével idén eddig mintegy ötezer tonna élelmiszert mentett meg és juttatott el 250 000 rászorulóhoz az Élelmiszerbank.
(0 szavazat)

Ismét lesz Vegetáriánus Fesztivál

Növényi alapú táplálkozásról szóló tanácskozás, előadások, relaxációs foglalkozások, ételkóstolók, öko- és bio-termékbemutatók, zenei és tánc-programok, valamint filmvetítések is várják az érdeklődőket a 21. Vegetáriánus Fesztiválon, amelyet augusztus 26-án és 27-én rendeznek meg Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.
(0 szavazat)

Svéd tudósok szerint vizezni kell a whiskyt

Két dolog van, amit egy hegylakó pőrén szeret, az egyik a malátawhisky - tartja a skót közmondás. Svéd tudósok azonban rácáfoltak erre, és kutatásaik alapján állítják, perdöntő bizonyítékot találtak arra, hogy a scotch bizony vízzel a legjobb.
(0 szavazat)

Megvan az ez évi Magyarország tortája

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit nevezték meg.
(0 szavazat)

A 10 legkülönlegesebb tojásos reggeli

Vagy vacsora, ki hogy akarja nézni. Azonban ezek a trükkös étetek tényleg képesek feldobni az ezerarcú tojást.
(0 szavazat)

Teljesen megdrágult a vaj

Elszabadultak a vaj árak hazánkban, de mindenhol máshol is, így sokan kétszer is meg fogják gondolni vegyenek-e.
(0 szavazat)

Hőség: már 10 millió korsóval több sört ittunk, mint tavaly

A kánikula nem csak a strandok forgalmát indítja be, hanem a sörfogyasztást is. Emelkedik, de még nem döntötte meg a kilencvenes évek átlagos fogyasztói csúcsát - közölte a Magyar Sörgyártók Szövetsége.
(0 szavazat)

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

A XXI. században ezt elég nehéz meglépni, mivel pont egy Facebookozó leplezte le a kamu marketinges kajálást.
(0 szavazat)

Akkor most egészséges a kávé, vagy sem?

A kávézás csökkentheti egy sor betegség, köztük a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát friss tanulmányok szerint.
(0 szavazat)

Országok lecsói

Már valószínűleg mindet fogyasztottuk, csak ott másképp hívják őket.
(0 szavazat)

Újra indul az Együnk Egymásért akció

Együnk Egymásért címmel adománygyűjtő kampányt hirdet a Magyar Élelmiszerbank az élelmezési világnaphoz kapcsolódva, a programhoz vendéglátóhelyek, vállalatok és sütni-főzni szerető magánszemélyek jelentkezését várják.
(0 szavazat)

Matt Stonie: a versenyevő!

Pár hihetetlen dolgot fogunk látni a Matt Stonie nevezetű embertől, aki nem nagydarab, mégis úgy eszik, mint egy gép.
(0 szavazat)

Hiába kérjük véresen, nem lesz benne vér

Mindenkinek megvan a maga keresztje, hogy kéri a húst: véresen, közepesen, vagy jól átsütve. De ki kell ábrándítsuk a keményebb húsevőket, hogy akik véresen kérik, azok nem majszolgatnak közben vért.
(0 szavazat)

A hőségben rákapcsoltunk a sörfogyasztásra

Nőtt a sörfogyasztás az elmúlt meleg napokon, a sörgyárak teljes kapacitással működnek, és ha kitart a hőség, a tavalyinál több millió korsóval több sör fogyhat ebben a negyedévben.
(0 szavazat)

Mától teljesen másfajta kenyerekkel találkozhat

Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia. Íme az összes változás!
(0 szavazat)
1. oldal / 7

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!