Svéd tudósok szerint vizezni kell a whiskyt

Két dolog van, amit egy hegylakó pőrén szeret, az egyik a malátawhisky - tartja a skót közmondás. Svéd tudósok azonban rácáfoltak erre, és kutatásaik alapján állítják, perdöntő bizonyítékot találtak arra, hogy a scotch bizony vízzel a legjobb.
(0 szavazat)

Megvan az ez évi Magyarország tortája

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit nevezték meg.
(0 szavazat)

A 10 legkülönlegesebb tojásos reggeli

Vagy vacsora, ki hogy akarja nézni. Azonban ezek a trükkös étetek tényleg képesek feldobni az ezerarcú tojást.
(0 szavazat)

Teljesen megdrágult a vaj

Elszabadultak a vaj árak hazánkban, de mindenhol máshol is, így sokan kétszer is meg fogják gondolni vegyenek-e.
(0 szavazat)

Hőség: már 10 millió korsóval több sört ittunk, mint tavaly

A kánikula nem csak a strandok forgalmát indítja be, hanem a sörfogyasztást is. Emelkedik, de még nem döntötte meg a kilencvenes évek átlagos fogyasztói csúcsát - közölte a Magyar Sörgyártók Szövetsége.
(0 szavazat)

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

A XXI. században ezt elég nehéz meglépni, mivel pont egy Facebookozó leplezte le a kamu marketinges kajálást.
(0 szavazat)

Akkor most egészséges a kávé, vagy sem?

A kávézás csökkentheti egy sor betegség, köztük a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázatát friss tanulmányok szerint.
(0 szavazat)

Országok lecsói

Már valószínűleg mindet fogyasztottuk, csak ott másképp hívják őket.
(0 szavazat)

Újra indul az Együnk Egymásért akció

Együnk Egymásért címmel adománygyűjtő kampányt hirdet a Magyar Élelmiszerbank az élelmezési világnaphoz kapcsolódva, a programhoz vendéglátóhelyek, vállalatok és sütni-főzni szerető magánszemélyek jelentkezését várják.
(0 szavazat)

Matt Stonie: a versenyevő!

Pár hihetetlen dolgot fogunk látni a Matt Stonie nevezetű embertől, aki nem nagydarab, mégis úgy eszik, mint egy gép.
(0 szavazat)

Hiába kérjük véresen, nem lesz benne vér

Mindenkinek megvan a maga keresztje, hogy kéri a húst: véresen, közepesen, vagy jól átsütve. De ki kell ábrándítsuk a keményebb húsevőket, hogy akik véresen kérik, azok nem majszolgatnak közben vért.
(0 szavazat)

A hőségben rákapcsoltunk a sörfogyasztásra

Nőtt a sörfogyasztás az elmúlt meleg napokon, a sörgyárak teljes kapacitással működnek, és ha kitart a hőség, a tavalyinál több millió korsóval több sör fogyhat ebben a negyedévben.
(0 szavazat)

Mától teljesen másfajta kenyerekkel találkozhat

Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia. Íme az összes változás!
(0 szavazat)

Mégsem olyan egészséges a kókuszolaj, mint azt hittük.

Nálunk is egyre nagyobb sztár lett és a reform konyhák elkezdték előszeretettel használni. Csak közben kiderült, hogy mégsem annyira egészséges, mint ahogy reklámozzák.
(0 szavazat)

Többen esznek belőle, ha izgalmas nevet adunk a zöldséges fogásnak

Sokszor nem értem mennyire át lehet verni az emberek agyát. Az amerikai kutatók most arra jöttek rá, hogy ha a menzán olyan érdekes fantázianevet adnak a zöldségeknek, mint "sistergő bab", "dinamit cékla" vagy "citrusmázas csavart sárgarépa", akkor több fogy belőlük.
(0 szavazat)

Elkészítették a világ leghosszabb pizzáját

Itt most a mennyiség volt a cél a minőség előtt, meg is dőlt a világrekord.
(0 szavazat)

Tanuld meg a legmenőbb konyhai trükköket!

A 15 perces videó rengeteg konyhai trükköt mutat be, amit később bármikor tudunk hasznosítani.
(0 szavazat)

7 millió egyedi üveget kap a Nutella

Mindenki kedvenc mogyorókrémje mindig nyitott a marketinges újításokra, most 7 millió üveg kap egyedik csomagolást. 
(0 szavazat)

Ismét jön a Debrecziner Gourmet Fesztivál

Idén a hagyományos hortobágyi alapanyagok kerülnek a középpontba a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én rendeznek meg a Nagyerdőben, a Békás tó partján.
(0 szavazat)

Te vagy a legjobb hamburgerevő? Akkor nyerj 100.000-et!

2013 óta folyamatosan megtartják Magyarországon a Hamburger Days nevű eseményt, ami mi más előtt is tisztelegne, mint az igazi kézműves hamburger. Aki gyors hamburgerfogyasztó, az most 100 ezret is nyerhet az evőversenyen.
(0 szavazat)

Indul a Gourmet Fesztivál

Minden eddiginél átfogóbb választékkal és színesebb programkínálattal várja vendégeit az idei Gourmet Fesztivál május 18-21. között a Millenárison, amelynek központi témája ezúttal a mangalica és az eper lesz.
(0 szavazat)

300 milliós kárt okozott a jégeső a mátrai borvidéken

Az előzetes becsléseket jóval meghaladó, a 300 millió forintot bizonyosan elérő kár keletkezett a mátrai borvidék termésében a szombati jégeső következtében.
(0 szavazat)

Serényi Zsolt felkészít minket a grillszezonra

Serényi Zsoltot anno még a TV Paprika műsoraiból ismerték sokan, ma pedig a Tetovált séfként a grill tudását próbálja átadni mindenkinek. Budapesti barbecue éttermében egy gyorstalpalót is tartott a tavaszi grillszezonra készülve, ahol izgalmas technikákkal ismertette meg a gasztronómia szerelmeseit.
(0 szavazat)

Tök véletlenül rúghattak be emberek a Bombay Sapphire gintől

A márkát a bermudai Bacardi vállalat terítette, akik elég sok üveget hívtak vissza, nem azért mert kevesebb, hanem mert lényegesen nagyobb alkoholtartalommal bírtak. Az italt nálunk is lehet kapni, de hozzánk nem jutott a magasabb alkoholtartalmú üvegből.
(0 szavazat)

Taroltak a tokaji borok Franciaországban

A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International du Vin borversenyen, amelyet 41. alkalommal rendeztek meg Bordeaux-ban.
(0 szavazat)
1. oldal / 6

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!