Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Gastro Tourist

Éttermek /// Wellness /// Pihenés

  • Fejlec 1.
Nem találsz valamit? Keresd itt!

Leváltja a Coca-Colát a Cinema City

Mostantól aki moziba megy, az már csak a Pepsi alját szürcsölheti ki idegesítően a film felénél.
Ahány ház, annyi szokás, tartja jogosan a mondás. Van, ahol Coca-Cola kerül az asztalra, van ahol Pepsi, a háború gyakorlatilag örök lesz. Rengetegen úgy tartják a Pepsi édesebb a Cocánál, és ezért szeretik többen. Van, aki meg pont azt mondja, hogy már túl émelyítő az íze, legyen inkább Coca. Én keveset fogyasztok belőle, valószínűleg ezért is buktam meg anno a vakkóstoláson, így nekem halálosan mindegy melyikből van itthon. Akik viszont valamelyik mellett véresen kitartanak, azoknak el kell viselniük, hogy jó pár helyen nem lehet választani. Ez egy állandó dolog, és függ attól is, kivel tud megállapodni jobban az adott cég. Jelenleg közel másfélszer akkora a Pepsi árbevétele, mint a Coca-Coláé, de ez annak tudható be, hogy a Pepsi már nem csak üdítőitalokkal foglalkozik, hanem piacra dob rágcsálnivalókat is.

A szemfüles nézők már érzékelhették is a jeleket, hogy a mozihálózatnál váltás lesz, ugyanis a filmek előtti legutolsó reklámszpot Coca Coláról Pepsire változott. A Cinema City Facebookon közölte: áprilistól az egyik legnagyobb büfé beszállító partnerük nemzetközi szinten áttér a Pepsire.

„Február hónapban moziról mozira a palackozott italok kerülnek lecserélésre, majd áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is. Ennek eredményeként a gyermekes szülők és nagyon sok vendégünk kérésének eleget téve a menü ajánlatainkhoz szénsavmentes üdítő (Lipton Ice Tea zöld és citromos ízesítésben) is kérhető majd. Az átmeneti időszakban még mindkét márka termékeivel találkozhattok. Hiszünk abban, hogy az életben a változások mindig előremutatóak, ha pozitívan állunk hozzá.”

Lázadás valószínűleg nem fog kitörni a moziban, de készüljetek fel a Pepsire. (Torony; Cinema City)

Videó

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!