Mostantól aki moziba megy, az már csak a Pepsi alját szürcsölheti ki idegesítően a film felénél.
Leváltja a Coca-Colát a Cinema City
Ahány ház, annyi szokás, tartja jogosan a mondás. Van, ahol Coca-Cola kerül az asztalra, van ahol Pepsi, a háború gyakorlatilag örök lesz. Rengetegen úgy tartják a Pepsi édesebb a Cocánál, és ezért szeretik többen. Van, aki meg pont azt mondja, hogy már túl émelyítő az íze, legyen inkább Coca. Én keveset fogyasztok belőle, valószínűleg ezért is buktam meg anno a vakkóstoláson, így nekem halálosan mindegy melyikből van itthon. Akik viszont valamelyik mellett véresen kitartanak, azoknak el kell viselniük, hogy jó pár helyen nem lehet választani. Ez egy állandó dolog, és függ attól is, kivel tud megállapodni jobban az adott cég. Jelenleg közel másfélszer akkora a Pepsi árbevétele, mint a Coca-Coláé, de ez annak tudható be, hogy a Pepsi már nem csak üdítőitalokkal foglalkozik, hanem piacra dob rágcsálnivalókat is.

A szemfüles nézők már érzékelhették is a jeleket, hogy a mozihálózatnál váltás lesz, ugyanis a filmek előtti legutolsó reklámszpot Coca Coláról Pepsire változott. A Cinema City Facebookon közölte: áprilistól az egyik legnagyobb büfé beszállító partnerük nemzetközi szinten áttér a Pepsire.

„Február hónapban moziról mozira a palackozott italok kerülnek lecserélésre, majd áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is. Ennek eredményeként a gyermekes szülők és nagyon sok vendégünk kérésének eleget téve a menü ajánlatainkhoz szénsavmentes üdítő (Lipton Ice Tea zöld és citromos ízesítésben) is kérhető majd. Az átmeneti időszakban még mindkét márka termékeivel találkozhattok. Hiszünk abban, hogy az életben a változások mindig előremutatóak, ha pozitívan állunk hozzá.”

Lázadás valószínűleg nem fog kitörni a moziban, de készüljetek fel a Pepsire. (Torony; Cinema City)
(0 szavazat)

Video

Kapcsolódó cikkek

Különálló filmet kap Boba Fett

2018. május 25., péntek - 17:17
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!