Csokis piskóta lisztmentesen

Angi konyhájában jártunk, ahol lisztmentes csodasütit készített nekünk. Amíg ilyen van, addig a lisztérzékenyek is bűnözhetnek.
(0 szavazat)

Gladiator paradicsomos húsgombóc

A húsgombóchoz egy tálban összekeverjük a tojásokat a sóval, borssal, hajdinaliszttel, felaprított fokhagymával, felaprított fél vöröshagymával, petrezselyemmel, póréhagymával, majd hozzáadjuk a húst is és jól elkeverjük. Sütőtálban megolvasztjuk 2 ek kókuszzsírt és nagy lángon megsütjük a gombócokat. Ha kész, kiszedjük.

Ugyanabban vagy egy másik edényben 1 ek kókuszzsíron megdinszteljük a másik fél felaprított vöröshagymát, fokhagymát. Hozzádobjuk az őrölt paprikát és megfuttatjuk, majd felöntjük a paradicsomlével, és megfűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, petrezselyemmel plusz az 1 tk fahéjjal. 5-10 perc múlva beledobjuk a félbe vágott sárgabarackokat, főzzük még max. 5 percig és kész.

Jó étvágyat hozzá!
 
(0 szavazat)

Mandulatejes ananászos turmix

A gyümölcsöket meghámozzuk, és összedaraboljuk.
Az összedarabolt gyümölcsöket turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk a mandulatejjel.Majd a végén pohárba kitöltjük és szeletelt mandulával megszórjuk. Egészségetekre!
 
Ananász jótékony hatásai:
Az ananász sok C-vitamint és karotint tartalmaz, melyből szervezetünk A-vitamint állít elő. 

Mit tartalmaz még?
(0 szavazat)

Gladiator tészta

A hagymát megpirítjuk kókuszzsírban,majd a húst megsütjük benne amikor már felkész állapotban van hozzá adjuk a felszeletelt gombát és fűszerezzük ízlés szerint.A krumplit felszeleteljük félig megfőzzük sós vízben.Majd egy jénai tál aljában elhelyezzük a krumplit majd a gombás hús réteget.Erre jön a reszelt trappista sajt,majd ismét egy krumpli réteg-gombás húsos réteg végül a tetején megszórom bőven sajttal.Sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük,majd amikor már elkészült megszórjuk petrezselyemmel!

Jó étvágyat hozzá!Ha tetszik a recept osszátok!
(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!