ORARENDEK 


A Vezér Fitness filozófiája, hogy minden egyes vendége életébe változást hozzon, követhető életmódot és pozitív értékrendet teremtsen. Atmoszférája és környezete a mozgás és változás erejével egyszerre hatnak a benne lévőkre és a külvilágra is.
Meggyőződésünk, hogy mindenki vágyik egy helyre, ahol lehetősége nyílik megteremteni és megélni saját belső egyensúlyát. Ez hozzásegít ahhoz, hogy helytálljunk a hétköznapokban, elégedettek, sikeresek legyünk, egészségünk stabil, életenergiánk teljes legyen.
Ahol kitűnő trénerek, szakértő orvosok és kedves, segítőkész, figyelmes személyzet motivál, segít elérni vágyainkat. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket a Vezér Fitness 2 létrehozása során is.
Fitness termünk a város tengelyét képező belváros központi területén helyezkedik el, aminek megközelítése gyors, s egyszerű. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet, az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.
A Vezér Fitness 2 minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Szolgáltatásaink és szakembereink gondoskodnak arról, hogy használható programot kínáljanak, miközben életmódját alakítva kísérik végig a változás útján.

 

 

VIDEO

Adatok:

  • Cim: Debrecen, Csapó utca 28.
  • Megye: Hajdú-Bihar
  • Email: vezerfitness@gmail.com
  • Telefon: 06-52/953-687
  • Nyitvatartas: Hétfőtől Péntekig: 06:30 - 21:00 Szombaton: 14:00 - 19:00 Vasárnap: 14:00 - 19:00

Hol találod?

Indulás innen:
(0 szavazat)

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!