Szolgáltatásaink közé tartozik a fodrászat, a kozmetika, a műkörömépítés, szolárium és a testsúlycsökkentés .Kellemes környezetben, hozzáértő csapattal várjuk szépülni vágyó kedves vendégeinket !Bármilyen frizurát is szeretnél, bátran fordulj hozzánk. Korszerű alapanyagokkal és a legújabb technikákkal dolgozunk.Tölts el néhány kellemes órát nálunk, pihenéssel, szépüléssel!

 

A szépség nem a teremtés, hanem a megteremtés csodája. Különbözőek vagyunk, úgy belsőleg, mint külsőleg, de mindannyian azt szeretnénk, hogy széppé váljunk, és szépek maradjunk. A jólápoltság örök érvényű fogalom, a szépségideál viszont az idők folyamán mindig változik.

 

Szeressük azt a külsőt, amit a természettől kaptunk, és tiszteljük meg azzal, hogy a maximumot hozzuk ki belőle! Mindig hosszútávra gondolkozzunk, mert a bőr időben elkezdett és folyamatos ápolást igényel a szépség megőrzése, a jólápoltság és az öregedési folyamatok lassítása érdekében.

 

De ne felejtsük, a legjobb kozmetika a boldogság!

Sűrűn váltasz fodrászt, mert elégedetlen vagy? Az igazán hozzánk illő frizurát, színt nem is olyan egyszerű megtalálni. Ha szeretnél egy kicsit megújulni vagy csak valamivel jobban érezni magad, akkor irány a Beauty Box !

Adatok:

  • Cim: Eger, Vörösmaty u. 101.
  • Megye: Heves
  • Telefon: 06 30 413 367
  • Nyitvatartas: Hétfőtől - Péntekig: 8-20-ig Szombat - Vasárnap: 9-13-ig

Hol találod?

Indulás innen:
(0 szavazat)

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!