Cuba Libre nyitóbuli Miskolcon

Augusztus 8-án, azaz szombaton nyitja meg kapuit Miskolc legújabb szórakozóhelye, a Cuba Libre, ami főleg a harmincon felüli bulizókat célozza meg, de mondhatni bárkit, aki vágyik egy kis latin ritmusra.

A klub a latin pop és dance zene mellett, a 80-as és 90-es évek legnagyobb retro slágereit is felvonultatja majd, így a táncparketten biztos lesz a nosztalgia hangulat. Az est folyamán a sztárvendég, a hazai latin pop kiemelkedő képviselője, a Fiesta lesz, akik egy nagyszabású koncerttel mozgatják majd meg a közönséget. A bandát nem hiszem, hogy be kell mutatni a hazai közönségnek, 6 stúdióalbum és 4 platinalemez van a hátuk mögött, és amerre járnak, félelmetes hangulatot tudnak csinálni, és ez a Cuba Libreben sem lesz másként.

A klub este 20:00 órától várja a szórakozni vágyókat a Toronyalja utca 17 szám alatt. Jegyeket elővételben 1500 forintért lehet rendelni a 06-20-363-30-61-es telefonszámon, vagy a helyszínen korlátozott számban 2000 forintért lehet váltani. A jegyet persze ne dobjuk el, mert ha leadjuk a pultnál, egy hamisítatlan Cuba Libre koktélt kapunk ajándékba.A helyszínen Dress és Face kontrol lesz, úgyhogy öltözzünk fel szépen, legyünk lazák, vár a Cuba Libre!
(0 szavazat)

Szennyvízelvezetési infrastruktúra fejlesztése és bővítése Köröm és térségében

A KEOP Környezet és Energia Operatív program keretében a Körömi Agglomeráció Szennyvíztisztító Fejlesztési Önkormányzati Társulás 2010-ben pályázatot nyújtott be a KEOP-1.2.0/B konstrukcióban, a pályázat támogatásban részesült. A vissza nem térítendő támogatás összege 538 011 982,- Ft.

A több mint 636 millió forint összköltségű beruházással Köröm és térségének korszerű, előírásoknak megfelelő szennyvízelvezetése és –tisztítása valósul meg a társulásban résztvevő - Onga, Gesztely, Hernádkak, Berzék, Sajóhídvég, Sajólád, Sajópetri, Ónod, Köröm - településeken.
(0 szavazat)

Holnaptól új kiállítás nyílik az Új Nemzedék Plusz Miskolci Kontaktpont Irodában.

2014. július 9-án, szerdán 18.00 órától Mimi: Álomvilág című kiállítása nyílik meg a miskolci kontaktpont irodában. Az ifjú alkotó Géczi Noémi (Mimi) Miskolcon született 1988-ban. A gimnáziumot rajz szakon végezte az Avasi Gimnáziumban, utána Pesten elvégzett egy OKJ-s díszlet-és jelmeztervező szakot a Modell-Divatiskolában, majd a BKF-en szerzett öltözék szakon diplomát. Nagyon sokáig nem szeretett festeni, aztán diploma közben kellett valami kikapcsolódós elfoglaltság, így elkezdett akrillal vászonra festeni és végül beleszeretett. Képeire nagy hatást gyakorol a japán kultúra (a mangák-animék), aminek egész kicsi kora óta szerelmese, valamint a természet és az állatok iránti szeretet. Szeret álombeli-mesebeli dolgokat alkotni, hisz számára a festés és a rajzolás egyfajta menekülés a realitásból egy másik világba.

A kiállítás megnyitójának programja:
18.00 óra táncos megnyitó, közreműködik: KŐHALMI BOGLÁRKA

18.30 órától HEFE és VAKLÁRMA mixel

A kiállítás 2014 július 9. és július 31. között tekinthető meg, hétköznaponként 10.00 - 18.00 óráig.

(0 szavazat)

Akik bőségben gondolkodnak, fejlődnek!

Mint a Vállalkozások Szakértője nap, mint nap ügyvezetőkkel találkozom, és azt tapasztalom, hogy hasonló dolgokat akarnak: stabil ügyfélkört, motivált munkatársakat, hatékonyabb marketinget, amivel ismertebb lehet, vagyis a vágyuk egy eredményes fejlődő cég.
Örömmel látom, hogy sok cég bővülni akar, nem zsugorodni.
(0 szavazat)

Rockwell Klub

Hirdetés (x)

Családiasabb hangulat vár,  a hét minden napján! Szolidabb zene egész nap! Koncertek és fellépések esténként. Ide is betérhetsz délelőtt, délután, este és hajnalban. Az óráid előtt, / helyett / vagy után. Alvás előtt, / helyett / vagy után. Egyedül, vagy barátaiddal. Egy jó kis beszélgetésre, s... Tovább olvasom

Corleone Étterem

Hirdetés (x)

"Minőség, ízlés, exkluzív környezetben. Miskolc legújabb high-class étterme a Belváros szívében, a szívek hídjánál a Szinva Teraszon. Corleone - Ha Önnek csak a legjobb jár. Napi menük, heti különlegességek, akár rendezvényekre is.Napi menük, heti különlegességek, akár rendezvényekre is. Telefon: 0... Tovább olvasom

PLASTIK FUNK "WHO" | ROCKWELL KLUB | JÚNIUS 21. PÉNTEK

Pénteken vendégünk egészen Németországból a Who című sláger készítői a Plastik Funk !
Jegyvásárlási lehetőségek árakkal:
★ BELÉPŐ : ★

◊ Elővételben : 1300 Ft ◊
Kapható : 2013.06.20. (Csütörtök) 20:00-ig RockWell Klub , Sarokház kávézó, M1Fitness!

◊ Helyszínen: ◊
22:00-24:00-ig : 1500 Ft
24:00-... : 1800 Ft
(0 szavazat)

MEN Fesztivál 2013

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata bemutatja:
MEN FESZTIVÁL 2013.
2013. május 8-11.,
Miskolc-Egyetemváros

Egyetemi napokat sok intézmény rendez, de a Miskolci Egyetemi Napok jóval nagyobb volumenű a többségnél

A MEN nem egy tucatfesztivál, amiből szinte a nyár minden hetére jut egy, szinte fogalommá vált az egyetem falain belül és híre vonzóvá vált azon kívül is. A hallgatók számára a gólyatábor mellett a másik nagy esemény, egy fontos találkozási pont. A nagy múltra visszatekintő, több évtizedes hagyományokkal bíró, a maga nemében egyedülálló esemény a modern szórakozási formákra, és emellett a selmeci hagyományokra és értékekre épül, a legjelentősebb könnyűzenei produkciókkal, kulturális- sport és hagyományápoló programokkal ígér tartalmas kikapcsolódást. A MEN nemcsak egy oktatási intézmény hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak, hanem a város és a régió fiataljainak is fontos találkozója. Idén a szervezőknek köszönhetően a középiskolások is  kedvezményes áron juthatnak be a rendezvényre, erősítve ezzel a város és az egyetem jó kapcsolatát.

Élő koncertek, hajnalba nyúló bulik, diákrektor választás, a tavaszi szemeszter csúcspontja!

Miskolc kedvenc egyetemi fesztiválja a vizsgaidőszak előtti utolsó komoly, nagy tömegeket vonzó esemény s egyben a nyári fesztiválszezon nyitó állomása, május 8-11. között rendezik meg az Egyetemváros területén.  Szokás szerint idén is nagyszabásúnak ígérkezik, elég csak egy pillantást vetnünk a programokra. A mindenféle stílust felölelő élő koncertek és zenei fellépők, partik mellett  színházi előadások is helyet kapnak, valamint a diákrektor-jelöltek és csapataik folyamatos vetélkedése, a karok szórakoztató programjai (napközben is) valódi közösségi térré varázsolják a MEN-t. Immár második alkalommal Egyetem Szépét is választanak, és idén először bort is: a különleges gasztronómiai eseményen kiderül, milyen vagy melyik bor lesz az egyetem bora. Az egészséges életmódra is gondoltak a szervezők, május 8-án egy focitornát szerveznek a városi középiskolások számára, ezen felül számtalan kiegészítő program – főleg „karrier” és „zöld” vagy „fenntartható”tematikájú – teszi teljessé a négy napot.

Kis kedvcsináló az idei fellépők alapján: a tavalyi Dr Alban buli után a retró jegyében idén egy igazi slágergyáros „elnököt” látnak vendégül, a Coco Jumbo című világhírű dal énekese, Mr. President érkezik május 8-án. Lehet majd még nosztalgiázni a ’90-es évek ikonikus csapata, a Brooklyn Bounce ütős dalaira is május 9-én. A magyar fellépők közül a Bëlga, a Kiscsillag és a Brains koncertjei a kihagyhatatlanok, biztosan sokan várják már a Hősöket, az Ocho Machot, vagy a Punnany Massifot, akik lemezbemutató koncerttel érkeznek a fesztiválra, és a régi nagy öregek, az Edda Művek és a Republic 67 koncertjeire is sokakat  várnak. Lesz még sok más zenekar is és több mint  20 DJ a négy nap alatt, ezért a további fellépőkért és az időpontokért tanulmányozni szükséges a honlapot –www.menfesztival.hu – és csüngeni a FB-on http://www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok.

A miskolci egyetemi hagyományokat bemutató események sorában fontos szót ejteni a diákrektor-választásról. A 4 napos fergeteges játék és vetélkedő során a jelölteket és csapataikat rendesen próbára teszik, nem elég a műveltségi vetélkedőn és a cantusversenyen sziporkázni, a jelölteknek tudniuk kell lépcsőn futni, aszfaltra rajzolni, gulyást és krampampulit főzni, fát vágni, csillét tolni, csocsózni, kiegyenlítő focizni és sörváltózni is, tehát mindazt, „amire az egyetemi évek alatt egyébként is szükség lehet.”

Ha végre itt a május, irány a MEN! A szervezők mindenkit szeretettel várnak Miskolc kedvenc fesztiváljára a campusra május 8-11. között.  További információk a programokról, fellépőkről, jegyárakról stb. a már említett MEN-es oldalakon.

Jegyárak

Bérlet:
Diák bérlet: 3000FT (ME diák, ME dolgozó, Középiskolás diák) 
Külsős bérlet: 4500FT

Napijegy:
Diáknapijegy (ME diák, ME dolgozó, Középiskolás diák)
Szerda: 800 FT
Csütörtök: 1000 FT
Péntek: 1200 FT
Szombat: 1200 FT

01:00 UTÁN : 1000 FT

Külsős napijegy:
Szerda: 1200 FT
Csütörtök: 1500 Ft
Péntek: 1800 FT
Szombat: 1800 FT

01:00 UTÁN : 1000 FT

Jegyértékesítő helyek:
-RockWell Klub
-Sarokház Kávézó
-M1 Fitness
-Diák Iroda

Elővételben kaphatóak: 04.23. Kedd
(0 szavazat)

Richter család nevével fémjelzett Magyar Nemzeti Cirkusz Miskolcon

Idén 19. szezonjával a Miskolci Közönség április 4-től 14-ig találkozhat a Richter család nevével fémjelzett Magyar Nemzeti Cirkusszal , amely 1995 óta minden évben új, világvárosi műsorral vendégszerepel.

A 2013-as Turnéra nagy meglepetéssel készül az igazgatóság: A Nemzeti Cirkusz társulata a legmodernebb technikával felszerelt VADONATÚJ SÁTORVÁROSSAL látogat el az ország nagyvárosaiba!

Magyarországon először FEHÉR OROSZLÁNOK a porondon! Jason Peters Angliából 11 oroszlánnal zárkózik egy ketrecbe.
• A spanyol DUO ALAMBRIA 10 méter magasban, biztosító kötél nélkül táncol a dróton.
• A dallamos hangulatról a világhírű zenebohóc család, az itáliai STERZA FAMILY gondoskodik.
• ADELE ÉS FRANCO szivárványszínes ara papagájokat röptet a kupolában.
• A holland illuzionista páros, KENNETH és bájos partnernője mindenkit elkápráztat.
• Egy igazi mesebeli történet a manézsban: ALADDIN ÉS JÁZMIN valamint az arab bazár forgataga: Tevék, lámák, szürke és skót marhák.
• Arab és holland fríz lovak különleges előadásban.
• A Nemzeti Cirkusz sztárja, egy igazi Bond lány: SZANDRA AZ INDIAI ELEFÁNTHÖLGY.
• Fergeteges magyar lovas produkcióval a porondon RICHTER JÓZSEF JR. ÉS ZSOKÉ CSOPORTJA.
• A műsort minden este élőben kíséri a Magyar Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara.
 
SOK SZERETETTEL VÁR MINDENKIT AZ ÚJ IGAZGATÓ: IFJ. RICHTER JÓZSEF, VALAMINT 70 TAGÚ TÁRSULATA!

CIRKUSZPÉNZTÁR NYITVA TARTÁS: NAPONTA 9:00 - 19:00 ÓRÁIG
MISKOLCON A PÉNZTÁR 2013.ÁPRILIS  2. KEDDTŐL TART NYITVA.
INFORMÁCIÓS TELEFON: +36 20 935 4050
 PREMIER ELŐADÁSSOROZAT:
Miskolc TTL Parkoló
2013. április 4-től -14- ig
Kezdés időpontjai:
PREMIER április 4-én, 18:00 óra
6-án, szombaton: 15:00 és 18:00 óra

Igazgató: Ifj.Richter József
(0 szavazat)

Autózálog: azonnali segítség

Az Autózálog Miskolc garantálja a maximális diszkréciót, hiszen az átmeneti anyagi problémák mindenkit terhelhetnek.
 
Bárki kerülhet átmeneti pénzzavarba  ebben a válságos időszakban, s ekkor bizony gyorssegélyre van szükség. Egyáltalán "nem ciki", ha az ember igénybe veszi, mert segít átvészelni a nehézségeket. Fekete János,az Autózálog Miskolc cégvezetője, társtulajdonosa lapunknak elmondta, hogy az Autózálog Miskolc a Zálogfiók Zrt. kelet-magyarországi képviselői tevékenységét látja el Budapesttől keletre: Egertől Sátoraljaújhelyig, Debrecentől Tokajig, Miskolctól Nyíregyházáig.
A Zálogfiók Zrt. komoly pénzügyi háttérrel rendelkező, kizárólagos magyar tulajdonban lévő részvénytársaság. A cég hazánkban szinte elsőként kezdett el foglalkozni gépjárművek, haszongépjárművek, teherautók, motorkerékpárok, vízi járművek és sporteszközök záloghitelezésével. A társaság ereje abban van, hogy mindig a piaci viszonyokhoz igazítva, a leggyorsabban juttatja hitelhez az ügyfeleit. A szolgáltatás magas színvonalú, az ügyfelek között a magánszemélyek és a vállalati szféra egyaránt megtalálható, hiszen mindenkinek akadhatnak rövidtávú likviditási problémái, melynek megoldására ez az egyik legjobb módszer. A működési elv lényegében ugyanaz, mint az arany,ékszer zálognál, csak nálunk akár 1 órán belül( a BAR-listások is)  készpénzhez juthat a tulajdonos, és ráadásul a kamatozás is nagyon barátságos, ha egy héten belül viszi ki az autót, akkor kamatmentes  - jelentette ki Fekete János. Teljesen banki tevékenységet folytatunk, s nagyon fontos, hogy itt nincs hitelbírálat és nem szükséges kezes sem. Cégünk garantálja a maximális diszkréciót, hiszen az átmeneti anyagi problémák mindenkit terhelhetnek, és mi ennek a megoldásához nyújtunk gyors és korrekt segítséget.
Azonnal felbecsüljük a gépkocsi piaci értékét, s kiszámítjuk az adható gépjármű záloghitel nagyságát. Megállapodunk a kért futamidőről. Tájékoztatást adunk a készpénz hitel visszafizetésének módjáról, határidejéről. Amennyiben ügyfelünk a feltételeket elfogadja, a gépjárművet és dokumentumait (törzskönyv, forgalmi engedély) fedezetül átadja az Autózálog Miskolc szakembereinek. A gépjárművet felelős őrzésre átvesszük, s zárt, fedett helyen őrizzük a futamidő végéig. A zálogkölcsön futamidejének lejártakor az igénybe vevő visszafizeti a záloghitelt, a kamatokat, és átveheti a megőrzött gépjárművét, annak dokumentumaival együtt.
Hogy kinek ajánljuk az autózálog lehetőséget?- tette fel a kérdést önmagának is Fekete János. Mindenkinek, akinek gyors kölcsönre van szüksége, és birtokában van motor, gépkocsi, teherautó vagy vízijármű, sporteszköz. Egyszerű ügyintézés után már rendelkezésére is áll az akár kamatmentes készpénz kölcsön. Annak, akinek egyébként nehéz lenne hitelhez jutnia, gyors segítség lehet a zálog kölcsön. Mindazoknak ajánlom, akiknek rövid távú likviditási problémai adódtak, az Autózálog Miskolc azonnali megoldást jelenthet, hogy gyors hitelhez jussanak. Amennyiben gyors, és akár kamatmentes készpénz hitelre van szüksége, keresse fel az Autózálog Miskolcot a Zsolcai kapu 9-11.(Borsod Autó Kft. telephelyén). A PSZÁF-tól megkaptuk az engedélyt a tevékenységre, már nyitva vagyunk fél éve hétfőtől péntekig reggel fél kilenctől délután fél ötig.
További információk: www.autozalog-miskolc.hu,
(0 szavazat)

Alakítsd Te Magyarország egyedülálló zenei TOP listáját!

A szavazz egy héten keresztül a CrazyCHART TOP25 -re és mi pedig lejátsszuk a legtöbb szavazatott kapott zenéket!
Újabb hét vette kezdetét, új zenékkel bővült a zenei kínálat és alakítsd Te a TOP25-ös lista, amit minden hallhatod a Crazy CHART-ban! 
(0 szavazat)

A Crazy FM egyedi heti toplistája!

A Crazy FM egyedi heti toplistája, mely egyedül álló a megyében és az országban is, melyet Ti szerkesztetek.
Nem kell mást tenned, csak Like-olni a heti kedvenc zenédet, ezáltal előrébb kerül a Toplistán.

http://www.crazyfm.hu/toplista

Itt a zenei lista, melyet bármikor módosíthattok:
1. Jessie J vs. Audien - Leaving Domino (TRANCE4MERS 2013 Mashup)
2. Teknova - Mistik
3. 1950, The Chu Chi Girls Feat. Hayley Jo - The Chu Chi Sway
4. Asaf Avidan - One day (Reckoning Song)
5. Pitbull feat. TJR - Don't Stop The Party
6. TJR - California Love (Hip Hop Drop)
7. Mario Bischin - Macarena
8. Ace Of Base - All That She Wants 2k12
9. TJR - Booty Move
10. Will.I.Am feat. Eva Simons - This Is Love
11. Tujamo & Plastik Funk – Who
12. Edo Denova feat. Tian - Orlando Dawn
13. Alicia Keys - Girl On Fire 2k13
14. Compact Disco - Feel The Rain
15. DJ Rynno & Sylvia - Move Your Body
16. Mad Mark & FlameMakers - All I Live For
17. Nina Hills - Banana
18. LLP feat. Miss Sunshine - Sensation
19. DJ Sanny J feat. Los Tiburones - Chaka Chaka
20. Far East Movement & Cover Drive - Turn Up The Love 2k13
21. Alex Ferrari - Bara Bara Bere Bere
22. DualXess - Died In Your Arms 2k12
23. DJane Housekat feat. Rameez - My Party
24. Elena Gheorghe - Hypnotic 2k13
25. Rico Bernasconi ft. Ski - Party All The Time

(0 szavazat)

MiskolcKart24 versenysorozat a Gokart Aréna Miskolc szervezésében

A Gokart Aréna Miskolc 2011. év végén nyitotta meg kapuit Miskolcon. Az eltelt 1,5 évben a kísérőkkel együtt közel 8500 vendégünk volt. A növekvő érdeklődés miatt a tavalyi évbe elkezdtük különböző versenysorozatok szervezését is, egyéni, páros és csapatversenyeink egyre népszerűbbek, közülük is kiemelkedik a MiskolcKart24 versenysorozat.  

Honlapunkon, a www.miskolcgokart.huoldalon az elmúlt időszakban közel 20.000 látogató tekintette meg különböző eseményeink leírását. A miskolci és egri eseményeink Facebook oldalát több százan jelölték be, és ezzel Magyarország 5. legkedveltebb gokart-pályája lettünk az elmúlt időszakban.
A MiskolcKart24-et versenysorozat nem új keletű, 2012-ben már rendeztünk hasonló sorozatot a Szinvapark Bevásárlóközpontban. A MiskolcKart24 lényege, hogy kulturált keretek között lehetőséget biztosítson a gokartozás kedvelői számára egy kis versenyzésre. Ezt a versenyt az autósport többi versenyéhez hasonlóan különböző helyszíneken és pályákon szervezzük meg, az idei évben 10 fordulós bajnokság keretében. Terveink szerint az 1-2. és a 9-10. forduló a Szinvapark Bevásárlóközpont mélygarázsában kerül megrendezésre, és itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy külön köszönetet mondjunk a bevásárlóközpont vezetésének, hogy befogadják a miskolci gokartosokat és különleges helyet biztosítanak a versenyzők számára!
A versenyeken korszerű időméréssel és gokartokkal biztosítjuk a verseny lebonyolítását. Az első fordulót 2013. február 24-én vasárnap rendeztük meg, új és a részt vevők elmondása szerint is élvezetes vonalvezetésű pályán. Vasárnap reggeltől estig több versenyt szerveztünk, melynek lényege az önfeledt gokartozás és természetesen minél több pont megszerzése volt a versenysorozatban!

A versenyről a következőket érdemes tudni. A csapatok és versenyzők cserélik egymás között a gokartokat, mindenki megy mindegyik gokarttal. A MiskolcKart24 versenysorozaton a Gokart Aréna Miskolc kifejezetten versenyekre beszerzett gokartjai mennek, melyek a visszajelzések alapján mindenkinek elnyerték a tetszését és fantasztikus vezetési élményt nyújtanak! A versenyre jellemző, hogy többször azonos időt gokartoznak a versenyzők és előfordul olyan futam is, ahol 1-2 % különbségen belül van több csapat is! Minden fordulóban más és más a verseny alapja, hol a leggyorsabb kör számít, hol a megtett legtöbb kör, változtatjuk a pályák menetirányát, ezáltal nincs két egyforma verseny!

A versenyeken a résztvevők névre szóló oklevelet kapnak ajándékba, a dobogós versenyzők érmeket, pezsgőt vehetnek át. Az idei újdonsága, hogy a legjobb egyéni versenyzők és csapatok komoly díjazásban részesülnek a sorozat végén! 2013. decemberében a legjobbak részt vehetnek versenyzőként a „Race of Champions” elnevezésű versenyen, ami Ausztriában kerül megrendezésre!
Az egyéni verseny, mely a BOON Gokartbajnokság nevet viseli, szintén komoly izgalmakat tartogat és a sorozat végén az 1-8. versenyző szintén részese lesz a „Race of Champions” döntőnek. Érdemes minél több fordulóban részt venni és a pontokat gyűjtögetve növelni az esélyt a külföldi gokartozásra.

A 2013-ban elindításra kerülő egész éves versenysorozatnak a következő időpontja lesznek Miskolcon:  
1.      Futam: Március 17.
2.      Futam: Április 27-28.
3.      Futam: Május 25-26.
4.      Futam: Június 22-23.
5.      Futam: Július 20-21.
6.      Futam: Augusztus 24-25.
7.      Futam: Szeptember 21-22.
8.      Futam: Október 27.
9.      Futam: November 24.
 
Egy szó mint száz, szeretnénk ha minél többen eljönnének 2013-ban is a MiskolcKart24 versenyeire!
Várom kérdéseiket, üdvözlettel:
Bereczki Norbert - Főszervező
Tel: 20/329-4848
Email: arena@miskolcgokart.hu

(0 szavazat)

Keressük a Miskolc Plaza Arcát!

Ha szeretnél plakátokon szerepelni, értékes ajándékokat kapni, ismert emberekkel találkozni…
Ha szeretnéd, hogy a Te arcod képviselje a Miskolc Plazát 1 éven keresztül a hirdetésekben…
 
Akkor jelentkezz!
 
Olyan 18-30 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik szívesen vállalják, hogy Velük népszerűsítsük bevásárlóközpontunkat, akik szívesen vesznek részt nagyobb rendezvényeinken, mintegy háziasszonyként.
 
Fotózás a helyszínen, március 8-án és 9-én, 17.00-19.00 óra között, az emeleti színpadunkon.
Az elkészült fotókat minden jelentkező e-mailben megkapja. Ezt követően feltöltésre kerülnek a Miskolc Plaza facebook oldalára, ahol nincs más dolguk, mint szavazatokat gyűjteni. A legtöbb szavazatot gyűjtött versenyző 1 hónapig a Miskolc Plaza Arca lesz a facebookon. A verseny győztese 5 tagú zsűri döntése alapján kerül ki, akit április 12-én mutatunk be a nyilvánosságnak.
 
A győztes szépségéről és fotóiról a Gótika Kozmetika, a Hair Trend Stúdió és a Rogosz Fotó, gondoskodik.
A fotózás alatti zene felelőse pedig a CRAZY FM jóvoltából Dj DGS. 

(0 szavazat)

Kocsonyafesztivál

Igényes és színvonalas programok fantasztikus résztvevőkkel, a fesztivál miskolci hangulatfelelőseivel a legnagyobb miskolci családi és baráti ünnepen….
A hangulatfelelősök :

130 miskolci táncos

25 miskolci népzenész

több mint 20 miskolci rockbanda

6 külföldi zenekar

több száz sportoló és jónéhány sportos program

25 zöldszervezet és 1 zöldklaszter

 

Tematikus programok és helyszínek:

Zenei események: koncertek a színpadokon, zenés előadások és bemutatók, zenés performanszok, utcazene, utcatánc, kórusok, Rocklegendák a Helynekemben: emlékek a 40 éves magyar woodstock-ról.

Képzőművészeti események,  kiállítások, egyéb: Embermentők, Kolontár, Parti –túra: a Lenkey Zoltán- emlékév nyitóeseménye, kassai fotókiállítások, kirakatverseny

Egészségmegőrző programok: Egészségsziget és Szívriadó Klub, véradás a  Vöröskereszt szervezésében, Holdam- jurta

Könyvbemutatók és rendhagyó irodalmi beszélgetések: Márai Sándorról , Csernus Imre előadása az önismeretről, Balázsovits Lajos és Sztankay Ádám rendhagyó beszélgetése, Miskolci Legendák a Helynekemben

Gyermek és családi programok: gyermekelőadások, játszóházak, foglalkoztatók, Holdam jurta, „Az öreg béka meséi”- családi nap a Kohászati Múzeumban

Állatos programok: Díszmadár-kiállítás, kutyaszánhúzó- verseny és bemutató, és további kutyás programok, lovas események: pónilovaglás, lovasterápia

Színházi előadás: Márai: A gyertyák csonkig égnek - MÜHA, CSULIK találkozója (Kamara, Nyári Színház)

Táncszínház: Carmen (csarnok), Jelenléti Ív (Helynekem), miskolci táncegyüttesek bemutatkozásai, Graham – tánckurzus és előadás a Győri kapui templomban

Szemléletformáló és ismeretterjesztő programok: Öko NemezIS!!! a fenntartható életmód népszerűsítése

Gasztronómiai események (boros, pálinkás, kocsonyás), Shefparádé a Zip’s-ben

Sportos programok: Factory falmászás, amerikai foci: a miskolci Steelers kassai játékosokkal kiegészülve, futóverseny, jégkorong (Miskolci Jegesmedvék), békaúszóverseny a Kemény Dénes uszodában

Fogyatékkal élők részvétele és programjai – a Szimbiózis Alapítvány szervezésében.

 

SZÍNPADOK ÉS FESZTIVÁLI HELYSZÍNEK

 

A SZABADTÉRI FESZTIVÁL TENGELYE ÉS FONTOSABB CSOMÓPONTJAI:

Városháza – Városház tér – Szent István tér – Erzsébet fürdő mögötti parkoló – Erzsébet tér – Uitz és Kálvin János utcák, Papszer – Művészetek Háza – Európa tér – Szinvaterasz

 

SZÍNPADOK

KASSA –MISKOLC SZÍNPAD: Művészetek Háza

BESTILLO SZÍNPAD: Erzsébet fürdő mögött

LELKIBÉKE SZÍNPAD: Városháza, Megyeháza előtti terület

VAJTÓ LACI ÉLMÉNYSZÍNPADA: Erzsébet tér

HELYNEKEM

 

TOVÁBBI HELYSZÍNEK

SZINVATERASZ

PAPSZER SAROK és HERMAN OTTÓ MÚZEUM

AVASI BOROSPINCÉK

MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ

MŰVÉSZETEK HÁZA

WEIDLICH UDVAR

LÉVAY REFORMÁTUS GIMNÁZIUM

KEMÉNY DÉNES USZODA

VÁROSHÁZA

MISKOLCI GALÉRIA

JÉGCSARNOK

KOHÁSZATI MÚZEUM (FELSŐHÁMOR)

ZIP’s BREWHOUSE

SZÉCHENYI UTCAI ÜZLETEK

EURÓPA TÉR

Tegnap adtunk egy kis koncertkóstolót, folyt köv.!

(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!