FesztEger néven új zenei fesztivál indul

Új könnyűzenei fesztivál indul Egerben, ami egyben a szabadtéri fesztiválszezon nyitórendezvénye is lesz. A FesztEgert május 16-tól 18-ig tartják. Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda igazgatója az MTI-nek pénteken elmondta: a tavaly először megrendezett Music Hungary című átfogó zeneipari konferencia egészül ki egy FesztEger elnevezésű új fesztivállal. A tervek szerint május 16-án pénteken és másnap két-három színpadon ifjúsági és zenei programok lesznek a Bolyki Pincészet melletti Losonczy-völgyben, a fellépők a magyar élvonalból kerülnek ki. A záró vasárnap inkább a családoké. „Közvetlenül a FesztEger előtt, május 15-én és 16-án rendezzük meg a Music Hungaryt, amely egy regisztrációhoz kötött szakmai konferencia” – fejtette ki Gerendai Károly.
(0 szavazat)

Open Air! - Eger legnagyobb szabadtéri partyja

2013. Június 14-én, pénteken újra elérkezik az év legnagyobb, egri szabadtéri bulija, az Open Air. Idén a tavalyiakhoz képest számtalan újítással várunk Titeket, melyek garantálják az igazi fesztiválhangulatot, kiemelve a rendezvényt a szimpla hétvégi bulik sorából!

Ha szeretnél a szabad ég alatt, a csillagok és a hold fényében bulizni, ha nem akarsz lemaradni a kiváló lemezlovasok ütős szettjeiről, akkor Neked is itt a helyed!
(0 szavazat)

MEN Fesztivál 2013

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata bemutatja:
MEN FESZTIVÁL 2013.
2013. május 8-11.,
Miskolc-Egyetemváros

Egyetemi napokat sok intézmény rendez, de a Miskolci Egyetemi Napok jóval nagyobb volumenű a többségnél

A MEN nem egy tucatfesztivál, amiből szinte a nyár minden hetére jut egy, szinte fogalommá vált az egyetem falain belül és híre vonzóvá vált azon kívül is. A hallgatók számára a gólyatábor mellett a másik nagy esemény, egy fontos találkozási pont. A nagy múltra visszatekintő, több évtizedes hagyományokkal bíró, a maga nemében egyedülálló esemény a modern szórakozási formákra, és emellett a selmeci hagyományokra és értékekre épül, a legjelentősebb könnyűzenei produkciókkal, kulturális- sport és hagyományápoló programokkal ígér tartalmas kikapcsolódást. A MEN nemcsak egy oktatási intézmény hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak, hanem a város és a régió fiataljainak is fontos találkozója. Idén a szervezőknek köszönhetően a középiskolások is  kedvezményes áron juthatnak be a rendezvényre, erősítve ezzel a város és az egyetem jó kapcsolatát.

Élő koncertek, hajnalba nyúló bulik, diákrektor választás, a tavaszi szemeszter csúcspontja!

Miskolc kedvenc egyetemi fesztiválja a vizsgaidőszak előtti utolsó komoly, nagy tömegeket vonzó esemény s egyben a nyári fesztiválszezon nyitó állomása, május 8-11. között rendezik meg az Egyetemváros területén.  Szokás szerint idén is nagyszabásúnak ígérkezik, elég csak egy pillantást vetnünk a programokra. A mindenféle stílust felölelő élő koncertek és zenei fellépők, partik mellett  színházi előadások is helyet kapnak, valamint a diákrektor-jelöltek és csapataik folyamatos vetélkedése, a karok szórakoztató programjai (napközben is) valódi közösségi térré varázsolják a MEN-t. Immár második alkalommal Egyetem Szépét is választanak, és idén először bort is: a különleges gasztronómiai eseményen kiderül, milyen vagy melyik bor lesz az egyetem bora. Az egészséges életmódra is gondoltak a szervezők, május 8-án egy focitornát szerveznek a városi középiskolások számára, ezen felül számtalan kiegészítő program – főleg „karrier” és „zöld” vagy „fenntartható”tematikájú – teszi teljessé a négy napot.

Kis kedvcsináló az idei fellépők alapján: a tavalyi Dr Alban buli után a retró jegyében idén egy igazi slágergyáros „elnököt” látnak vendégül, a Coco Jumbo című világhírű dal énekese, Mr. President érkezik május 8-án. Lehet majd még nosztalgiázni a ’90-es évek ikonikus csapata, a Brooklyn Bounce ütős dalaira is május 9-én. A magyar fellépők közül a Bëlga, a Kiscsillag és a Brains koncertjei a kihagyhatatlanok, biztosan sokan várják már a Hősöket, az Ocho Machot, vagy a Punnany Massifot, akik lemezbemutató koncerttel érkeznek a fesztiválra, és a régi nagy öregek, az Edda Művek és a Republic 67 koncertjeire is sokakat  várnak. Lesz még sok más zenekar is és több mint  20 DJ a négy nap alatt, ezért a további fellépőkért és az időpontokért tanulmányozni szükséges a honlapot –www.menfesztival.hu – és csüngeni a FB-on http://www.facebook.com/MiskolciEgyetemiNapok.

A miskolci egyetemi hagyományokat bemutató események sorában fontos szót ejteni a diákrektor-választásról. A 4 napos fergeteges játék és vetélkedő során a jelölteket és csapataikat rendesen próbára teszik, nem elég a műveltségi vetélkedőn és a cantusversenyen sziporkázni, a jelölteknek tudniuk kell lépcsőn futni, aszfaltra rajzolni, gulyást és krampampulit főzni, fát vágni, csillét tolni, csocsózni, kiegyenlítő focizni és sörváltózni is, tehát mindazt, „amire az egyetemi évek alatt egyébként is szükség lehet.”

Ha végre itt a május, irány a MEN! A szervezők mindenkit szeretettel várnak Miskolc kedvenc fesztiváljára a campusra május 8-11. között.  További információk a programokról, fellépőkről, jegyárakról stb. a már említett MEN-es oldalakon.

Jegyárak

Bérlet:
Diák bérlet: 3000FT (ME diák, ME dolgozó, Középiskolás diák) 
Külsős bérlet: 4500FT

Napijegy:
Diáknapijegy (ME diák, ME dolgozó, Középiskolás diák)
Szerda: 800 FT
Csütörtök: 1000 FT
Péntek: 1200 FT
Szombat: 1200 FT

01:00 UTÁN : 1000 FT

Külsős napijegy:
Szerda: 1200 FT
Csütörtök: 1500 Ft
Péntek: 1800 FT
Szombat: 1800 FT

01:00 UTÁN : 1000 FT

Jegyértékesítő helyek:
-RockWell Klub
-Sarokház Kávézó
-M1 Fitness
-Diák Iroda

Elővételben kaphatóak: 04.23. Kedd
(0 szavazat)

Újra HáKá-hétvége!

Ezen a hétvégén is sikerül kitörni a megszokott monoton, sablon szórakozási formából, vagyis „irány a Háká”! A Hallgatói Klub már évek óta az egri főiskolások közkedvelt helye. Itt nem csak éjszaka, hanem egész este megtalálják a számukra izgalmas programokat és kínálatot (a reggeli kv, egy szendvics, egy laza délutáni csocsó…). Az elmúlt időszakban a megszokott szakesteken és fősulis bulikon túlmenően a gimnazisták körében is egyre népszerűbb a hely, mi sem bizonyítja jobban, hogy előszeretettel választják gombavató és egyéb középiskolás események after party helyszínéül (Erzsébet bál after, Neumann gombavató after stb.).

Most pénteken, azaz február 8-án újabb középiskolás esemény rázza meg a hegyet, vagyis az Almagyar dombot. A farsangi őrület keretein belül Schoolgirls & Geeks party kerül megrendezésre, ahol a lányoknak ajánlott a csábító diáklány jelmez, a fiúknak pedig a stréber, kocka öltözék. Pár tipp azoknak, akik még nem kerültek teljesek képbe a témát illetően: Mindkét nem tökéletes kelléke lehet a manapság trendi szemüveg, mely voltaképp a régi retro sztk-s szemüvegre emlékeztet. Lányoknál mini, kockás szoknya, térdig érő zokni, míg a fiúknak ajánlott a csokor, vagy normál nyakkendő, mellény, hózentróger és egy ing. Ezek persze alap ötletek, a lényeg, hogy a legkreatívabb jelmezeket természetesen jutalmazzák is.

A talpalávalóról a Movie Klub rezidensei Dj Beni és Dj Manó, a szomjad oltásáról pedig a város legdögösebb pultos hölgyei gondoskodnak garantáltan nagy odafigyeléssel.
 
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/160907027390682/
(0 szavazat)

GROVE54

Hirdetés (x)

Eger város szívében az Érsekkertben található egy vendéglátó komplexum, ahol az Excalibur középkori lovag étterem és a Grove Cofe mellett található meg ez a szórakozóhely. A városban több tekintetben egyedinek mondható a Grove54 hiszen nagy múltra tekint vissza, de mégis a mai kor igényeit kielégítv... Tovább olvasom

Gödör Kult. Klub

Hirdetés (x)

Underground Kultúrcentrum, változatos programokkal és a város legjobb áraival! Programjaink: Hétfő: kreatív alkotó estek Kedd: főiskolás bulik Szerda: föld alatti izgalom Péntek: koncertek Szombat: alterdizsi A szabad estéken bemutatkozási lehetőséget biztosítunk kisebb zenekarok, zenészek, komédiá... Tovább olvasom

Eger legnagyobb házibulija

Hatalmas házibuli van készülőben Egerben. A város, vagy talán az ország legnagyobb házibulija kerül megrendezésre szeptember 29-én, szombaton Egerben a Széchenyi és Malom út sarkán található házban. A buli több mint 2000 m2-en, 8 szobában kerül megrendezésre. Kedvünkre válogathatunk a programok közül hiszen lesz Retró Szoba, Alter Szoba, Sláger Szoba, Nyugi szoba, Kocert terem, VIP Louge, Mozi szoba (A diktátor, Amerikai Pite – A találkozó című filmek vetítése), Elektro Szoba, Insomnia Room délig és más helyszínek. A fellépők listája is elég impozáns, fellép a Robotrock, Chris Lawyer, Cadevaras, Spinline, Andy State, Dj Endru, Warped Destruction, Ben Miles, Stream és sokan mások. A buli egy profi körülmények között megszervezett rendezvény, ami a házibuli legfőbb elemeit természetesen magába foglalja, mint például behozhatod a saját italod, lesz limbó verseny, zene kérés és sok más játék. A kertben természetesen lesz főzés, zene és tánc! A buliban keresd a „partyállatokat”, azaz a pingvint és társait, akik őrülten buliznak és italt locsolnak.
A buli nem csak az egrieknek szól, így a belépő elérhető Mezőkövesden, Gyöngyösön és Miskolcon is!

Eger legnagyobb házibulija:
2012. 09. 29. Déltől másnap délig!
Malom út és Széchenyi út sarok (volt Táncsuli)

Info és Nyereményjáték:
www.facebook.com/legnagyobbhazibuli
(0 szavazat)

I. Egri Medencés Party

A X. Strand Fesztivál hétvégéjén a Broadway Produkció egy formabontó After Partyval készül szombat este. A vonzó playmate Voksán Virág, vagyis Dj Flower, - aki a címlapokról a dj pultra váltott - készül elkápráztatni a közönséget. A szervezők este 9 órai kezdettel több egri fiatal tehetséget is felléptetnek két helyszínen. A nyár legnagyobb bulijának ígérkező eseményen a strand adta lehetőségeket is érdemes kihasználni, hiszen a medencék tele strandlabdákkal és egyéb strand kiegészítőkkel várják a vendégeket. A számos program mellett lehetőség nyílik a nagymedence, dögönyöző, gyógyvízes-medence használatára, lesz hab party és két neves egri vendéglátó egység is kitelepül az eseményre. Az Excalibur Középkori Étterem látvány konyhával, a főutcai B’Way Café Koktél pultjával várja az éhes-szomjas szájakat.

„Az eseményre több száz fiatalt várunk, mind Egerből és a város határain túlról is. A visszajelzések eddig pozitívak és az időjósok is kedvezőt mondanak, így semmi okunk az aggodalomra, minden körülmény adott, hogy a nyár legnagyobb bulija legyen.” – nyilatkozta Berényi Tamás a város elismert party-szervezője.
(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!