Ismét feldúlta az érzelmeket a jülini kutyahús-fesztivál

Kedden vette kezdetét a jülini kutyahús-fesztivál, ahol várhatóan tízezer állatot vágnak le a hagyományápoló kutyahús-fogyasztók örömére.
(0 szavazat)

Újranyitott a Maelbeek Brüsszelben

Újranyitották a brüsszeli Maelbeek metróállomást, ahol március 22-én egy öngyilkos merénylő felrobbantotta a nála lévő robbanószerkezetet, és ezzel megölt tizenhat embert.
(0 szavazat)

108 évig keringett egy palackposta a tengeren

Világrekordot jelentő 108 éven, 4 hónapon és 18 napon át hánykolódott az Északi-tengeren egy palackposta, amelyet egy angol tengerbiológus dobott a vízbe az áramlások vizsgálatára.
(0 szavazat)

Magánmúzeum mutatja be a fal történetét Berlinben

Új múzeum nyílt Berlinben, ami a fal történetét mutatja be. A híres elválasztó a német fővárost és egész Európát csaknem harminc évig osztotta ketté.
(0 szavazat)

Snoop rappelve mutatja be a legújabb menüt

Egy ismerős hang segítségével próbálja elhitetni velünk az egyik gyorsétterem lánc, hogy hol kapható a legjobb hot dog. Lazulás, elnyújtott szavak, parádés rímek, ez dióhéjban a rapper, Snoop Dogg. Ezúttal egy hot dog kampányhoz kölcsönzi tehetségét és valljuk be, egészen jól löki, hogy miért a BK a döfi.
(0 szavazat)

Halálos szörfözés

Tom Dosland esése hatalmasnak tűnik, de karcolásokkal megúszta. A Hawaiion meglovagolt óriáshullám a legnagyobb kihívások egyike. A El Nino hurrikán ilyen és ehhez hasonló gyakorlatokat kínál a legbátrabbaknak.
(0 szavazat)

A halálos Kinder-tojás

Megfulladt egy hároméves gyerek egy Kinder tojásba rejtett játéktól Franciaországban. Ilyen eset azért elég ritkán van, és nem is szabadna szülői felügyelet nélkül hagyni a nagyon kicsiket babrálni az alkatrészekkel. Amerikában persze nem ezért van betiltva.
(0 szavazat)

Te mire költenéd a lottónyereményedet?

Amerikában is mindig megy a lottóláz, és ha azt hisszük, hogy csak nálunk foglalkozik ennyire kiemelten a sajtó vele, ha nagy summa ütheti a markunkat, hát tévedünk. Az Egyesült Államokban csak egy gond van, a legtöbb riport élőben megy, ezért szül mindig fantasztikus dolgokat.
(0 szavazat)

Menesztették Chicago rendőrfőnökét

Ó Chicago, meg se lepődnénk, ha szinte a filmeken látott gyilkosságok és perek ne ott történnének. Távozásra bírta Chicago rendőrfőnökét Rahm Emanuel polgármester, miután széleskörű felháborodást váltott ki az, hogy a rendőrség több mint egy éven át ellenállt egy 17 éves afroamerikai fiatalember lelövéséről készült felvétel nyilvánosságra hozásának. A fiút egy fehér rendőr ölte meg, 16 lövéssel.
(0 szavazat)

A Breaking Bad ricinje még mindig menő

Mohammed Ali nevezetű 31 éves emberkének nagyon megtetszett, hogy a Breaking Bad című sorozatban ricinnel ölnek, így azt mondta, rendel magának ő is neten, méghozzá 500 milligrammnyit, ami ebből a szerből rohadt sok. Igen, az elvetemült neve kísértetiesen hasonlít az ökölvívóéra, de ő Muhammad-nek írja.
(0 szavazat)

Jönnek az új generációs zombik a The Walking Dead következő évadában

Az új szezonban már nem csak profin sminkelt statiszták fognak hörögni, érkezik a CGI.
(0 szavazat)

Romantikus kaki az első randin

Nem tudjuk elkerülni a témát, mert Carl, aki az első randevúján beengedte a barnamacit a nadrágjába, annyira jó arc, hogy még egy rajzfilmet is csinált a kínos esetről.
(0 szavazat)

Az R.E.M. nem csipázza Donald Trumpot

Jajaj, ismét kiderült, hogy a politika és a zene nem mindig fér meg egymás mellett, és ez talán így is van jól.

A csücsöri szájú Trump amerikai üzletember, író és média személyiség. 2000 óta van jelen a politikai életben, most jelenleg republikánus elnökjelöltként. Fantasztikus, hogy kapott már Arany Málna-díjat, még 1991-ben a legrosszabb férfi epizódszerepért, amit a Szellemképtelenségben nyújtott. Donald bácsi jelenleg az R.E.M. “The End of the World As We Know It” című számát alkalmazza bevonuló zenének a kampányfellépései alkalmával.

A banda csak annyit üzent a politikusnak: “Ne használd a számunkat, te figyelemhajhász, narancssárga bohóc!” Aki bele akar hallgatni a számba, de nincs kedve elmenni Donald Trump fellépéseire, az a lenti videóban kiélheti magát. 
(0 szavazat)

Már viagra kell a Looney Tunes-nak

Gyerekkorunk kedvenc rajzfilmjei öregebbek, mint hittük. Az egész világot bejárták azok a rajzok, amin vén szivarként ábrázolják a Lonney Tunes vagy éppen a Disney karaktereit, de helyet kapott a már pelenkába trottyoló Tom és Jerry is. A gyalogkakukk azonban még lehet így is gyorsabb tolószékben, mint a prérifarkas. De ilyen öregen a kakukk hús már tiltott dolog. 

01
(0 szavazat)

Berlin – Tag & Nacht

Kíváncsiak voltunk mennyivel rosszabb a magyar Éjjel-nappal Budapest a német elődsorozathoz képest,de azt kell mondjuk, Magyarország legkreténebb sorozatában még elég jók a színészek.
(0 szavazat)

Megnyílt a karácsonyi vásár a londoni Selfridges áruházban

Nem vagyunk hülyék, tudjuk, hogy nyár van, azonban minden eddiginél korábban, már kedden megnyílt a karácsonyi vásár a londoni Selfridges áruházban, ahol a hagyományoknak megfelelően már nyáron elkezdhetik intézni az ünnepi bevásárlást a vevők.
(0 szavazat)

Csordogál a pénz a washingtoni fűből

Eddig 20 milliárd forint folyt be az államkaszába belőle. Ha ön ezt elítéli, kérjük ne olvassa tovább!
(0 szavazat)

Új RA podcast James Zabiela-tól!

Az október 13-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő JAMES ZABIELA jegyzi a Resident Advisor legfrissebb podcastjét.
 
A brit dj és producer az RA mixsorozatának 319-ik epizódját készítette el a rá jellemző ütemes, sampler-ek használatától sem visszariadó, technikás stílusában. Az igen tetszetős mix tracklistáján fellelhető többet között a Hardfloor, Cliff Martinez, a Modeselektor, az Apparat, Patrice Baumel, és persze maga James Zabiela neve is.
 
A podcast egy egyszerű regisztrációt követően a következő linken érhető el és tölthető le:
http://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=319
 
 
www.facebook.com/jameszabiela
www.bonuszfesztival.hu
www.facebook.com/bonuszfestivalofficial
 

(0 szavazat)

Eurovízió 2012: Közösségi oldalról énekel San Marino

Igen bizarr, mégis a tingli-tangli kategóriába tartozó dallal indul San Marino a májusban Bakuban megrendezendő Eurovíziós Dalversenyen. Az azerbajdzsáni verseny első elődöntőjének második mezőnyében fellépő Valentina Monette a Facebook-ról énekel, hogy milyen indíttatásból, nem tudni. 

Annyi bizonyos, hogy az EBU, vagyis az Európai Műsorsugárzók Uniója kifogást emelt a dal márkamegjelenítése miatt. Így pont azt a szövegrészletet kellett eltávolítani a számból, ami a címet adta. A San Marino-iak azonban nem estek kétségbe. Nem írtak egy egészen új dalt, még az eredeti szövegét sem változtatták nagyon meg: annyit tettek, hogy a Facebook szót oh-oh-uh-oh-oh-ra írták át. A klipet sem viselte meg nagyon a módosítás, mert csak azokat a részeket vették újra, ahol az említett kreatív szöveg elhangzik.

Ennek megfelelően a címet is megváltoztatták: Valentina Monette Facebook-ja ezentúl The Social Network Song – oh-oh-uh-oh-oh címen fut.

S hogy milyen a dal? Maradjunk annyiban, hogy a jó nem itt kezdődik. De hallgassa meg mindenki saját maga, és döntse el, hogy igazunk van-e vagy sem!
Kicsist olyan érzésem van a dal hallgatása közben, mint anno az Aqua és a Barbie Girl esetében, de sorolhatnék számos nagy sikerű magyar formációt is a múltból, akik érthetetlen módon választottak témát és adták elő minden komolyságot nélkülözve. A legrosszabb az, hogy a szám dinamikáját és tingli-tangliságát tekintve még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a rádiók kedvence lesz. Bár mint tudjuk, ez sem jelent semmit, hiszen Wolf Kati tavalyi eurovíziós dala a düsseldorfi rádióhallgatók kedvence volt, ennek ellenére az Eurovíziós Dalversenyen nem tudott jól teljesíteni a dal.
Ráadásul a klip olyan speciális effektekkel van tele, ami némiképp feldobja az egyébként egysíkú dalt, de hogy fog ez az Eurovízió nagyszínpadán megjelenni, az egyelőre kérdés.

(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!