Ismét Mikulásos adománygyűjtésbe fogott a Labor Café

Mindenki csatlakozhat egy csomagnyi szeretettel, vagy valami kis nyalánksággal, amivel a rászoruló és beteg gyerekek ünnepét szeretnék kicsit szebbé tenni.
(0 szavazat)

Rég volt ekkora botrány Hollywoodban, mint amit Harvey Weinstein okozott

Eltávolítja a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinstein nevét a hozzá kötődő televíziós sorozatokról a The Weinstein Co. produkciós vállalat, amely közölte, hogy azonnali hatállyal kirúgta az Oscar-díjas filmmogult, aki eddig társelnöki posztot töltött be a cégnél. Közben Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is előállt azzal, hogy Weinstein zaklatta őket.
(0 szavazat)

Több új drog van a piacon, mint amennyit el tudunk képzelni

Az elmúlt három évben több mint 250 új tudatmódosító hatású hatóanyag jelent meg a drogpiacon, ami meghaladja a kifejlesztett gyógyszermolekulák számát. Hol van már a jó öreg Woodstocki fesztiválos fű?
(0 szavazat)

Egy francia utas mentette meg egy busznyi ember életét

Az osztrák Alpokban a szakadék széléhez közelített a turistabusz, aminek a sofőrje elájult. Az egyik francia utas még időben kapcsolt, és meg tudtad állítani a járművet.
(0 szavazat)

Tudomány: eldőlt, amit eddig is tudtunk - a homeopátia hülyeség

„Nincs rá bizonyíték, hogy a homeopátia bármilyen betegség esetén hatékony lenne, sőt kártékony is lehet, mivel eltántorítja a betegeket a bizonyítékalapú orvoslás igénybe vételétől.” Ezt a szakvéleményt az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete (EASAC) fogalmazta meg, amely javaslatokat is tett, egyebek között a homeopátiás készítmények összetételének feltüntetésére. Végre szigorítások jöhetnek a homeopátiában.
(0 szavazat)

Csökkent Irma erőssége, de még mindig pusztít

Csökkent a Floridában pusztító Irma hurrikán erőssége, de a vihar változatlanul életveszélyes.
(0 szavazat)

Az ezer forintosokat is lecserélik

Folytatja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a bankjegyek lecserélését. Most az 1000 forintosokon lesz a sor. A lakosság 2017. augusztus 24-től már fizethet is az új ezresekkel, de hivatalosan csak jövő év márciusban jelennek meg. A régieket 2018. október 31-ig lehet használni.
(0 szavazat)

Kamuzott egy indiai pár, hogy megmászta Mount Everestet

Vizsgálattal bizonyították, hogy hamisak azok a fotók, amelyeket egy indiai rendőr házaspár, Dines és Tarakesvari Rathod tett közzé annak alátámasztására, hogy tavaly tavasszal feljutott a Mount Everestre - közölte Maharastra állam rendőrsége, amely ezek után ki is rúgta a párt.
(0 szavazat)

Ezer hektárnyi terület égett le a Hortobányi Nemzeti Parkban

Csaknem ezer hektárnyi terület égett le a Hortobágyi Nemzeti Parkban kitört tűzben - közölte a Jász-Nagyku-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes sajtószóvivője péntek reggel az MTI-vel. A károkat drónokkal sikerült felmérni.
(0 szavazat)

Bemutatták a Nyíregyházi Állatpark újszülött párduc ikreit

Átestek életük első orvosi vizsgálatán a Nyíregyházi Állatpark egy hónapos perzsa leopárd (Panthera pardus saxicolor) ikrei szerdán.
(0 szavazat)

Már csak ma lehet fizetni a régi 2000 és 5000 forintosokkal

Én is átnéztem a pénzemet is leltem benne egy régi 2 ezer forintost, így gyorsan el is sóztam a lenti boltban. Most még fizethettem vele, holnap már nem tudnék.
(0 szavazat)

Megérkeztek a felsőoktatási ponthatárok

Tegnap több fiatal bulizott a mellettem lévő parkban, mint egy átlagos szerda éjszaka. Ők már megkapták az SMS-t, hogy felvették őket valamelyik felsőoktatási intézménybe.
(0 szavazat)

Megérkeztek az egységes csomagolású cigisdobozok

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon. Az új márka csomagolásán a 2016. augusztus 20-án hatályba lépett rendelet szerint már nincsenek védjegyek, grafikai szimbólumok és képi megjelenítések. Persze azok nem, amik a márkához köthetőek, a borzalmas képek maradnak.
(0 szavazat)

Egy körülbelül megyényi terület szakadt le az Antarktiszról

Óriási, hatezer négyzetkilométer kiterjedésű jégtömb vált le az Antarktiszról, ami nem túl jó hír. 
(0 szavazat)

Három hónapra tiltják el Bencze Pétert

A riporter részegen jelentkezett be a bajai halászléfőző fesztiválról, gyakorlatilag egy történelmi videót hagyva ránk. Az internet népe imádja, és ki is álltak mellette. Nem rúgják ki, csak 3 hónapig nem lesz képernyőn.
(0 szavazat)

Öt külföldit kaptak el a Soundon a lopás és a paprika spray balhé miatt

A rendőrök öt külföldit vettek őrizetbe vasárnap a Zamárdiban tartott elektronikus zenei fesztiválon elkövetett bűncselekmények miatt. 
(0 szavazat)

Németország elfogadta a gyűlölködés és álhírek elleni törvényt

Hónapokig tartó viták után a német szövetségi parlament (Bundestag) pénteken elfogadta a közösségi portálokon megjelenő jogsértő gyűlölködés és álhírterjesztés visszaszorításáról szóló törvényt. Ezzel egyértelműen ők az elsők, akik igazodnak ehhez a világhoz, és megpróbálják visszaszorítani. Persze sok az érdekes kérdés, így a mélyére ástak az elemzéseknek.
(0 szavazat)

Percenként egymillió műanyagpalackot vásárolunk a világon

Ha én most lemennék egy 6-os pack ásványvízért, máris beszállnék a körbe. De ki is húzom magam, mert szelektíven gyűjtöm ezeket, viszont a többség nem, ami hatalmas károkat fog okozni a jövőben. Főleg úgy, hogy az emberiség műanyagéhsége további 20 százalékkal fog növekedni 2021-ig
(0 szavazat)

Új közvetlen repülőtéri buszjárat lesz Budapesten

Július 8-ától közlekedik az új közvetlen repülőtéri buszjárat Budapesten. A 100E jelzésű jármű a Liszt Ferenc-repülőtér és a Deák Ferenc tér között szállítja majd az utasokat, szóval innentől kevesebbet kell majd szívni a kijutással.
(0 szavazat)

50 éves a Tempo-Loki Kft.

Rendhagyó rendezvénnyel ünnepelte 50. születésnapját a Temp-Loki, akik a tűzvédelemi előadások mellett még meg is rallyztatták a résztvevőket.
(0 szavazat)

Egy zárlatos hűtőszekrény okozta a londoni toronyház leégését

A Scotland Yard tájékoztatása szerint egy zárlatos hűtőszekrény okozta a múlt heti londoni tűzvészt, amelyben a rendőrség becslései alapján 79-en vesztették életüket. Az épületburkolat természetesen nem felelt meg a tűzvédelmi teszten, azért kapott így lángra.
(0 szavazat)

Bajban az egyik legjobb alapítványi kávézó

A Labor Café több évig fent tudta tartani magát, most viszont elfogytak a tartalékok. A kávézó sok mindent tett a közösségért, most itt az idő, hogy valamit vissza is adjunk neki.
(0 szavazat)

Ilyen, amikor 24 emelet teljesen lángol

Szinte teljesen kiégett egy 24 emeletes lakóépület szerda reggelre London nyugati részén.
(0 szavazat)

Egy manchesteri koncerten robbantottak

Robbanás történt Európa legnagyobb fedett koncerthelyszínénél, a 21 ezer férőhelyes Manchester Arenában hétfő este Ariana Grande teltházas koncertjének a végén. Jelenleg 22 halottról és 59 sebesültről tudni.
(0 szavazat)
1. oldal / 10

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!