SAJTÓKÖZLEMÉNY - KOMPLEX TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS AZ A&T TECHNOLOGY KFT BERUHÁZÁSÁBAN

Az A&T Technology Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a mikro-kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című konstrukció keretében 199,43 millió Ft vissza nem térítendő támogatás nyert. A projekt keretében a vállalkozás komplex technológiafejlesztést valósít meg, amelynek keretében megépül egy 12 méteres vállmagasságú, 550 m2-es csarnok és technológiai gépek beszerzésre is sor kerül.
(0 szavazat)

A nyár legmelegebb hete: el fogunk olvadni!

A „Szigetelők”, a „Balatonozók” különösen vigyázzanak magukra.
(0 szavazat)

Váratlanul elhunyt Zombie Boy

A Lady Gaga Born This Way című klipjéből ismert kanadai művész és modell feltehetően öngyilkos lett. 
(0 szavazat)

Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP 5.2.5-16-2016-0001. - GINOP 5.2.4-14-2016 Gyakornoki program

Leleszi Ágnes, a Kisvárdai Szakképzési Centrum főigazgatója meghívására 2018. április 5-én a Kisvárdai Konferencia Központban a GINOP 5.2.5-16-2016-00001 azonosító számú „Gyakornoki program – támogató szolgáltatások” című kiemelt projekt  regionális szakmai fórumára gyűltek össze a meghívott vendégek, a kis-és közepes vállalkozások képviselői, a gyakornokjelölt fiatalok.
(0 szavazat)

ELŐADÁS Vállalati tájékoztató Nap Mátészalka 2018.03.28. Gyakornoki Program – Támogató szolgáltatások - GINOP-5.2.5-16-2016-0001. - GINOP-5.2.4-16-2016.

A frissen végzett diákok elhelyezkedését könnyíti meg a munka világában a Gyakornoki program, mely kapcsolatot teremt a pályakezdő munkavállalók és a vállalkozások között.
(0 szavazat)

Megjöttek az új ezer forintosok, nem kell tőlük megijedni

Mától, azaz március elsejétől már találkozhatunk az új ezer forintosokkal.
(0 szavazat)

A zene életet ment, még ha az Zámbó Jimmy is

Egy idős nő Zámbó Jimmyt bömböltetett max hangerőn, így tudták meg a szomszédok, hogy valami nem stimmel.
(0 szavazat)

Már megint elővették az óraátállítás eltörlését

Az Európai Parlament képviselői szavazták meg az óraátállítás szükségességének felülvizsgálatát.
(0 szavazat)

Tankkal mentek bort lopni Oroszországban

Nem lehet nem felfigyelni egy ilyen hírre, ami már átlépi a ”kis színesek” kategóriát. Hogy melyik országban történt, azon már meg se kell lepődni.
(0 szavazat)

Nem kérdés mi érdekelte a legjobban a hírfogyasztókat

Az amerikai hírügynökség csütörtökön tette közzé legkeresettebb sztorijainak listáját. Természetesen a Harvey Weinstein filmproducer szexuális zaklatási ügyei nyomán kirobbant zaklatási botrányok sorozata érdekelte leginkább a hírfogyasztókat.
(0 szavazat)

Mutatjuk az ünnepi nyitvatartást

December 24-én, vasárnap az üzletek legkésőbb 14 óráig tarthatnak nyitva, de a kereskedők dönthetnek arról is, hogy korábban zárnak, vagy ki sem nyitnak, december 31-én, vasárnap is maguk határozhatják meg a nyitvatartás rendjét.
(0 szavazat)

Ismét Mikulásos adománygyűjtésbe fogott a Labor Café

Mindenki csatlakozhat egy csomagnyi szeretettel, vagy valami kis nyalánksággal, amivel a rászoruló és beteg gyerekek ünnepét szeretnék kicsit szebbé tenni.
(0 szavazat)

Rég volt ekkora botrány Hollywoodban, mint amit Harvey Weinstein okozott

Eltávolítja a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinstein nevét a hozzá kötődő televíziós sorozatokról a The Weinstein Co. produkciós vállalat, amely közölte, hogy azonnali hatállyal kirúgta az Oscar-díjas filmmogult, aki eddig társelnöki posztot töltött be a cégnél. Közben Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is előállt azzal, hogy Weinstein zaklatta őket.
(0 szavazat)

Több új drog van a piacon, mint amennyit el tudunk képzelni

Az elmúlt három évben több mint 250 új tudatmódosító hatású hatóanyag jelent meg a drogpiacon, ami meghaladja a kifejlesztett gyógyszermolekulák számát. Hol van már a jó öreg Woodstocki fesztiválos fű?
(0 szavazat)

Egy francia utas mentette meg egy busznyi ember életét

Az osztrák Alpokban a szakadék széléhez közelített a turistabusz, aminek a sofőrje elájult. Az egyik francia utas még időben kapcsolt, és meg tudtad állítani a járművet.
(0 szavazat)

Tudomány: eldőlt, amit eddig is tudtunk - a homeopátia hülyeség

„Nincs rá bizonyíték, hogy a homeopátia bármilyen betegség esetén hatékony lenne, sőt kártékony is lehet, mivel eltántorítja a betegeket a bizonyítékalapú orvoslás igénybe vételétől.” Ezt a szakvéleményt az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete (EASAC) fogalmazta meg, amely javaslatokat is tett, egyebek között a homeopátiás készítmények összetételének feltüntetésére. Végre szigorítások jöhetnek a homeopátiában.
(0 szavazat)

Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP 5.2.5-16-2016-0001. - GINOP 5.2.4-14-2016 Gyakornoki program

A Kisvárdai Szakképzési Centrum és a Nemzeti Pedagógus Kar országos konferenciát szervezett Kisvárdán.
(0 szavazat)

Csökkent Irma erőssége, de még mindig pusztít

Csökkent a Floridában pusztító Irma hurrikán erőssége, de a vihar változatlanul életveszélyes.
(0 szavazat)

Az ezer forintosokat is lecserélik

Folytatja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a bankjegyek lecserélését. Most az 1000 forintosokon lesz a sor. A lakosság 2017. augusztus 24-től már fizethet is az új ezresekkel, de hivatalosan csak jövő év márciusban jelennek meg. A régieket 2018. október 31-ig lehet használni.
(0 szavazat)

Kamuzott egy indiai pár, hogy megmászta Mount Everestet

Vizsgálattal bizonyították, hogy hamisak azok a fotók, amelyeket egy indiai rendőr házaspár, Dines és Tarakesvari Rathod tett közzé annak alátámasztására, hogy tavaly tavasszal feljutott a Mount Everestre - közölte Maharastra állam rendőrsége, amely ezek után ki is rúgta a párt.
(0 szavazat)

Ezer hektárnyi terület égett le a Hortobányi Nemzeti Parkban

Csaknem ezer hektárnyi terület égett le a Hortobágyi Nemzeti Parkban kitört tűzben - közölte a Jász-Nagyku-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes sajtószóvivője péntek reggel az MTI-vel. A károkat drónokkal sikerült felmérni.
(0 szavazat)

Bemutatták a Nyíregyházi Állatpark újszülött párduc ikreit

Átestek életük első orvosi vizsgálatán a Nyíregyházi Állatpark egy hónapos perzsa leopárd (Panthera pardus saxicolor) ikrei szerdán.
(0 szavazat)

Már csak ma lehet fizetni a régi 2000 és 5000 forintosokkal

Én is átnéztem a pénzemet is leltem benne egy régi 2 ezer forintost, így gyorsan el is sóztam a lenti boltban. Most még fizethettem vele, holnap már nem tudnék.
(0 szavazat)

Megérkeztek a felsőoktatási ponthatárok

Tegnap több fiatal bulizott a mellettem lévő parkban, mint egy átlagos szerda éjszaka. Ők már megkapták az SMS-t, hogy felvették őket valamelyik felsőoktatási intézménybe.
(0 szavazat)

Megérkeztek az egységes csomagolású cigisdobozok

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon. Az új márka csomagolásán a 2016. augusztus 20-án hatályba lépett rendelet szerint már nincsenek védjegyek, grafikai szimbólumok és képi megjelenítések. Persze azok nem, amik a márkához köthetőek, a borzalmas képek maradnak.
(0 szavazat)
1. oldal / 11

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!