Egy zárlatos hűtőszekrény okozta a londoni toronyház leégését

A Scotland Yard tájékoztatása szerint egy zárlatos hűtőszekrény okozta a múlt heti londoni tűzvészt, amelyben a rendőrség becslései alapján 79-en vesztették életüket. Az épületburkolat természetesen nem felelt meg a tűzvédelmi teszten, azért kapott így lángra.
(0 szavazat)

Bajban az egyik legjobb alapítványi kávézó

A Labor Café több évig fent tudta tartani magát, most viszont elfogytak a tartalékok. A kávézó sok mindent tett a közösségért, most itt az idő, hogy valamit vissza is adjunk neki.
(0 szavazat)

Ilyen, amikor 24 emelet teljesen lángol

Szinte teljesen kiégett egy 24 emeletes lakóépület szerda reggelre London nyugati részén.
(0 szavazat)

Egy manchesteri koncerten robbantottak

Robbanás történt Európa legnagyobb fedett koncerthelyszínénél, a 21 ezer férőhelyes Manchester Arenában hétfő este Ariana Grande teltházas koncertjének a végén. Jelenleg 22 halottról és 59 sebesültről tudni.
(0 szavazat)

Jövőre hat szombatot kell ledolgozni

A horrorisztikus hírt talán kompenzálja az, hogy kilenc darab hosszú hétvégét kapunk. 
(0 szavazat)

GINOP 5.2.5-16-2016-0001 - GINOP 5-2-4-16-2016. Kisvárdai SZC - a Szakképzési Centrumok és a Nemzeti Pedagógus Kar együttműködése 2017.04.28.

A Kisvárdai Szakképzési Centrum és a Nemzeti Pedagógus Kar országos konferenciát szervezett Kisvárdán.
(0 szavazat)

A Sárrét Metál Klaszter jelenlegi export pozíciója

Mint előző cikkeinkben már többször említésre került, a Sárrét Metál Klaszter különösen erős K+F és gyártási potenciáljának köszönhetően rendkívül erős export pozícióval rendelkezik. A tagok árbevételének közel fele exporttevékenységükből származik. A klaszter előrejelzése ehhez képest is 5% körüli árbevétel növekedést jelez előre.
(0 szavazat)

A Sárrét Metál Klaszter export tevékenységének általános bemutatása

A Sárrét Metál Klaszter a magyarországi fémfeldolgozási iparág meghatározó szereplője. Az export piacon a nagyobb tagvállalatok termékeikkel felveszik a versenyt a konkurenciával.
(0 szavazat)

A Sárrét Metál Klaszter beszállítói pozíciója

A Sárrét Metál Klaszter a magyarországi fémfeldolgozási iparág meghatározó szereplője. A piacon túlnyomórészt szolgáltatásokkal van jelen, de az egyesülés nagyobb cégei termékeikkel is részt vesznek a versenyben.
(0 szavazat)

Fémipari klaszterek beszállítói tevékenysége

A Sárrét Metál Klaszter elsősorban Észak-Békés hagyományos fémipari vállalatait fogja össze, de tevékenysége messze túlmutat Békés megye földrajzi határain.

Bár a piaci eredmények túlszárnyalják a várakozásokat, a klaszter a fejlődő klaszter fázisban van, a tagok közti viszonyok folyamatosan fejlődnek és erősödnek. A klaszter megalakulása óta a tagok folyamatosan növelték éves árbevételüket és eredményüket.
(0 szavazat)

Ingyenessé tették az első nyelvvizsgát

Ingyenesé teszi a kormány az első nyelvvizsga megszerzését a jövő év elejétől a 35 évesnél nem idősebbeknek - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.
(0 szavazat)

Skrillexet letartóztatták Hollywoodban

Nem kell félni, semmilyen fellépés nem fog elmaradni, mivel csak rövid időre tettek bilincset a zenészre.
(0 szavazat)

A Mátrába visszatért a tél

Hótakaró alakult ki kedd délelőttre az ország legmagasabb pontján Kékestetőn - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat kékestetői obszervatóriumának ügyeletes észlelője az MTI-t. Karácsonyi hangulat nem volt, de egy hóembert simán lehetett építeni.
(0 szavazat)

Íme a húsvéti nyitvatartás biblia

Most először lesz négy napos hétvégénk, mivel kiadták a nagypénteket is munkaszüneti napnak. Itt a kisokos, hogy melyik nap tudjuk rommá vásárolni magunkat.
(0 szavazat)

GINOP 5.2.5-16-2016-00001 - GINOP 5.2.4-16-2016. Kisvárdai Szakképzési Centrum Regionális tanácskozás 2017. 04. 04.

Regionális tanácskozást tartottak a Kisvárdai Szakképzési Centrumban.

A program célkitűzései:
- Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), az EU források felhasználásának irányadó stratégiai dokumentuma a gazdaságfejlesztés területén.
- Az operatív program fő célkitűzése a hazai kis-és középvállalkozások (kkv-k) versenyképességének fejlesztése és-növekedésének elősegítése, valamint a foglalkoztatás bővülése versenyképes munkahelyek létrehozásán keresztül.
(0 szavazat)

GINOP 5.2.5-16-2016-00001 - GINOP 5.2.4-16-2016. Kisvárdai SZC - Vállalkozó tájékoztató tanácskozás - 2017. 03. 31.

Tájékoztató a Gyakornoki-program keretében az Észak-Alföldi vállalkozások részére

Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve átfogó programot hirdet a hazai, 25 év alatti, szakképzett fiatalok foglalkoztatásának, a pályakezdők munkához jutásának és munkatapasztalat-szerzésének támogatására, akik – sokszor éppen a szakmai gyakorlat hiánya miatt – szakmájukban nehezen kapnak állást. A GINOP-5.2.4-16 program bértámogatást ad mindazon cégeknek, amelyek e programban regisztrált gyakornokot alkalmaznak, és hajlandók betartani a program adminisztrációs és más előírásait.
(0 szavazat)

Már az alaptábornál jár a Magyar Everest Expedíció

Megérkezett az alaptáborba a Magyar Everest Expedíció két hegymászója, Klein Dávid és Suhajda Szilárd, akik napokon belül megkezdik a táborlánc kiépítését.
(0 szavazat)

Csaknem 19 milliárd forintnyi kokaint potyáztak el csempészek

Több mint 1,2 tonna kokaint halásztak ki a tengerből Belgium partjainál, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke legalább 60 millió euró (18,6 milliárd forint).
(0 szavazat)

Vasárnap állítjuk az órákat

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, amely október utolsó vasárnapjáig tart. Az órákat vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani. De vajon maradhatunk-e a nyári időszámításnál? 
(0 szavazat)

New York államban több adót akarnak fizetni a gazdagok

Most biztosan sokan dörzsölgetik a szemüket, hogy valaki komolyan több adót akar fizetni? Úgy látszik ide is elérkeztünk.
(0 szavazat)

Pont az Etnán járt a BBC, amikor kitört a vulkán

Óriási szerencsével menekült meg a BBC stábja és néhány turista, akik épp a vulkánon mászkáltak, amikor az kitört.
(0 szavazat)

Küldemény követő rendszere lesz a Magyar Postának

Így is lehet csak karácsony után érkeznének meg az ajándékok, de már legalább tudnánk, hogy hol tartanak.
(0 szavazat)

Bemutatták a fehér oroszlán hármas ikreket Nyíregyházán

Három fehér oroszlán (Panthera leo krugeri) született a Nyíregyházi Állatparkban. Még nem lehetett tudni mi lesz a sorsuk, így a közönség előtt még csak most mutatták be őket.
(0 szavazat)

4 napos hosszúhétvége lesz a húsvétból

Az Országgyűlés "nem" szavazat nélkül fogadta el azt a javaslatot, hogy munkaszüneti nap legyen a nagypéntekből. Így most már négy napos hosszú hétvége lesz a húsvétból.
(0 szavazat)

Ingyenes lesz az első középfokú nyelvvizsga

Úgy néz ki ingyenes lesz az első középfokú nyelvvizsga, legalábbis ezt fejtette ki Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere.
(0 szavazat)
1. oldal / 9

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!