Mostantól nem kell végigvergődnünk magunkat az egész áruházon, hogy megtaláljuk álmaink bútorát, de a házhozszállításra még várni kell.
Indul az IKEA webshopja
Jelenleg már az is fejlődés, hogy otthon, a számítógép előtt böngészhetünk az IKEA termékei között. Nagy hiányosság volt ez a bútor multi részéről, amit végre pótolnak. Ez egészen biztosan jót fog tenni a forgalmuknak is. A másik nagy gond a házhozszállítás, de elvileg 2017 nyarától ezt is orvosolni fogják. Addig úgy fog kinézni a dolog, hogy az online áruházban kinézzük, mit szeretnénk venni, majd kiválasztjuk az időpontot, amikor érte tudunk menni. Már ezzel is rengeteg bóklászástól kímélhetjük meg magunkat. A webshop eleinte csak a budaörsi áruházban lesz elérhető, de később ez is bővülni fog. Az áruházban lévő termékek 75-80 százalékát tudjuk majd megtalálni az interneten, ami az IKEA félelmetes kínálatát nézve már elég jó arány.

Ha a rendelés délután 5 óráig beérkezik, az áru már másnap átvehető. Ilyenkor jön a kérdés, hogy van-e hátulütője a dolognak? Persze, hogy van, a szolgáltatás ára 3000 forint.

A Pénzcentrum a svéd bútorlánc sajtótájékoztatóján megtudta, hogy 2017. májusában nyit meg várhatóan a soroksári IKEA-áruház. A legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre. Az áruház hatalmas lesz, összesen 34 ezer négyzetméter, vagyis nagyobb, mint az eddigiek. (Pénzcentrum; Torony)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!