Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Promotions.hu

Bulifotók /// Programajánlók /// Neked!

Nem találsz valamit? Keresd itt!

Indul az IKEA webshopja

Mostantól nem kell végigvergődnünk magunkat az egész áruházon, hogy megtaláljuk álmaink bútorát, de a házhozszállításra még várni kell.
Jelenleg már az is fejlődés, hogy otthon, a számítógép előtt böngészhetünk az IKEA termékei között. Nagy hiányosság volt ez a bútor multi részéről, amit végre pótolnak. Ez egészen biztosan jót fog tenni a forgalmuknak is. A másik nagy gond a házhozszállítás, de elvileg 2017 nyarától ezt is orvosolni fogják. Addig úgy fog kinézni a dolog, hogy az online áruházban kinézzük, mit szeretnénk venni, majd kiválasztjuk az időpontot, amikor érte tudunk menni. Már ezzel is rengeteg bóklászástól kímélhetjük meg magunkat. A webshop eleinte csak a budaörsi áruházban lesz elérhető, de később ez is bővülni fog. Az áruházban lévő termékek 75-80 százalékát tudjuk majd megtalálni az interneten, ami az IKEA félelmetes kínálatát nézve már elég jó arány.

Ha a rendelés délután 5 óráig beérkezik, az áru már másnap átvehető. Ilyenkor jön a kérdés, hogy van-e hátulütője a dolognak? Persze, hogy van, a szolgáltatás ára 3000 forint.

A Pénzcentrum a svéd bútorlánc sajtótájékoztatóján megtudta, hogy 2017. májusában nyit meg várhatóan a soroksári IKEA-áruház. A legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre. Az áruház hatalmas lesz, összesen 34 ezer négyzetméter, vagyis nagyobb, mint az eddigiek. (Pénzcentrum; Torony)
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!