Nem kell félni, semmilyen fellépés nem fog elmaradni, mivel csak rövid időre tettek bilincset a zenészre.
Skrillexet letartóztatták Hollywoodban
A Mixmag írta meg, hogy Skrillexet egy kis időre hűvösre tették, de tipikus hollywoodi semmiség miatt. Hát igen, az ottani rendőrök elég gyakran unatkoznak. Mint minden környezettudatos ember, Skrillex sem luxus benzinfalókkal jár, hanem csak egy sima Teslával, amiben a saját demóját bömböltette. A dubstep végigdübögött az egész városon, a rendőrök ezért is kapcsolták le.

Mivel a producernél nem volt személyi igazolvány, így meg is kellett bilincselni, amit röhögve vett tudomásul. Az esetet meg se osztanánk, ha egy rajongó nem vette volna fel kamerával.

Az eset után Skrillex az egészet a Tesla alapítójára, Elon Muskra fogta, mert túl jó hangcuccot rakott a kocsiba. (Mixmag; Torony)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Magyar utakon is tesztelték az önvezető autókat

2017. november 19., vasárnap - 08:05

Hogy beszélnek magyarul Hollywoodban?

2017. október 21., szombat - 14:10

A Tesla konkurense akar lenni a Volkswagen

2017. október 16., hétfő - 13:42
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!