Bemutatjuk cégünk egyik egyedülálló clubját, mely adottságai és kialakitása révén tökéletes helyszín lehet bármilyen céges, szülinapi vagy privát buli megszervezésére. A Broadway Kisterem 2008 novemberében drasztikus változáson ment keresztül, igényes új külsőt kapott és professzionális hangrendszer lett beépítve. 2009 nyarán a Studio Cafe-val egybenyitva egy olyan hely jött létre, ami a Broadway Studio-val együtt vagy különállóan is üzemképes. 

A kávézó nyugodt és igényes környezetet biztosít a szolidabb vendégeink részére. A hátsó terem svéd asztalos állófogadás berendezésére, póker, bridge és egyéb kártya partyk-ra  is alkalmas. 

Szombatonként a helyi rezidensek, Andy State, Hilton, Tomy Fox és Stream szolgáltatják a legjobb Progressive, Tech-house ill. Techno zenéket. 

Péntekenként különböző rendezvények kerülnek megrendezésre. Havonta egyszer a Broadway Progsession, melyre az ország legismertebb előadói vannak meghívva. A Drastic Night, ami Peat Noise vezénylésével hónapról hónapra egyre nagyobb vendégkörrel rendelkezik. A New Direction Night, a trance és a dallamosabb progressive zenék szerelmeseinek és a Drum & Bass madness.

A Studio Cafe önmagában is, a Broadway különtermétől függetlenül igénybe vehető kisebb alkalmakra. Túl vagyunk már több sikeres lány- és legénybúcsún, különféle erotikus műsorokkal egybekötve.

Igény szerint lehetőség van all inclusive fogyasztásra is. A klubképekre kattintva megtekinthető a kávézó stílusa, valamint minden helysége.

 

Kedvező árakkal és minőségi kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket!

Kövesd őket Facebookon...

Közelgő Események

Nincs programajánló rögzítve rendszerünkben!

Keresés

Hol találod?

Indulás innen:
(0 szavazat)

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!