Szalamander szakadó esőben

Régi selmeci hagyomány, hogy szalamanderrel, azaz fáklyás felvonulással búcsúznak a Várostól és a Campustól a valétáló hallgatók– így köszönik meg az itt eltöltött éveket. A 2018-ban valétáló bányász-, kohász-, gépész-, jogász-, gazdász-, bölcsész- és egészségügyis hallgatók látványos, selmeci hagyományokat idéző búcsúünnepsége június 27-én este zajlott.
(0 szavazat)

Nagyágyúk pörgették fel az EFOTT közönségét

A Quimby a barlangfürdőben pihent rá az esti bulira

Igazi nagyágyúk érkeztek az EFOTT-ra. A keddi tombolós nyitónap után többek között a Quimby, Lovasi András, Majka & Curtis, az Ivan & the Parazol, a Beatrice, Ganxsta Zolee, Korda György és Balázs Klári, a Vad Fruttik és a Brooklyn Bounce pörgette fel még jobban a fesztiválozókat.

A nyitónap fáradalmainak kipihenése után szerdán újult erővel vetették bele magukat a fiatalok a fesztiválozásba. Nagy sikere van az EFOTT Játszóterének, ahol az önfeledt szórakozásé, na és a bevállalós kalandoké a főszerep, hogy a játékos kedvű fiatalok minél több Jeti lábnyomot gyűjtsenek az EFOTT Társasjáték keretében. Akit azonban a tradíció hoz lázba, az is megtalálta a magának való programot, a Gasztrofaluban kézműves mesterségek bemutatóját tartották, de bárki elkészíthette saját EFOTT-os emléktárgyát is.

A Rauch Arénában Fluor akusztikus koncertjével hangolódtak a fesztiválozók a bulizásra. A Pepsi Nagyszínpadon pedig az Új Nemzedék Plusz Program jóvoltából az Ivan & the Parazol alapozta meg a hangulatot.

„Hihetetlen megtiszteltetés, hogy olyan nevek mellett játszhattunk az EFOTT nagyszínpadán, mint a Quimby és a Kiscsillag. Azt pedig imádjuk, hogy a főiskolás és egyetemista fiatalokat semmi nem akadályozza meg abban, hogy már délután, szikrázó napsütésben bulizzanak egy nagyot.” – mondta Iván, a zenekar énekese.

A fiatal tehetségek mellett igazi nagyágyúk gondoskodtak arról, hogy az egyre növekvő fesztiválozó tömeg kitombolhassa magát. Színpadra lépett a Kiscsillag, a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Vad Fruttik és a Quimby is.

„Az egyetemista évek az önmegvalósításról szólnak, hogy az ember megtalálja önmagát, egy nagyon kreatív időszak. Ehhez pedig nem csak a tanulás kell, hanem az olyan közös élmények és együttlétek, mint amilyen az EFOTT is. Talán ezért szeretjük különösen ezt a fesztivált.” – árulta el Kiss Tibi, aki azt sem titkolta, délután a zenekar egy kis barlangfürdőzéssel pihent rá az esti bulira.

De nem csak a Quimby legénységét nyűgözte le a miskolci környezet. Majkát annyira megérintette az EFOTT közege, hogy eldöntötte, hamarosan ő is főiskolás lesz, szeretne továbbtanulni. Hogy melyik intézmény tudhatja majd a hallgatói között az ózdi rosszfiút, az nem derült ki. Az azonban biztos, hogy Korda György és Balázs Klári bárhol is legyen az EFOTT, otthon érezhetik magukat. A házaspárért még mindig megőrülnek a fiatalok. A kilencvenes évek klasszikusai sem maradhattak el a Budapest Bank – DEHÖK – HÖOK Stage sátorában, ahol a német Brooklyn Bounce pörgette fel igazán a fiatalokat. A csapat frontembere pár mondatos magyar nyelvtudását is többször megmutatta, a „kezeket fel Miskolc” többször is elhangzott a fesztiválozók legnagyobb örömére. Az igazi retró hangulatot pedig ki fokozhatta volna jobban, mint Tibi bácsi, aki szerda este elkezdte dobálni pöttyös labdáit.

A csütörtöki nap hasonló pörgést tartogat minden effotozónak. Miskolcra érkezik többek között Kiss Ádám, Csernus doki, a Fish!, a Supernem, a Heaven Street Seven, a Hooligans, Péterfy Bori, a Hősök, Julia Carpenter és a Vengaboys is!

EFOTT 2014 – Miskolctapolcán is csak szabadon…
(0 szavazat)

Ellepték a fesztiválozók Miskolctapolcát

Megnyitotta kapuit az EFOTT


Hatalmas tömeg várakozott, hogy birtokba vegye a miskolctapolcai EFOTT helyszínét. Az év legnagyobb hallgatói bulijának nyitónapján rengeteg fiatal vert sátrat a miskolci egyetemvárosban, hogy este a Tankcsapda jubileumi koncertjén tombolhasson és megalapozza a közel egy hetes fesztivál-hangulatot. Az EFOTT harminc év után tért vissza Miskolcra, és az elkövetkező napokban garantáltan a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep a tizenhat hektáros területen felépített fesztiválvárosban.


Az időjárás is az egyetemistákkal van, napsütésben költöztek be az első fesztiválozók az EFOTT-ra. Rengeteg fiatal várakozott a keddi kapunyitásra, hogy végre elinduljon az év legnagyobb hallgatói bulija. A vándorló fesztivál harminc év után tért most vissza Miskolcra. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját hivatalosan Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nyitotta meg, aki beszédében azt is elárulta, a harminc évvel ezelőtti EFOTT-on is itt volt.


Az elkövetkezendő négy napban minden zenei stílus képviselteti majd magát a fesztivál színpadjain, de a fiatalok számos más program közül is választhatnak, kezdve a turisztikai programoktól, az EFOTT Társasjáték kalandos kihívásain át a különböző sportprogramokig. A keddi nyitónapon a sátorállítás mellett a rock zene kapta a főszerepet. A Zanzibar bulija után az idén huszonötödik születésnapját ünneplő Tankcsapda jubileumi koncertje alapozta meg az EFOTT hangulatát.


„Az EFOTT fesztivál mindig is kedves volt számunkra, az pedig külön öröm, hogy idén Miskolcon a nyitónapon léphettünk színpadra. Rengeteg pozitív emlék köt minket a városhoz, ráadásul a Tankcsapda jelenlegi felállásban pont a fesztivál területétől pár percre forgatta az első klipjét.” – árulta el Lukács Laci. – „Nem csalódtunk az efottozókban, fergeteges estét tudhatunk magunk mögött. Reméljük, még sok ilyen buliban lesz részünk!” – tette hozzá a Tankcsapda frontembere.


A két órás pogózás után volt mire rápihenni a fesztiválozó tömegnek, hiszen szerdától már a Pepsi Nagyszínpad mellett minden koncert-helyszínen bulizhatnak a fiatalok. A meteorológiai előrejelzések szerint pedig nem csak a sátrakban lesz forró a hangulat.


EFOTT 2014 – Miskolctapolcán is csak szabadon…

 
(0 szavazat)

Múzeum? Pedagógia? Miért éppen múzeumpedagógia?

A pedagógiai innováció jegyében meghirdetett TÁMOP-3.3.7-09/1-2010-0010 pályázat egyik győztese az Edelényi Oktatási Körzet (a pályázatíró referens Liptákné Czakó Ildikó).
Az északkelet-magyarországi tájvédelmi körzet gyönyörű várromjai (Szádvár, Szendrő); tájházai (Jósvafő, Aggtelek, Perkupa, Szögliget); népi mesterségeket felelevenítő helyszínei (szendrői Kékfestőház, Holló Vendégház – Szögliget) jobb megismerésére szervezett három alkalommal múzeumpedagógiai tábort a körzet az érdeklődő iskolásoknak.

A mottót, az Ismeretlen ismerős-t azért választottuk, mert azt látjuk, hogy a mai diákok úgy élnek szűkebb régiójukban, hogy felszínesen sejtenek valamit emberi, természeti környezetükről, de többet tudni róla, munkával hozzájárulni megőrzéséhez keveseknek céljuk. Valahogy úgy gondolkodhatnak, mint Ingrid Sjöstrand írta:
Van hozzá közöd,/mit csinálok?/és hogy mit gondolok?/Van hozzá közöm,/mit csinálsz?/És hogy mit gondolsz?/Van közünk egymáshoz?/Hozzám, hozzád, mindenkihez,/aki véletlenül épp itt él,/épp most,/és akitől függ,/hogy mi lesz a világból?

A program összeállítása múzeumpedagógiai munka. A cél, hogy a csoportokat sok ismerettel megkínálva, minél korszerűbben – partnerkapcsolatra építve – sokirányúan fejlesszük, s a végeredmény a helyi természeti és épített értékek jobb megismerése, ezáltal megbecsülése, a hagyományok, rítusok élni segítő rendjéből azok átvétele, amelyek biztonságot adnak az erkölcsileg egyre instabilabbá váló világban.
Azt tudva, hogy a hagyományos tanórákon elsősorban a szorgalmas, produkálni szerető gyerekek érvényesülnek, a kevésbé aktívaknak a tevékenykedtető formákat kínáltuk. Az erdei iskola, dráma- és múzeumpedagógia felfedeztető, aktív tanulásra építő foglalkozásai sokféle intelligenciaterületet aktivizálnak.
A napok végén maguk a résztvevők foglalták össze, mivel gazdagodtak, miben fejlődtek, mit éreztek jónak a megtapasztaltakból.
 
A készülődés és az első nap
„Amikor tanárnő bejelentette, hogy táborba megyünk, nagy volt az öröm. Gyorsan elkezdtünk készülődni, összeszedtünk mindent, amire szükségünk lehet pl. füzet, toll, ruha, tisztálkodási szerek stb.
Izgatottan vártam a reggelt. Megérkeztünk Aggtelekre, elfoglaltuk a szobánkat, majd megkezdődtek a programok. A drámapedagógiás körjátékos bemutatkozás nagyon tetszett.
Jött az ebéd és a barlangtúra. Este sokáig beszélgettünk…” (Farkas Netti – Bódvarákó)
 
„Mikor szerdán este hazaértem, izgatottan pakoltam be a táskámba. Majd csütörtök reggel elindultam anyukámmal a buszmegállóba, és ott találkoztam a két Ildikó nénivel, akik nagyon kedvesen fogadtak…”
(Nagy Noémi – Szendrő)
 
„A cél a lakóhelyünkhöz közeli látnivalók és nevezetességek megismerése volt. A pályázat tartalmazta az utazás, a szállás, az ellátás és nagyon sok program költségeit, így a hét teljesen ingyenes volt. Én nagyon vártam már ezt a kirándulást…” (Kuberkó Ádám, Meszes)
 
„Az aggteleki barlangbejárat előtt belenéztünk a munkafüzetünkbe, és elolvastuk, értelmeztük a köveken lévő emléktáblákat, lefordítottuk mai magyarra… Láttunk függő és álló cseppköveket, különféle termekben voltunk, a Hangversenyteremben végighallgattunk két zeneszámot, ez tetszett a legjobban. Az út végén pedig láthattunk denevéreket. Miután véget ért a túra, visszamentünk a szálláshelyre, ahol újra összegyűltünk, és megbeszéltük a barlanghoz kapcsolódó feladatokat…
Nagyon jól éreztem magam, a tanárokat megdicsérem, mert sokat tanultam tőlük ez alatt a rövid idő alatt.”
(Doszpoly Boglárka – Tornakápolna)
 
A második nap
„… reggeli után Szendrőbe indultunk a Kékfestőházba. Ez a múzeum nagyon szép és különleges volt. Ezután templomlátogatás következett; beszélgettünk a különböző vallásokról, építészeti stílusokról. Szalonnán az ott lakó társaink mutatták be a híres műemlékegyüttest. Perkupán a nevezetes Petőfi Sándor utcát jártuk végig, amelyen a „száz kőműves falujának” jellegzetes épületeit fényképeztük. Este nagyon élveztem, hogy táncház volt, ahol néptáncolni tanultunk….” (Barva Regina – Martonyi)
 
A harmadik nap
„…reggel a megszokott időben étkeztünk, utána buszra szálltunk és indultunk Szögligetre Pista bácsi tájházába. Igaz, hogy már sokszor jártam ott, hiszen ide járok iskolába, de mindig nagyon érdekes számomra. Sajnos, most nem Pista bácsi vezetett minket körbe, hanem egy helybeli kedves néni és a társaink, akik idegenvezetőt játszottak. Ezek után a Holló Vendégházban az íjászatot lehetett kipróbálni, s fiúknak, lányoknak fánkot, krumplilángost sütni. Hogy mennyire jól sikerült, bizonyítja, hogy meg is ettük mindet…” (Barva Regina – Martonyi)
 
„ … Nos igen, az előző napok is tetszettek, de a harmadik túltett mindenen! Pista bácsi tájháza után megmásztuk a Szád-vári hegyet, megnéztük Magyarország legnagyobb alapterületű várának a feltárási munkálatait. Gyönyörű volt fenn! De ki gondolta volna, hogy lemenni nehezebb lesz, mint felmászni! Olyan meredek úton araszoltunk lefelé, hogy volt, aki fenéken csúszott le.” (Hajdu Zoltán – Bódvaszilas)
 
„A Ki mit tud?-on a mi csoportunk a Csillag születik-et adta elő sajátos változatban, ami nagyon vicces volt. Sajnos, az utolsó nap estéjét jelentette a magunk összeállította műsor bemutatása.
Mikor másnap reggel felkeltünk, megreggeliztünk, következett az értékelés, a záró beszélgetés és az eredményhirdetés. Mindenki kapott egy-egy szép emléklapot. Azután jött a fájdalmas búcsú…
Köszönöm ezt a sok élményt, illemtant és érdekes feladatot, na meg azt is, hogy itt lehettem.”
(Czifra Liliána – Szin)
 
A negyedik nap
„Vasárnap reggel zárásként megbeszéltük mind a négy napot, a sok jó élményt, és következett az eredményhirdetés. Ezután összepakoltunk, ebédeltünk, aztán elköszöntünk és elindultunk haza.
Nagyon-nagyon jól éreztem magam ebben a táborban, és máskor is elmennék. Nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm mindezt!” (Farkas Netti – Bódvarákó)
 
Összességében
„… a programok nagyon tetszettek, nekem főként a szádvári túra, nehéz volt felmenni a 460 méter magas hegytetőre, még nehezebb a meredek csigalépcsőn lefelé jönni. Azon gondolkodtam, én hogyan fogok lejutni a sziklás hegyoldalról. Először csak lehajolva lehetett elindulni, de már pár méterrel később fel tudtam állni. Vigyázni kellett, mert a kövek néha megindultak a lábunk alatt. Amikor kevésbé lejtős területre értem, azt hittem, már végre felülhetünk a buszra pihenni, de rájöttem, hogy a távnak még csak a felénél tartunk. Nagyon örültem, amikor végre leértünk, bevallom, el is fáradtam kicsit. Ez volt a legizgalmasabb élményem.
Naponta más és más érdekesség és játék várt minket.
Azért volt jó ez a tábor, mert többet tudtam meg az életről, a lakhelyemről és a szomszédos településekről, az étkezésről és a régi embereknek az életéről.” (Bak Kristóf – 6. osztályos tanuló – Szalonna)
 
„Kellemesen elfáradtam ez alatt a pár nap alatt, nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem ebben a nagyon tanulságos, érdekes táborban, és ha lesz még rá alkalom, hogy máskor is itt lehetünk, szívesen elfogadom a meghívást. Nem tudtam eddig a környezetemről nagyon sok mindent, a szomszédos falvakról sem. Most jó sok mindennel gyarapodott a tudásom, ezt is köszönöm szépen a két Ildikó néninek és Szilvi tanárnőnek.” (Barva Regina – Martonyi)
 
„A feladatlap legtöbb kérdése szerintem érdekes volt. Különösen az tetszett bennük, hogy pontosan le volt írva, mit kérnek… A látottak felidézésében segítettük egymást, a megfogalmazás már egyéni volt.
Szerintem a csoportunk néha lehetett volna fürgébb, leleményesebb. Voltak más csoportbeliek, akik jobban ügyeskedtek, ők ajándékot is kaptak, helyezést is elértek. Én is lehettem volna aktívabb és gyorsabb, akkor én is kaptam volna ajándékot.
Szívesen ajánlom másoknak is ezt a tábort, mert sok ismerettel gazdagodtam, vidám és élményteli volt. Nem is gondoltam volna, hogy a lakóhelyemhez közel milyen nevezetességek vannak, amelyeket még nem láttam és nem ismertem. Ha megtehetném, én máskor is szívesen elmennék egy ilyen vagy hasonló táborba.”
(Kuberkó Ádám – Meszes)
 
„Nagyon jó programok voltak: cseppkőbarlang-látogatás, Szendrőben a Kékfestőház és a kilátó, Szalonnán a református templom, Perkupán a Petőfi utca, Szögligeten a Szád-vár, Pista bácsi tájháza, Jusztina néni vendégháza. Ezek a programok nagyon tetszettek, mert sokkal többet megtudhattam a környékről, mint eddig ismertem.
Ezért is köszönöm a tanítóknak a sok programot, nagyon jókat találtak ki... Nekem minden, ahogy volt, úgy tetszett, nem változtatnék semmin. Ajánlom mindenkinek, akinek lehetősége nyílik, hiszen ez nagyon jó.” (Fecske Fanni Nelli – Szögliget)
 
„Az érdekes feladatok egyike volt az utolsó esti „Ki mit tud?”. Készülni kellett rá, ötleteket gyűjteni, ami nagyon lekötött engem és fellépő társaimat…
Volt nekünk egy munkafüzetünk is, amivel a programokon dolgoztunk. Ennek kifejezetten örültem, mert önállóan, saját ismereteim használásával kellett megírnom. Az én munkámat elég jónak éreztem, mert sikerült minden faladatot nagyjából elkészítenem.
Remélem, lesz lehetőségem még egyszer részt vennem ilyen táborban, mert nagyon tetszett.” (Orosz Viktória – 6. osztályos tanuló – Szin)
 
„A programok feladatai között voltak érdekesek, gondolkodtatók, memóriafejlesztők is…
Hogy hogyan éreztem magam? Nagyon jól, mert a többiekkel voltam, kimozdultam otthonról, jobban megismerhettem a környéket. A négy nap alatt tanultakat mind az illemről, mind a régiómról biztosan fel tudom majd használni.
Bővült a szókincsem, és okosabb is lettem valamennyivel. A játékra kapott idő alatt is nagyon jól éreztem magam, hiszen a barátaimmal beszélgettünk, zenét hallgattunk, fürödhettünk, jól szórakoztunk.” (Galatóczky Blanka – Perkupa)
 
„Nagyon jó és érdekes programok voltak. Mindegyiken jól éreztem magam. Legjobb nem volt, mert mindegyik tökéletes volt. Köszönöm szépen, hogy itt lehettem!” (Szabó Boglárka – Martonyi)
 
A címben feltett kérdésre válaszolva – azért múzeumpedagógia – is –, mert ez a módszer tapasztalattal, élménnyel és együttműködéssel jár, az élmény felébreszti az érdeklődést, a közös munka (csoportban, párban) örömöt ad, s minden tevékenységre való jószándékú visszajelzés serkent, a siker kárpótol az erőfeszítésért.
A mai elgépiesült, érzelmileg kiüresedett világban megmutatja a természet templomát, felfedezteti a népi építészet szépségeit, az elődök nehéz életének szépre, harmóniára törekvését, értelmezi a kézzel megformált tárgyak üzenetét, felfedi az évszázados rítusok értelmét, a ma szigorúnak tűnő szokásokban rejlő praktikumot, a kötött mozgás harmóniáját.
 
„Múzeumpedagógiázni” pályázati támogatás nélkül, szerényebb körülmények között is lehet, hiszen ha a múzeum szót tágabb értelemben vesszük, szinte nincs település természeti értékek, tájházak, egyszerű vagy különleges értékű templomok nélkül, amelyeket megfigyelni, lerajzolni, fotózni, védeni, szeretni, becsülni, róluk szépeket mondani, az idegeneknek tájékoztatást adni meg kell tanítani a gyerekeket.
Szeretettel kívánnak jó munkát a mindennapok múzeumpedagógiájához a résztvevő tanárok és a programokat szerető, másoknak is jó szívvel ajánló gyerekek.
 
Pap Béláné Veres Ildikó – múzeumpedagógus
Liptákné Czakó Ildikó – szakértő, pályázati referens
Báriné Krajnyák Szilvia – erdeiiskola-pedagógus
 
(0 szavazat)

Block Klub & Bar

Hirdetés (x)

Októberben érkezik a belváros RNB klubja a BLOCK... Kövess minket és értesülj elsőként a nyitásról. Tovább olvasom

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** Miskolctapolca

Hirdetés (x)

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca ékköve lett. A méltán világhírű Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelye... Tovább olvasom

Interjú Szabival!

Úgy gondoltuk, ma Szabit kérjük meg meséljen picit magáról,és a Happyend Mix című műsorról,ami már 9 éve létezik a régióban,és több mint 1 éve a Crazy FM hullámhosszán hallhatják a kedves miskolci hallgatók,minden délután.
Crazy FM: Hogyan indult a műsor, mit kell róla tudnunk?
Szabi: 2003 őszén volt az első Happyend Mix egy vidéki Fm rádióban péntek esténként, talán ott kezdődött el minden. A zene szeretete pedig vitte tovább ezt a folyamatot már az első műsorokban is élő Dj mix volt hallható,amit fiatal tehetséges lemezlovasok szolgáltattak a hallgatók számára!  A cél az volt,hogy olyan zenéket tudjanak az emberek kapni,amit eddig csak hétvégén hallhattak a discoban, és ezáltal legyen az egész műsornak egy egyedi hangzása és persze mivel péntek este kerültünk adásba,így amolyan hétvégi indító is volt egyben.
Azóta több mint 9 év telt el,és mára Miskolc kedvenc rádiójában fő műsoridőben hallhatják az emberek az országosan ismert lemezlovasok mixeit,és  a zenék mellé mindig kötődik élő exclusive interjú Magyarország elismert és népszerű  Dj-ivel.
Crazy FM: Hogyan áll össze egy műsor?
Szabi: Mivel heti 6 alkalommal üzemel az adás, így közel 30 Dj fordul meg napi váltásban, szombatonként pedig egy összegző műsor zárja a hetet.
Minden nap próbálunk más zenei stílust,és más lemezlovast megszólaltatni , mint zenében, mint interjúban. Találhatóak fiatal tehetséges miskolci  lemezlovasok is a listán,mert nagyon fontos nekik is lehetőséget adni,de persze a többség már országosan ismert és elismert Dj,akik kizárólag
a rádió és a műsor számára küldik el mindig a legfrissebb zenéiket és mondják el a legfrissebb információt magukról.
Crazy FM: Mondasz pár nevet?
Szabi:  Senkit nem szeretnék kihagyni de a teljesség igénye nélkül a mi csapatunkban tudhatjuk Karányi Danit és Jay Lument, csak nálunk zenél hazánk két kedvenc női lemezlovasa is Niki Belucci és Voksán Virág. Ezenkívül olyan neves lemezlovasok erősítik még a műsor táborát mint Tomy Montana,Chris Lawyer,aki tavaly két díjat is nyert a hazai lemezlovas gálán,és a sort még most sem zárhatjuk be,mert Dj Kincses, Bricklake, Johnnie Pappa, Budai, a Stereo Palma, Chriss Ronson, Dandy, Jason Mill, Muzzaik,Wallas is a Happyend Mix műsorban pörget csak a régióban!
Crzay FM: Milyenek a visszajelzések?
Szabi: Lekopogom,nagyon jónak mondható, mint a hallgatói mint szakmai részről. Nagyon sok olyan megkeresés érkezik az ország több pontjáról és a határokon túl is,amiben fiatal,vagy már ismertebb lemezlovasok küldik az aktuális mixeiket, mi pedig akinek csak tudjuk adásba is tesszük azt bizonyos időn belül. De,ha már 1 hallgatónak örömet szereztünk aznap a zenékkel és a műsorral,akkor már nem hiába voltunk aznap adásban..
Crazy FM: Tervek mindig is vannak és lesznek is?
Szabi: A műsorban idén is csak a legjobb elektronikus és classic zenék fognak felcsendülni,még több interjúval,és még több meghívott vendéggel.  Örülök,hogy egymásra találtunk a Crazy FM -el mert egy remek dolognak tartom azt a munkát amit itt elkezdtünk majd egy éve a kollégámmal!  Remélem még sok-sok éven keresztül "egymáséi lehetünk" minden hétköznap 16-19-között az éterben! :))
Crazy FM: Köszönjük Szabi!
Szavi: Én köszi!

(0 szavazat)

Crazy FM a 13. Kocsonya Fesztiválon

A 13. KOCSONYA FESZTIVÁLON több száz embert mozgatott meg a Crazy FM Dj-je DJ DGS, A városháztéren lévő Lelki béke színpadon volt 22-órától megtalálható a Crazy FM a Kocsonyafesztivál LEGZÖLDEBB RÁDIÓJA.
A szórakozni vágyók itt találkozhattak a Crazy FM stábjával ahol tiszteletét tette Béres Szabolcs, Lakatos Zsolt és Oláh Gábor is akik DGS társaságában fokozták az est fényét!
A rádió legjobb zenéit a CRAZY WANTED műsorvezetője és zenei szerkesztője DJ DGS pörgette és biztosította az elképesztő hangulatot Miskolc fiataljai részére, ahol egészen éjfélig élvezhették a legkitűnőbb dallamokat, amikor éjfélt ütött az óra hosszas vissza taps és ováció szólt a tömegből, akik még tovább szerették volna élvezni a Crazy FM hatását DJ DGS-el!

(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!