Indul az Egri Bikavér Ünnepe

Ismét megrendezik az Egri Bikavér Ünnepét: július 9. és 12. között az Érsekkertben 32 borászat 119 féle borával, 19 étterem ételeivel, valamint számos koncerttel és kísérőprogrammal várják a látogatókat.
(0 szavazat)

Egerben a Belga

Nagyszabású koncertsorozattal kezdi a tavaszt a Gödör Kult. Klub, melynek repertoárjában nem kisebb előadókkal találkozhatunk, mint például a pénteken Egerbe látogató Belga.

A négy – mondhatni- elvetemült tag, idén ünnepli 15. születésnapját. Na, nem a sajátjukat, hanem a zenekarét.

Ki ne ismerné a jól csengő sort? Még csak szeretni sem kell őket, hogy tudjuk, kiktől származik. Ha valaki mégsem tudná, az április 5-én járjon utána a Gödörben.

Ebből az alkalomból kifolyólag, biztosan egy tőlük várható, és jól megszokott, különleges bulival kedveskednek a koncertre érkezőknek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint amit honlapjukon tettek közzé ezzel kapcsolatban: márciustól a fesztivál szezon végéig minden koncert születésnapi koncert lesz.”  És ugye tudjuk mit jelent az, ha valakinek születésnapja van?

Viszont nem szabad megfeledkeznünk a péntek este másik két bandájáról sem, akik a Belga előtt csapnak a húrok közé a kellő hangulat megteremtése érdekében.
A sort, a 2007-ben Kőkúton alakult Superego Trio, magukat szalonmetál zenekarként jellemző ének-gitár-ütőse kezdi, akik majd szó nélkül mondják el, ha szív nélkül haragszanak.
És ha már a születésnapoknál tartunk, a folytatásban az egri Solidmen zenekar ünnepli megalakulásának egy éves évfordulóját, és ezzel együtt énekesük jubileumi életévét.
Születésekből és megalakulásokból tehát, bővelkedni fog a péntek este, így érdemes már az elejétől jelen lenni és kiélvezni a koncertek minden egyes pillanatát, a Gödör ugyan is 20.00-tól várja az érkezéseteket. Pénteken találkozunk!
(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!