Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Kultúra

Moziajánlók /// Értékek /// Hagyományok

  • Kultura
Nem találsz valamit? Keresd itt!

Jared Leto is beszáll a rendezésbe

Jared Leto Oscar-díjas amerikai színész James Ellroy híres amerikai krimiíró 77 című eredeti forgatókönyvéből rendez filmet.
Sok színész próbál rendezni, de a többségüknek egyáltalán nem szokott összejönni a dolog. Ez persze csak egy erőpróba, mert ha nem sikerül, és lehurrogja a közönség, akkor az illető úgyis visszatér lelki sérülések nélkül a színészet világába. Túl sok lenne felsorolni, hányan buktak bele, de pozitív példának azonban fel lehet hozni Clint Eastwoodot, aki a legmagasabbra tudott kapaszkodni. Most Leton a sor, hogy megmutassa, mit tud kezdeni rendezőként, aki mellékesen a 30 Seconds to Mars énekeséként lett ismert, de színészként a Rekviem egy álomértban nyújtott szerepével robbant be. Az emberrablós történet producere Dick Wolf és Tony Ganz, az executive producer pedig Emma Ludbrook lesz. Leto korábban több dokumentumfilmet forgatott, számos zenés videó és reklámfilm is fűződik a nevéhez, munkáival több mint tucatnyi díjat nyert világszerte. Játékfilmet azonban most rendez először.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Ellroy eredeti forgatókönyvét David Matthews dolgozza át. A történet 1974-ben játszódik Los Angelesben. Két rendőr az elrabolt ifjú örökösnőt, Patty Hearstöt keresi, miközben egy kollégájuk brutális meggyilkolásának ügyében is nyomoznak. Munkájuk során nemcsak korrupcióval találkoznak, de egy sötét, erőszakos összeesküvés is kirajzolódik előttük.

Leto, aki a Mielőtt meghaltam című film mellékszerepéért kapta Oscar-díját, legutóbb a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmben szerepelt, ami saját bevallása szerint megbánt, mivel rommá vágták a jeleneteit. Legközelebb a Szárnyas fejvadász folytatásában láthatja a közönség a filmvásznon. (Torony, MTI)
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!