Jared Leto Oscar-díjas amerikai színész James Ellroy híres amerikai krimiíró 77 című eredeti forgatókönyvéből rendez filmet.
Jared Leto is beszáll a rendezésbe
Sok színész próbál rendezni, de a többségüknek egyáltalán nem szokott összejönni a dolog. Ez persze csak egy erőpróba, mert ha nem sikerül, és lehurrogja a közönség, akkor az illető úgyis visszatér lelki sérülések nélkül a színészet világába. Túl sok lenne felsorolni, hányan buktak bele, de pozitív példának azonban fel lehet hozni Clint Eastwoodot, aki a legmagasabbra tudott kapaszkodni. Most Leton a sor, hogy megmutassa, mit tud kezdeni rendezőként, aki mellékesen a 30 Seconds to Mars énekeséként lett ismert, de színészként a Rekviem egy álomértban nyújtott szerepével robbant be. Az emberrablós történet producere Dick Wolf és Tony Ganz, az executive producer pedig Emma Ludbrook lesz. Leto korábban több dokumentumfilmet forgatott, számos zenés videó és reklámfilm is fűződik a nevéhez, munkáival több mint tucatnyi díjat nyert világszerte. Játékfilmet azonban most rendez először.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Ellroy eredeti forgatókönyvét David Matthews dolgozza át. A történet 1974-ben játszódik Los Angelesben. Két rendőr az elrabolt ifjú örökösnőt, Patty Hearstöt keresi, miközben egy kollégájuk brutális meggyilkolásának ügyében is nyomoznak. Munkájuk során nemcsak korrupcióval találkoznak, de egy sötét, erőszakos összeesküvés is kirajzolódik előttük.

Leto, aki a Mielőtt meghaltam című film mellékszerepéért kapta Oscar-díját, legutóbb a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmben szerepelt, ami saját bevallása szerint megbánt, mivel rommá vágták a jeleneteit. Legközelebb a Szárnyas fejvadász folytatásában láthatja a közönség a filmvásznon. (Torony, MTI)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Gary Oldman Oscar-díj szagú filmet rendez

2018. május 16., szerda - 15:30

Mike Tysont már 13 évesen felfedezték

2018. május 09., szerda - 08:06

Meglett a Titanic Filmfesztivál nyertese

2018. április 14., szombat - 12:10
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!