Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Kultúra

Moziajánlók /// Értékek /// Hagyományok

  • Kultura
Nem találsz valamit? Keresd itt!

Újra lesznek meztelen nők a Playboyban

Ezt az akkori alapító, Hugh Hefner fia, Cooper Hefner jelentette be, aki most a magazin kiadásának ügyvezetője. Úgy látszik pucér csajok nélkül nem ment a pucér csajos magazin.
A Playboy 1953-ban kezdte meg az útját, és gyakorlatilag ő találta fel a meztelen nős újságot. Csak gondoljunk bele, az akkori időben milyen konkurenciája lett volna? Gyakorlatilag harcmentesen bolyonghatott a zászlóshajójuk az óceánon, és közben rengeteg árbócot állított fel. A lap bankot robbantott, és 1970-re már 5 millió előfizetővel büszkélkedhetett. Mivel rengeteg volt az előfizető, így fontos emberek is úgy gondolkodtak, hogy mivel több millió embert érnek el vele, így szívesen adnak interjút a lapnak. A Playboy így erősítette meg szakmaiságát, mivel régen és most is bitang jó cikkek voltak benne. Még mindig emlékszem a velem szemben ülő mamira a vonaton, aki a szemével szinte elnáspángolt, hogy milyen sátáni dolgot olvasok én az emberek előtt. Legszívesebben odaadtam volna neki, hogy valójában tök érdekes dolgok vannak benne. De ki akartam végezni a magazint leszállás előtt, így inkább mocskos perverzként hagytam el a szerelvényt.

Szóval igen, a férfiak többsége nem azért vette a magazint, mert volt benne cickó, meg fekete lyukak, de be kell látnunk, hogy valamennyit azért dobott az eladásokon. 2015 végén Huhg Hefner mégis azt javasolta Cory Jones főszerkesztőnek, hogy hagyják a fenébe a meztelen nős képeket. Az utolsó pucérkodása egy veteránt kértek fel, Pamela Anderson személyében.
 
Röhöghetünk magunkban, hogy a már több mint 90 éves Playboy császár biztos rájött, hogy van Google, és onnan ilyen dolgok ömlenek. Valamennyire így is volt, de valójában a kínai piacot is meg akarták fogni, ott meg nem röpködhetnek csak úgy a csöcsök.
 
Az ifjabb Hefner eleve ellenezte az ötletet anno, és jogosan, mert így az egyik alapkoncepcióját tenné lapátra a magazin. Egy évig így volt, de visszatér a régi állapot, de nem teljesen úgy, ahogy elképzeljük. A lap kampányt indított „Naked Is Normal”, azaz a meztelenség normális címmel. Ez azt jelenti, hogy lesz fenék, és cici, de pornós pucérság nem. (Torony)
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!