Ezt az akkori alapító, Hugh Hefner fia, Cooper Hefner jelentette be, aki most a magazin kiadásának ügyvezetője. Úgy látszik pucér csajok nélkül nem ment a pucér csajos magazin.
Újra lesznek meztelen nők a Playboyban
A Playboy 1953-ban kezdte meg az útját, és gyakorlatilag ő találta fel a meztelen nős újságot. Csak gondoljunk bele, az akkori időben milyen konkurenciája lett volna? Gyakorlatilag harcmentesen bolyonghatott a zászlóshajójuk az óceánon, és közben rengeteg árbócot állított fel. A lap bankot robbantott, és 1970-re már 5 millió előfizetővel büszkélkedhetett. Mivel rengeteg volt az előfizető, így fontos emberek is úgy gondolkodtak, hogy mivel több millió embert érnek el vele, így szívesen adnak interjút a lapnak. A Playboy így erősítette meg szakmaiságát, mivel régen és most is bitang jó cikkek voltak benne. Még mindig emlékszem a velem szemben ülő mamira a vonaton, aki a szemével szinte elnáspángolt, hogy milyen sátáni dolgot olvasok én az emberek előtt. Legszívesebben odaadtam volna neki, hogy valójában tök érdekes dolgok vannak benne. De ki akartam végezni a magazint leszállás előtt, így inkább mocskos perverzként hagytam el a szerelvényt.

Szóval igen, a férfiak többsége nem azért vette a magazint, mert volt benne cickó, meg fekete lyukak, de be kell látnunk, hogy valamennyit azért dobott az eladásokon. 2015 végén Huhg Hefner mégis azt javasolta Cory Jones főszerkesztőnek, hogy hagyják a fenébe a meztelen nős képeket. Az utolsó pucérkodása egy veteránt kértek fel, Pamela Anderson személyében.
 
Röhöghetünk magunkban, hogy a már több mint 90 éves Playboy császár biztos rájött, hogy van Google, és onnan ilyen dolgok ömlenek. Valamennyire így is volt, de valójában a kínai piacot is meg akarták fogni, ott meg nem röpködhetnek csak úgy a csöcsök.
 
Az ifjabb Hefner eleve ellenezte az ötletet anno, és jogosan, mert így az egyik alapkoncepcióját tenné lapátra a magazin. Egy évig így volt, de visszatér a régi állapot, de nem teljesen úgy, ahogy elképzeljük. A lap kampányt indított „Naked Is Normal”, azaz a meztelenség normális címmel. Ez azt jelenti, hogy lesz fenék, és cici, de pornós pucérság nem. (Torony)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!