A The Chainsmokers debütáló albuma 62 országban, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Spanyolországban és Oroszországban nyitott az első helyen az iTunes-listán. A modernebb EDM pop keverék főleg a fiatalokat tudta megfogni, de azért valljuk be őszintén: tényleg isszonyat jó, csak túl pop. 
Mindenhol a The Chainsmokers lemeze pörög
A közelmúltban a legjobb dance felvétel kategóriában a Don't Let Me Down című számért Grammy-díjjal jutalmazott amerikai dj-duó, Alex Pall és Drew Taggart április 7-én jelentette meg bemutatkozó lemezét Memories... Do Not Open címmel.

A Memories... Do Not Open című anyag 62 ország, többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Brazília, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Spanyolország iTunes listáján startolt az első helyen, további tizenhét országban (például az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Olaszországban) került be a Top 5-be.

A The Chainsmokers anyagán olyan slágerek szerepelnek, mint a Coldplay tagjaival közösen rögzített Something Just Like This vagy a Paris, amely klipje és lyric videója összesen már majdnem 300 millió kattintást számlál a YouTube-on.

Alex Pall és Drew Taggart dj-producer duója tizenkét dalt rögzített a debütáló korongra. Olyan ismert előadók vettek részt a számok megírásában és feléneklésében, mint Emily Warren, Jhene Aiko, Louane, a Florida Georgia Line, valamint a már említett Coldplay.

A Memories... Do Not Open megjelenését negyvenállomásos észak-amerikai arénaturnén mutatja be a The Chainsmokers. Az estek felében dj-szettet, a második részben élőzenekaros koncertet láthat tőlük a közönség, ami azért elég jó mutatvány egy elektronikus DJ duótól. (Torony; Sony)
(0 szavazat)

Video

Kapcsolódó cikkek

Újabb dalt adott ki a The Chainsmokers

2018. április 28., szombat - 12:17

Befutott a The Chainsmokers legújabb dala

2018. január 20., szombat - 14:29

Igen erős felhozatallal jön a Balaton Sound

2017. december 07., csütörtök - 12:59
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!