Idén sem lesz karácsony Star Wars nélkül, aminek Star Wars Celebration nevű eseményen kapták elő a trailerét. 
Itt van a Star Wars 8 előzeteseA Star Wars VIII hivatalos plakátja
„Ideje, hogy a Jedik eltűnjenek”, mondja sejtelmesen Luke Skywalker, aki belekezd majd Rey tanításába. Természetesen a saga története ott veszi fel azonnal a fonalat, ahol a 7. leállt, tehát nem lesz időugrás.

Rian Johnson rendező nem sok mindent mesélhetett Az utolsó Jedikről, de azt elmondta, hogy Rey története nagyon középpontba kerül. Megjegyezte, hogy veszélyes találkozni az embernek a hőseivel, mert nem biztos, hogy olyanok, amire számítanak. Ez egy érdekes utalás is lehet arra, hogy Skywalker nem lesz egy jóságos Yoda mester.

Az előzetesben láthatjuk, hogy Kylo Ren életben van és nagyon pipa, de Finn is éppen regenerálódik, szóval gyakorlatilag mindenki visszatér.

Az utolsó Jedik 2017. december 14-én kerül a magyar mozikba.
(0 szavazat)

Video

Kapcsolódó cikkek

Inkább felnőtt mozi lesz az új Maugli

2018. május 23., szerda - 14:35

Befutott a The Predator előzetese

2018. május 11., péntek - 12:50
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!