Nyáron indul a harmadik évad, de berendelték a negyediket is.
Lesz 4. évada a Fear the Walking Dead-nek
A Fear the Walking Dead kicsit megosztja a rajongókat, de a többség szerint remekül beindult a sorozat. A többségnek ez egy kényszer is, mivel nem igazán bírják ki az eredeti sorozat nélkül, és ezzel próbálják elviselhetővé tenni a várakozást.

A Deadline lehozta, hogy hiába a megosztottság, a sorozat egészen biztosan folytatódik, és az AMC berendelte a negyedik évadot. Az elején azt ígérték, hogy a sorozat valahol összefut majd az eredeti The Walking Dead-el, de eddig még teljesen külön szálon futnak a dolgok. Új arcok is csatlakoznak a projekthez: showrunnerként jön Andrew Chambliss és Ian Goldberg, akik a Once Upon a Time-on dolgoztak legutóbb. Hát, ez egy teljesen más világ lesz.
 
A harmadik évadhoz állandó szereplőként csatlakozik az Otto család: Dayton Callie (Kemény motorosok, Deadwood), Daniel Sharman (The Originals) és Sam Underwood (The Following - Gyilkos hajsza).

Az új évadot premierben adja majd az AMC: június 5-én, hajnali 3 órakor eredeti nyelven nézhetjük, majd este 22-kor már szinkronnal. (Torony)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Befutott az utolsó előzetes a Ready Player One-hoz

2018. március 18., vasárnap - 09:14

Érkezik Natalie Portman sci-fije

2018. március 11., vasárnap - 19:22

Boldog születésnapot Breaking Bad!

2018. február 25., vasárnap - 13:49
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!