Mint tudjuk, a virtuális banda június 16-án érkezik Budapestre az Electronic Beats fesztivál szervezésében, azonban a szemfülesek (azaz a Gorillaz applikáció letöltői) már most hétvégén exkluzív lemezbemutató bulikra lelhetnek a fővárosban, és egy héttel a megjelenés előtt meghallgathatják a ”Humanz” című albumot. Ha Gorillaz-ra éhezel, érdemes nyitott szemmel járni Budapest fő terein a hétvégén!
Hétvégén Gorillaz lemezbemutató bulik lesznek Budapesten
Bár a „Humanz” hivatalos megjelenési ideje április 28-ika, a Gorillaz alkalmazás letöltői értesítéseket kapnak a hétvége során a gorilla bulikról, és egy héttel korábban hallgathatják meg a formáció legújabb lemezét.

A hétvégén különböző pop-up lemezbemutató eseményekre kerül sor Budapest fő közterein: a Széll Kálmán tér, a Nyugati tér, a Liszt Ferenc tér, az Erzsébet tér és a Magyar Telekom székházánál számíthatunk a virtuális csodára. A banda tényleg egy igazi közösségi eseménysorozatra invitál minket, amelyet semmiképp sem érdemes kihagyni!

Közben az új albumot már mi is felvezettük, ezt ide kattintva érhetitek el, az applikációt pedig innen tudjátok letölteni: Android // Apple
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

10 érdekesség a Gorillazról

2017. október 11., szerda - 13:27

London is el akarja távolítani az Ubert

2017. szeptember 22., péntek - 17:08

Sokkal boldogabbak vagyunk, ha bulizunk

2017. szeptember 04., hétfő - 10:11
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!