Megjelent a Linkin Park legújabb, inkább populárisabb lemeze a  One More Light, amit a rajongók már elkezdhetnek tesztelgetni a VOLT Fesztiválos buli előtt.
Megérkezett a Linkin Park legújabb albuma
A négy korábban megjelent számon kívül (“Heavy”, “Battle Smyphony”,  “Good Goodbye”, “Invisible”) az album további hat vadonatúj szerzeményt tartalmaz, amelyet a nyáron induló világturnéjukon adnak majd elő a srácok – Magyarországon ugyebár Sopronban lép fel a banda, június 27-én.

A Linkin Park már korábban is kapott hideget-meleget amiatt, hogy a lemezeik újabb és újabb stílussal kísérleteznek – a 2000-es nu metal Hybrid Theory és a 2010-es elektro-rap A Thousand Suns  lemezük után a One More Light újabb vizekre evezik: az új album 10 száma poposabb, rádiósabb lett mint az eddig megszokottak.

„Ez a lemez a legszerteágazóbb, sokkal több stílussal dolgoztunk, mint eddig bármikor! Viszont nem hallasz kemény gitárszólókat vagy hörgést. Ez egy kifinomult, letisztult lemez lett.” – mondták a fiúk egy korábbi, Billboard magazinnak adott interjújukban. A One More Light határozottan új fejezetet nyitott a banda életében, kíváncsiak leszünk, hogy a következő kiadvány mit rejteget majd ezek után!

Egyértelműen most ismét egy teljesen más közönséget akarnak megfogni, meglátjuk mennyire fog sikerülni. Az albumot ide kattintva tudjátok tesztelni! Aki viszont a metálos Linkin Parkot szereti, az visítva meneküljön előle. 
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Paul Kalkbrenner - Parts of Life

2018. május 19., szombat - 14:33

Odett – Látsz még

2018. május 08., kedd - 14:00

Megjelent Plan B legújabb lemeze

2018. május 07., hétfő - 12:48
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!