A szombati zárónapon jön a dán DJ óriás! SNAVS szettjét mindenképpen érdemes meghallgatni, ami már átnyúlik vasárnapba, ugyanis hajnali kettőkor ébreszti majd fel a tömeget. 
SNAVS szettjével zár a FŐHE
A dán lemezlovas-producer anyanyelvén a ”Snavs” mocskosat, koszosat jelent, ami szerinte illik is a stílusához. A producer azért imádja a trap zenei műfajt, mert változatos BPM-mel lehet variálni és van hip-hopos beütése is. Mire számítson tőle a közönség? Elképesztő hangzásra, nyakatekert ritmusokra, és olyan brutális basszusra, amitől az egész FŐHE beleremeg majd.

Szettjei masszívak, és mindig tökéletesen vannak felépítve. Most egészen biztosan a főbb számait fogja elhozni a magyar közönségnek, de valószínűleg lesz kalandozás, és hallhatunk pár kiadatlan zenét is.
 
SNAVS a Next Level DJ-ivel együtt veszi be a Burn színpadot. Az este fellép még többek között: Dublic, B’Andre, Skrude és Sammie Beats is. 


(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

FŐHE 2018 - Nyíregyháza: Format:B

2018. május 03., csütörtök - 12:46

FŐHE 2018 - Nyíregyháza: Mike Cervello

2018. április 18., szerda - 12:29

Elindult a Wizz Air pilótaakadémia

2017. december 21., csütörtök - 10:42
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!