Az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjén akart támadni a férfi.
Koncert közben akarták megkéselni Pásztor AnnátPásztor AnnaFacebook
Pásztor Anna egy szombat esti Facebook-videóban arról beszélt, hogy a férfi hosszú ideje bombázta őt szerelmes levelekkel a legnagyobb közösségi portálon.
Körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni. (...) Ugyanezt megtette a kedvesem is. Elmondtam, hogy kétgyermekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok, nem szeretnék senkivel semmilyen kapcsolatba lépni.
– mondta a videóban a felzaklatott énekesnő, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja békén, az nem vett erről tudomást.

Pásztor Anna hiába tiltotta le a férfit, a késelő még négy másik profillal is jelentkezett nála. Az Anna & the Barbies énekesnője összes 196 oldalnyi levelet kapott a férfitől, aki a végén már azzal fenyegetőzött, hogy szépen sorban megöli a családja, majd a zenekara tagjait.


A koncertre, érvényes jeggyel érkező férfit végül a Budapest Park biztonsági személyzete kapta el, majd adta át a rendőrségnek, akik 72 órára őrizetbe vették. 

Az énekesnő ennek ellenére a pénteki koncertet az év egyik legjobb bulijának nevezte, majd a következőt üzente a videó végén:
Ne fenyegesse senki a zenekaromat meg a családomat!

Az Index utolérte a Budapest Park ügyvezető igazgatóját, Kovács Dánielt, aki azt mondta, hogy a fellépés előtt a zenekartól megkapták a fenyegető képét, amit szétosztottak a biztonsági személyzet tagjai között, ezzel sikerült azonosítani, és elkapni a férfit:
A zenekartól előzetesen kaptunk fotót a fenyegetőről, amit mi sokszorosítottunk, és kiosztottunk a biztonsági szolgálat minden ügyeletben lévő tagjának. A teljes szolgálatban lévő biztonsági személyzet részt vett a keresésben. Előzőleg pedig értesítettük a IX. kerületi rendőrkapitányságot, akik a Budapest Park környékén járőröztek. (...) A kisméretű kést a cipőjébe rejtve hozta be. Az előírások szerint sajnos nincs lehetőségünk ruházat átvizsgálásra vagy személyi motozásra. (...) Minden az előírások által megengedett ellenőrzés folyamatos a Budapest Parkban a beléptetése során.
(TK)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Újra fellép a Budapest Parkban a Sum 41

2018. december 08., szombat - 19:19

Nagy parádéra készül a Budapest Park

2018. november 26., hétfő - 19:52

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!