Az AWS – Viszlát nyár című slágerét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mivel ezt a dalt küldtük idén az Eurovízióra. Egyediek voltunk, mivel mi mertünk egyedül metált küldeni az amúgy pop dalokkal ékeskedő versenyre. Most a Cloud 9+ döntött úgy, hogy a saját stílusára formálja a dalt, persze Siklósi Örs közreműködésével.
A Cloud 9+ lecsapott a Viszlát nyárra
A Cloud 9+ repertoárja eddig kizárólag angol nyelvű dalokból állt, azonban nyáron ezt a szokásukat megtörve készítették el Járai Márkkal és Fura Csével a Petőfi Zenei Díj hivatalos himnuszát, a Valaki mondja el című felvételt. Ezt a sort folytatják most a világszerte ismert AWS-dal, a Viszlát nyár feldolgozásával.

A metálslágert jóval elektronikusabbra vették, igazi Cloud-dalt faragtak belőle, így cseppet sem veszített elsöprő lendületéből és kirobbanó erejéből. A közönség által elnevezett zenei résznél, azaz a „dropnál” fel is fognak szisszenni a rajongók, amikor beindul az igazi dubstep. Az idei Sziget Fesztiválon még csak élőben mutatták meg a dalt, ahol Siklósi Örs is csatlakozott hozzájuk a színpadon, most viszont rögzítették is a feldolgozást, amihez egy vagány szövegvideót is forgattak az élő fellépésük kockáiból vágva.

A Cloud 9+ frontembere, Szivák Zsolt mesélt is arról kicsit, hogy jött létre a közös dal:
Évek óta nagyon jóban vagyunk az AWS tagjaival, szakmai barátságot ápolunk a srácokkal, és nagyon örültünk, amikor megnyerték a lehetőséget, hogy ők menjenek ki az Eurovízióra. Ettől a sikertől függetlenül is nagyon bírjuk ezt a dalt, és szerettünk volna mi is hozzátenni, és kifejezni a tiszteletünket a metálos barátaink iránt. Tök jó, hogy ők is lelkesedtek, és Örs elfogadta a felkérésünket a Szigetes fellépésre is. Remek móka volt együtt tombolni a színpadon, most pedig az egész online is elérhetővé vált a szöveges videónk formájában.
Legközelebb Budapesten november 23-án látható a Cloud 9+ az A38 Hajón, ahol természetesen a „Viszlát nyár”-t is elzúzzák a srácok.

(Torony)

(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Közeledik az AWS legújabb albuma

2018. szeptember 22., szombat - 16:40

AWS: befutott a legújabb dal

2018. július 14., szombat - 09:18
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!