A Cherrytree Management és a Live Nation összefogtak, hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéját bemutassák Európában, köztük nálunk is.
Akik különálló Sting konceret akartak, azok most megkapjákFotó: Martin Kierszenbaum
Nem rég Sting Shaggyvel karöltve adott ingyenes koncertet nálunk. Itt pár kritikus húzta a száját a párosra, mi viszont imádtuk, és GaVRoS barátom ki is fejezte egy kritikában a tetszését, amit ide kattintva értek el. Akik viszont amiatt sírtak, hogy Sting miért nem külön érkezett, azok most megkapják amire vágytak.

Néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből áll a sorozat, amellyel a világ egyik legnépszerűbb művésze visszatér Budapestre 2019. július 2-án, méghozzá az Arénba. Újabb helyszínek bejelentése a későbbiekben várható, szóval a külföldön élők is szemezgethetnek majd a Sting fellépések között, ami így még nem végleges. Most is folynak a tárgyalások hova jut el a turné, de mi már a szerencsések között tudhatjuk magunkat.

A Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is. Tehát egy olyan koncert ez, amit a rajongóknak semmiféleképpen sem szabad kihagyniuk.

Az ott lévők biztosan hallhatják majd többek között az Englishman In New York, a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle számokat Stingtől és kísérő zenekartól, akik biztosan most is ki fognak passzírozni mindent élőben a dalokból.

Jegyek december 18-án 10 órától kaphatók, szóval ha Sting fan van a családban, meglehet neki a tökéletes ajándék a fa alá.

(Torony)

(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

117 hozzászólás

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!