Szerintem nem lövök mellé a kijelentéssel, hogy január legjobb pop-elektronikus kiadványa lát napvilágot január 25-én.
Közeledik a Rudimental új albuma
A brit elektronikus együttes még 2010-ben alakult meg, hogy felforgassa az elektronikus zene állóvizét. A legkülönlegesebb underground műfajokat poposítottak és vegyítették egymással, hogy befogadó közönséget találjanak nekik. Ez be is jött, és nem csak a zene miatt, hanem mert énekesek közül is iszonyatosan nagy neveket vesznek rá a kollaborációra. Most már persze könnyebb dolguk van, mert a négyes már egyértelműen világhírű.

Ebben a hónap 25-én egy pénteki napra időzítették a harmadik lemezük megjelenését, ami tökéletes választás lesz egy bulizós hétvége beindítására. A Toast To Our Differences nevezetű korong a Rudimental elmúlt három évének gyümölcse, olyan zseniális alkotásokkal, mint a Jess Glynnel és Macklemore-ral közös „These Days”, a James Arthurral alkotott „Sun Comes Up” vagy a „Walk Alone” című sláger.

Az album címadó dala, vagyis a „Toast To Our Differences” című szám a különböző kultúrák békés együttélésére hívja fel a figyelmet, ami a zenekar szerint ma fontosabb kérdés, mint valaha.

A Rudimental mindezidáig olyan megaslágereket alkotott, mint a „Waiting All Night”, a „Feel The Love” vagy éppen az Ed Sheerannel közös „Lay It All On Me”. A banda korongjain hallhattunk először olyan, mára már kultikussá vált hangokat, mint Ella Eyre, John Newman és Anne-Marie.

Az új album standard verzióján 13, a deluxe kiadáson pedig további három felvétel lesz majd hallható.

(Torony)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!