Alig dobta be a mélyvízbe az új dalát, Zsuzsi rögtön adott is egy interjút a zenei kiadójának, vagyis a Magneotonnak.
Most kicsit közelebb kerülhetünk Kollányi Zsuzsihoz
Az „Eszembe jutottál” tényleg jó lett, és kimondottan öröm volt, hogy az énekesnő Kowalskyval dolgozott együtt. Persze már kaptam a nyakamba az áradatot, hogy minek írok én ilyenekről? Hát azért, mert kell. Nem maradhatok mindig az underground szintéren.

A Magneoton Spotlight egy tök jó ötlet, mivel közelebb próbálja hozni a kiadó az előadókat a hallgatókhoz, ezért csinálnak velük egy kis villáminterjút. Ezt a szintén most a kiadónál „rapperként” vagy nem tudom miként tevékenykedő Miskovics Marci vezeti le. Az ex-műsorvezetőt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ez a szerep most jól áll neki.

Az énekesnő mélyre menő részleteket oszt meg arról, hogy milyen a közös munka Majkával, milyen viszonyban vannak és hogy lesz-e közös folytatás, de Zsuzsi azt is elárulja, hogy mikor tér vissza a színpadra. Persze nem maradhat ki az anyaság téma sem, mivel mint sok rajongó tudja, emiatt kellett kicsit elköszönnie a zenétől.

(Torony)

(0 szavazat)
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!