Újfent forgalmazzák a Commodore 64-et

Természetesen nem az 1982-ben kiadott változatról van szó, hanem a nosztalgia hullám jegyében a C64-nek is elkészítették az apró változatát, azaz a Commodore 64 Minit.

Ezektől a hírektől borsódzik az ember háta: drágulhat a sör!

A klímaváltozás a sörfogyasztást is érzékenyen érintheti.
Hirdetés

Már látszik Meghan hercegné bébipocija

A brit királyi család még csak a hét elején jelentette be, hogy Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke fog születni.

Szakított Muri Enikő és Cseke Katinka exférje

Az énekesnő és a színésznő volt férje három hónapig volt együtt.

Gilbert Pizzéria

Hirdetés (x)

Családias hangulatú, gyerek és baba barát éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizzatésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) vo... Tovább olvasom

DiVino Debrecen

Hirdetés (x)

A budapesti éjszakai élet leghíresebb borbárhálózatának első vidéki tagja Debrecenben. Randevúzz feltörekvő borászokkal, illetve híres borászfamíliák második generációjával a DiVino borbárban! A kifogástalan borokat a 29 fiatal magyar borász szövetségeként létrejött Junibor egyesület tagjai garantál... Tovább olvasom

Már „kihallgathatjuk” a méhek ügyködését

Új megközelítéssel, a felhő alapú technológia segítségével vizsgálják a méhpopulációk hanyatlásának okait, és igyekeznek elősegíteni a világ legfontosabb beporzó állatainak fennmaradását – közölte az Oracle és a World Bee Project.

Szűk negyven éve rossz irányban imádkoztak a hívek

Egy törökországi falu mecsetjében évtizedek óta nem Mekka felé térdepelnek a helyiek. Az imám derítette ki, hogy gond van.

Évtizedek óta nem látott természeti jelenségre figyeltek fel Japánban

A japán cseresznyefa októberben bontott virágot, miközben a bimbók tavasszal szoktak kihajtani. A tájfunokat okolják.

Balesetben vesztette életét a szexi Instagram-sztár

Olga Petrova motoros videóival és szépségével rengeteg követőre tett szert Instagram-oldalán, illetve a Facebook orosz megfelelőén a vk.ru-n.

Tesztelték, hogy vajon mennyire vízálló az iPhone XS

Ugyan nem sokan szoktak úszkálni vagy fürdeni a telefonjukkal, úgy látszik, egyre nagyobb igény van arra, hogy ne csak cseppálló, hanem kifejezetten vízálló legyen életünket jelentősen meghatározó mobilkészülékünk.

Összeomlott a YouTube

Több mint egy órán át nem volt elérhető a videós és zenei megosztó felület, ez volt az eddigi leghosszabb leállás.
1. oldal / 101

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!