Elkészült a világűr Street View

A Google Street View-ban most már nem csak azt nézhetjük meg, hol lakik a haver, hanem barangolhatunk kicsit a Naprendszerben is.

A Tesla konkurense akar lenni a Volkswagen

A Volkswagen új termékstratégiája az ázsiai tömegtermelő autógyárak helyett már az elektromos autókat gyártó amerikai Teslát tekinti legnagyobb ellenfelének a finanzen.net hírportál német Automobilwoche lapot idéző beszámolója szerint. Innentől nagyon rá akarnak menni, hogy az ID típusú autójukat népszerűsítsék. A Teslát befogni azért kemény feladat lesz.
Hirdetés

Kaliforniában zöld utat kaptak az önvezető autók

Az illetékes hatóságok engedélyezték, hogy jövő évtől vezető nélküli autók is közlekedhessenek Kaliforniában.

Itt vannak a legértékesebb márkák

Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

Salátabár

Hirdetés (x)

Várjuk kedves vendégeinket minden nap Debrecen belvárosában a Bajcsy Zsilinszky utca elején.Salátabárunk a legmegfelelőbb  étterem azoknak, akik szeretik a változatos ízeket,és az olcsó árakat.Minden... Tovább olvasom

IPL Studio

Hirdetés (x)

Villanófényes rádiófrekvenciás Honkon típusú gép ami a lézer tovább fejlesztett technológiája. Lehetséges szolgáltatások: Végleges szőrtelenítés Hajszálér kezelés Pigmentáció halványítás Akne pattanásos bőr kezelése És Photorejuvenáció azaz arcfiatalítás  Végleges szőrtelenítés: A... Tovább olvasom

Magyar kutatócsoport munkája is hozzájárult a fizikai Nobel-díj elnyeréséhez

A gravitációs hullámok kutatása terén elért eredményeiért három amerikai tudós kapja az idei fizikai Nobel-díjat a Svéd Királyi Tudományos Akadémia keddi stockholmi bejelentése szerint. A munkában ugyebár magyar kutatócsoport is részt vett.

Kíváncsi vagy milyen egy 80 billió pixeles fotó a Földről?

Az Európai Űrügynökség fantasztikus képet hozott nyilvánosságra. A fotót két műhold rakta össze, amin felhők nélkül láthatjuk az egész bolygót.

Teljesen átalakítja böngészőjét a Firefox

Aki eddig nem is nagyon szerette a rókás böngészőt, az most lehet elgondolkodik majd a váltáson. Megérkezett a sokkal gyorsabb Firefox Quantum.

A programozás mindenkié - San Franciscoból jöttem interjú

Ma már Magyarországon is közhelynek számít, hogy informatikusokból komoly hiány van: több 10 000 szakembert keresnek az IT vonalon mozgó cégek; a modern munkakörülmények, a hosszútávú fejlődéssel kecsegtető pálya és nem utolsó sorban a már kezdőként is magas fizetés pedig vonzó opciót jelentethet a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára. A piac ráérzett a keresletre: számos gyorstalpaló képzést kínáló intézet jött létre az elmúlt években, azonban ezek jellemzően igen magas tandíj mellett nyújtják a szolgáltatásaikat. Ezen oktatási csoportok mellett, idehaza formabontóként megjelent egy ingyenes kurzust kínáló kezdeményezés, ami valós alternatívát jelenthet a programozni vágyó, kevésbé tehetős fiatalok számára is: ez nem más, mint a San Fransciscoból jöttem (röviden: SFJ) nevű csapat. Az SFJ "frontemberével", Heisz Krisztiánnal beszélgettem az általuk nyújtott lehetőségekről és az informatikus szakma jelen helyzetéről.

Letesztelték Dubajban a légitaxit

Ha a légitaxi még nem lenne elég, akkor még azt is hozzá kell tennünk, hogy a jármű teljesen önvezető.

Kutatók éjszakája a Nyíregyházi Egyetemen

Több mint húsz helyszínen harmincnál több program, többek közt szimulátoros repülés, fizika- és kémiashow, robotfoci valamint kávé- és borkóstolás is várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakája alkalmából, szeptember 29-én a Nyíregyházi Egyetemen.
1. oldal / 70

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!