Minden, amit tudnod kell a spamekről

A spam gyakorlatilag egyidős az e-mailezéssel. Amióta ennyire könnyű, és ingyenes módja van a kommunikációnak, azóta igazán sok spam keletkezik. Így a webes levelezőkiszolgálók különféle szűrési metodikákat dolgoztak ki arra, hogy a felhasználóik ebből az óriási spam áradatból csak keveset észleljenek. Hogyan szűrik, és ami még fontos, hogyan kerüljük el, hogy az általunk küldött levél ebbe a mappában landoljon.

Mennyire fog lassulni a számítógépe a processzor botrány miatt?

Ha 2016-nál régebbi gépünk van, akkor nem nagyon fogunk örülni a hírnek.

Elkészült Európa netes pornó térképe

Magyarország ebben a populáris elithez tartozik, és az egyik legnépszerűbb lapot látogatjuk a legtöbbet.

Az Apple befektetői féltik a gyerekeket

A legtöbben már szerintük okostelefon-függőségben szenvednek, ami ellen tenni kell.

Caffee Negro

Hirdetés (x)

PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON JAMESON PARTY A CAFFEE NEGROBAN! Szeretettel várunk minden kedves vendéget Egerben, a taxiállomásnál lévő Exkluzív kávézónkban! Minden nap reggeltől egészen hajnalig tartunk nyitva csak a TE kedvedért!Ha full extrás környezetben szeretnél kikapcsolódni, szórakozni, csak meginná... Tovább olvasom

Resident Club & Restaurant

Hirdetés (x)

Az egri Resident Club & Restaurant 2011-ben megszűnt!  Az egri Resident Club & Restaurant filozófiája azon a tényen alapszik, hogy igényes, magas színvonalú és felszabadult szórakozást biztosító club- és étteremként kiemelkedjen Eger befásult, színtelen világából. A club missziója ezá... Tovább olvasom

1,6 milliárd dollárra perlik a Spotifyt

A Spotify zeneszolgáltatót 1,6 milliárd dollárra (411 milliárd forintra) perli a Wixen Zenekiadó arra hivatkozva, hogy a streaming cég több ezer olyan számot használ, amelyekhez nem kérte meg a szerzői jogokat. Az 1,6 milliárdos perlés egy ilyenért nem aprópénz. Ennek mondjuk a töredékét fogja besöpörni a kiadó valószínűleg.

Norvégiában már az emberek fele elektromos vagy hibrid kocsit vezet

A támogatásoknak köszönhetően a forgalomba helyezett új autóknak tavaly már több mint a fele elektromos vagy hibrid jármű volt Norvégiában. Az eladott autók népszerűségi listáját korántsem a Tesla vezeti, de csak azért, mert az emberek még jobban bíznak kicsit a hibrid autókban.

Egész éjjel tolod a játékokat? Akkor mentális zavarod van!

A mentális zavarok közé sorolta a játékfüggőséget az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Nagyon biztonságos volt 2017-ben repülni

Aviaton Safety Network nevű repülésbiztonsági vállalat adatai szerint kilenc halálos kimenetelű repülőszerencsétlenségben 67-en vesztették életüket világszerte 2017-ben. Akárhogy is nézzük ez egy nagyon alacsony szám.

Íme az év legjobb YouTube videói

Lemaradtál a legjobb videókról 2017-ben? Nem gáz, mutatjuk a top 100-at!

Közeledik a Dragon Ball FighterZ

Nem csak a rajongóknak fog tetszeni a Dragon Ball új verekedős játéka.
1. oldal / 71

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!