Még mindig a napelemé a jövő

Egyre többen fordulunk most már a megújuló energiaforrások felé, mivel tényleg ez jelenti a jövőt, és most már az áruk sem verdesi a csillagos eget.

Ő lett Magyarország szépe!

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Kanadában mindenhol kártyafüggetlen telefonok lesznek

Úgy tűnik, ők lesznek az elsők, akik végre hátat fordítanak ennek a begyepesedett dolognak.

Elon Musk tényleg nem viccel, ha a Marsról van szó

Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk - derül ki az amerikai milliárdos, a SpaceX vállalat vezetője által papírra vetett tervekből, amelyet a New Space folyóirat hozott le.

Caffee Negro

Hirdetés (x)

PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON JAMESON PARTY A CAFFEE NEGROBAN! Szeretettel várunk minden kedves vendéget Egerben, a taxiállomásnál lévő Exkluzív kávézónkban! Minden nap reggeltől egészen hajnalig tartunk nyitva csak a TE kedvedért!Ha full extrás környezetben szeretnél kikapcsolódni, szórakozni, csak meginná... Tovább olvasom

EKF Hallgatói Klub

Hirdetés (x)

HK A FŐSULISOK IGAZI HELYE!!! Egy hely a hallgatóknak, és immár ötödik éve felhőtlen kikapcsolódás mindenkinek, aki nálunk megfordul. - hétfő-KEDD-SZERDA: party-PARTY-PARTY!!! - Minden héten más és más akciókkal, hogy senki ne maradjon szárazon! - Vállaljuk egyedi, és zártkörű, kis és nagy létszámú... Tovább olvasom

Innentől megszűnt a Roamingdíj

Június 15-től megszűntek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.

A Földről készítettünk fotót a Nemzetközi Űrállomásról

Komka Péter az MTI fotósa türelemjátékkal a nap előtt elhaladva kapta lencsevégre a Nemzetközi Űrállomást.

Elkezdik kiképezni a Mars asztronautáit

Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrhajózási Hivatal (NASA) bejelentette: kiválasztotta azokat az asztronautákat, akiket a tervezett Mars-utazásra készítenek fel.

Továbbra is a Google a világ legértékesebb márkája

Tavalyhoz hasonlóan a Google volt idén is a világ legértékesebb márkája - derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat "Brandz Top 100" felméréséből.

Tudomány: harmadik alkalommal észleltünk gravitációs hullámokat

Márka Szabolcs fizikus bejelentette, hogy újabb két fekete lyuk összeolvadását figyelték meg a LIGO (lézer interferométeres gravitációshullám-vizsgáló obszervatórium) detektoraival, ezzel pedig sikerült ismét megfigyelni az Einstein által megjósolt gravitációs hullámokat.

Verstappen és Ricciardo lakókocsikat törtek

A kemény F1-es futamok utána a srácoknak is kell egy kis móka, amit a Red Bull-tól most meg is kaptak.
1. oldal / 62

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!