Mennyire fog uralkodni a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia (AI) a technológiai forradalom küszöbén áll. Az elterjedése alapvetően változtatja meg a társadalmat, a fejlesztések értéke e területen globálisan elérheti az 57, 6 milliárd dollárt 2021-ra az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint.

Egy ”új” fekete lyukra bukkantunk rá

A valaha megfigyelt legtávolabbi szupernehéz, vagyis nagyon nagy tömegű fekete lyukat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport. Gyakorlatilag most is visszanézünk a múltba, ugyanis a fénye még csak most ért ide. Úgy látjuk most, amilyen az ősrobbanás után volt.

37 év után sikerült beindítani a Voyager 1 hajtóműveit

A 21 milliárd kilométerre lévő szonda így képes lesz még kommunikálni velünk legalább 2-3 évig.

A Winklevoss testvérek milliárdosok lettek a bitcoin befektetésükkel

A Winklevoss fivérek az elsők, akik a bitcoin nevű virtuális devizába való befektetéseiknek köszönhetően váltak milliárdossá. Még akkor vettek rengeteg bitcoint, amikor az árfolyama 120 dollár volt.

Megaburger

Hirdetés (x)

Nem ettél még MEGABURGERT? Itt az ideje! Látogass el hozzánk és Edd MEGA részed! ______________________________ H Á Z H O Z S Z Á L L Í T Á S --=( Miskolc és külterületei )=--///Hétfő - Szombat- ig, 9:00-21:00-ig/// 20/330-10-98 N Y I T V A T A R T Á S: H-CS: 9:00 - 23:00 P: 9:00 - 24:00 Szo: 10:00 ... Tovább olvasom

Rockwell Miller

Hirdetés (x)

Na, ide már nem térhetsz be, csak hétvég esténként. Főleg barátaiddal, vagy egyedül. Ha discózni vágysz, táncolni és tombolni. Ha jó koktélokat kívánsz inni. Vagy egyszerűen csak ha fel akarod venni az éjszaka hangulatát... Itt a helyed! Tovább olvasom

Melyik FIFA-val játszottál először?

Pixelektől a teljesen élethű grafikáig: FIFA evolúció!

A spanyol taxisok is tiltakoztak az Uber ellen

Huszonnégy órás sztrájkkal tiltakoztak a spanyol taxisok az Uber, illetve a hasonló módon működő Cabify nevű alternatív, közösségi személyszállítási szolgáltatás terjedése ellen.

Melyik a leggyorsabban töltő telefon?

Ma már nem csak az számít, mennyit bír a telefon, hanem milyen gyorsan lehet feltölteni a rohanó világunkban.

Magyarország teljes áramfelhasználása sem elég a Bitcoin bányászathoz

Magyarország elektromos áramfogyasztásánál több elektromos energiát emésztenek fel a Bitcoin "bányászatot" végző és a kriptodeviza-rendszert üzemeltető számítógépek.

Milyen okostelefont válassz?

Most már annyi okostelefon van a piacon, hogy szinte átláthatatlan. Gyakorlatilag csak azok tudnak eligazodni benne, akik állandóan követik a piacot és az új készülékeket. Mi megpróbálunk kicsit segíteni hogyan is válassz készüléket. Lehet még a butatelefon is elég lesz neked.

Jóval olcsóbb lesz, ha e-vonatjegyet váltunk

Olcsóbbak lesznek a magyarországi vasúttársaságok e-vonatjegyei decembertől, az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től, a MÁV-START egyes járataira 20 százalékkal csökkentheti az e-jegy árakat.
1. oldal / 70

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!