Na, most lett kész a világ legkisebb számítógépe

A rekordot az IBM tartotta az 1*1 milliméter nagyságú számítógépével, ami akkora volt, mint egy nagyobb sószem körülbelül. Ez már a múlté, ugyanis befutott a 0,3 milliméteres gép.

A kuka nem éhes – ételmentő futárszolgálatot indított a Budapest Bike Maffia

Éttermekben, menzákon, pékségekben megmaradt élelmiszert önkéntesek segítségével gyűjtik össze és osztják szét a rászorulók között.

Ha egy harckocsi elvéti a kanyart, akkor csak a reménykedés marad

Fehéroroszországban egy közlekedési kamera rögzítette, amint egy harckocsi túl élesen veszi be a kanyart, és irányíthatatlanná válik.

Ha nem vezetsz biztonságosan, akkor ne egy Ferrarival menőzzél!

Egy kínai nő egy autókölcsönzőtől bérelte a luxusautót, majd percek múlva tönkrevágra az elejét.

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** Miskolctapolca

Hirdetés (x)

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca ékköve lett. A méltán világhírű Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelye... Tovább olvasom

Mályi Beach

Hirdetés (x)

Élvezd ki a nyár utolsó hónapját, szürcsöld a koktélod tóparton! MályiBeach - Korrekt árak, kényelem és nyugalom öt percre a várostól. MályiBeach - a város partja! Tovább olvasom

A sör jót tesz a szívnek, csak épp szívrohamot okoz

Elindult a nagy alkohol-vita, miközben Oroszország lassan kifut a folyékony kenyérből: nem gondolták, hogy a drukkerek csak sört isznak.

Magyar okosvizet dob piacra a Coca-Cola

A Coca-Cola HBC Magyarország bővítette zalaszentgróti gyártókapacitását, amely által egy új prémium termék, az „okosvíz” palackozását indította el – írja közleményében a vállalat.

Kiselefánt született a Nyíregyházi Állatparkban

Afrikai elefántborjú (Loxodonta africana) született szombaton a Nyíregyházi Állatparkban. A feltehetően nőstény ivarú utódot természetes úton, komplikációmentesen hozta világra az anyja.

Európa-bajnokság: ha sietsz, akkor még elkaphatod az utak királyait!

A Kamion Európa-bajnokság a FIA égisze alatt működő nagyszabású nemzetközi versenysorozat, melyet legelőször 1985-ben rendeztek meg – írja a Kamionfesztival.hu.

Hihetetlenül jó játék lesz a Cyberpunk 2077

Mondhatnánk úgy is, hogy Deus ex, kicsit másképp. Ha bejön, amit mondanak, akkor az év egyik legnagyobb dobása lehet.

Lendülj formába a bikiniszezonra!

A napsugarak már-már perzselnek, de az igazi strandszezon odébb van, ezért még semmi sincs veszve, ha valaki most szeretné elkezdeni formálni a testét. A Capoeira Aerobikkal szép sikereket érhet el.
1. oldal / 78

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!