Nálunk is egyre jobban terjed a Pinterest

Egy újabb közösségi alapon működő oldalt, illetve alkalmazást mutatunk Neked. De ez nem egy Facebook alternatíva, hanem egy tök jó közösség, ahol az emberek megosztják egymással ötleteiket.

Közeledik a FIFA 18

A fejlesztők egy 20 perces játékmenetes videóban be is mutatták, mire számíthatnak majd a rajongók a FIFA legújabb részében.

A világ legrosszabb CGI effektjei

Hiába fejlődött sokat a CGI az új évezredben, mai napig nehezen tudja élethűen visszaadni az ilyen jelenteket a filmekben. De melyek a legrosszabbak?

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Nem meglepő, hogy sok amerikai nem tudott az antenna létezéséről, mivel a 7%-uk még mindig azt hiszi, a csokis tej barna tehenekből jön. Így jogosan teszik fel a kérdést a boltokban: - De most komolyan legális, ha ezzel nézem a tévét?

Rockwell Klub

Hirdetés (x)

Családiasabb hangulat vár,  a hét minden napján! Szolidabb zene egész nap! Koncertek és fellépések esténként. Ide is betérhetsz délelőtt, délután, este és hajnalban. Az óráid előtt, / helyett / vagy után. Alvás előtt, / helyett / vagy után. Egyedül, vagy barátaiddal. Egy jó kis beszélgetésre, s... Tovább olvasom

PizzaGyár Miskolc

Hirdetés (x)

Fatüzelésű kemencében sült pizzák! Étkezési utalványt elfogadunk! Nyitva tartás : H - Sz 11:00 - 22:00 Cs - Sz 11:00 - 23:00 V 12:00- 20:00 Pizza rendelés: 0670/5272121   http://www.facebook.com/pizzagyar.vasgyar ... Tovább olvasom

Még többet tudhatunk meg a titokzatos sötét anyagról

Elkészült az eddigi legpontosabb térkép az univerzumban lévő sötét anyagról. A kutatócsoport több mint 26 millió galaxist vizsgált meg a kutatáshoz.

Ma fogyasztottuk el a Föld egy évre elegendő erőforrásait

Idén az eddigi legkorábbi dátumra, augusztus 2-ára esik a túlfogyasztás napja, vagyis az emberiség alig több mint hét hónap alatt elhasználta a Föld egy évre elegendő erőforrásait. Ha nem szabunk neki határt, a dátum mindig előrébb fog kerülni.

2040-től nem lesznek benzines és dízeles autók a nagy-britanniai utakon?

Itt a jövő, vagy csak egy szép látomás az egész? Nagy-Britanniában 2040-től megtiltják a benzin- és dízelüzemű új személyautók és furgonok értékesítését.

Nyugalom, nem csinálja ki a Paintet a Microsoft

Netes pánik tört ki a világ minden táján, amikor megtudták az emberek, hogy elveszik tőlük a Paintet. Hát hála égnek ez a tragédia nem fog megtörténni.

A Trónok harca premier alatt még a pornónézés is visszaesett

Amerikában ha Trónok harca premier van, akkor még pornót nézni is elfelejtenek az emberek.

Teljesen kiszorítjuk élőhelyükről a ragadozókat

A világ hat nagy ragadozója több mint 90 százalékot vesztett történelmi élőhelyeiből - állítja amerikai kutatók új tanulmánya.
1. oldal / 64

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!