Még mindig a napelemé a jövő

Egyre többen fordulunk most már a megújuló energiaforrások felé, mivel tényleg ez jelenti a jövőt, és most már az áruk sem verdesi a csillagos eget.

Ő lett Magyarország szépe!

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Kanadában mindenhol kártyafüggetlen telefonok lesznek

Úgy tűnik, ők lesznek az elsők, akik végre hátat fordítanak ennek a begyepesedett dolognak.

Elon Musk tényleg nem viccel, ha a Marsról van szó

Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk - derül ki az amerikai milliárdos, a SpaceX vállalat vezetője által papírra vetett tervekből, amelyet a New Space folyóirat hozott le.

Megaburger

Hirdetés (x)

Nem ettél még MEGABURGERT? Itt az ideje! Látogass el hozzánk és Edd MEGA részed! ______________________________ H Á Z H O Z S Z Á L L Í T Á S --=( Miskolc és külterületei )=--///Hétfő - Szombat- ig, 9:00-21:00-ig/// 20/330-10-98 N Y I T V A T A R T Á S: H-CS: 9:00 - 23:00 P: 9:00 - 24:00 Szo: 10:00 ... Tovább olvasom

Flamand Pékség - Miskolc

Hirdetés (x)

Friss, ropogós pékáruival és ínycsiklandó süteményekkel csábít Miskolc szívében, a Villanyrendőrnél a Flamand Pékség. Népszerűségük nem véletlen, a pékség mögött álló pár mindkét tagja bőséges tapasztalatot szerzett már külföldön a gasztronómia és vendéglátás terén, amelyet itthon szeretnének kamato... Tovább olvasom

Innentől megszűnt a Roamingdíj

Június 15-től megszűntek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.

A Földről készítettünk fotót a Nemzetközi Űrállomásról

Komka Péter az MTI fotósa türelemjátékkal a nap előtt elhaladva kapta lencsevégre a Nemzetközi Űrállomást.

Elkezdik kiképezni a Mars asztronautáit

Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrhajózási Hivatal (NASA) bejelentette: kiválasztotta azokat az asztronautákat, akiket a tervezett Mars-utazásra készítenek fel.

Továbbra is a Google a világ legértékesebb márkája

Tavalyhoz hasonlóan a Google volt idén is a világ legértékesebb márkája - derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat "Brandz Top 100" felméréséből.

Tudomány: harmadik alkalommal észleltünk gravitációs hullámokat

Márka Szabolcs fizikus bejelentette, hogy újabb két fekete lyuk összeolvadását figyelték meg a LIGO (lézer interferométeres gravitációshullám-vizsgáló obszervatórium) detektoraival, ezzel pedig sikerült ismét megfigyelni az Einstein által megjósolt gravitációs hullámokat.

Verstappen és Ricciardo lakókocsikat törtek

A kemény F1-es futamok utána a srácoknak is kell egy kis móka, amit a Red Bull-tól most meg is kaptak.
1. oldal / 62

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!