Tényleg megéri tűzfalat használni?

Ha teljes védelmet szeretnénk, akkor érdemes a vírusirtó mellé használni egy tűzfalprogramot is, de persze nagyon ügyelnünk kell a beállításokra.

Alakváltó autót terveztek a japánok

Kicsi ország, de már majdnem 130 millió ember, úgyhogy a japánoknak minden hely számít. Ezért is építettek egy alakváltó autót, ami forradalmasíthatja a parkolást.

Robot állt munkába a müncheni repülőtéren

Egy humanoid, mesterséges intelligenciával rendelkező robotot tesztelnek a müncheni Franz Josef Strauss repülőtéren. A robot a környéken fog masírozni és az utasok útba igazításában nyújt majd segítséget.

Fiatalabb az Androméda galaxis, mint gondoltuk

Két kisebb csillagrendszer hatalmas ütközéséből jöhetett létre az Androméda galaxis ”mindössze” mintegy hárommilliárd éve, amikor már a Föld is létezett.

The Movie

Hirdetés (x)

Megnyílt a Környék egyik legigényesebb Szórakozóhelye Mezőkövesden az egykori mozi épületében! 2 Terem, 2 Stílus. A nagyterem Trendi, a Kisterem Retro. Nyáron tetőterasz Koktálbárral. Plazma TV-k, Kivetítők, Hófehér Bőrkanapék és fotelek, Intim boxok és persze A Fegeteges Buli vár rád a The Movie... Tovább olvasom

Flamand Pékség - Miskolc

Hirdetés (x)

Friss, ropogós pékáruival és ínycsiklandó süteményekkel csábít Miskolc szívében, a Villanyrendőrnél a Flamand Pékség. Népszerűségük nem véletlen, a pékség mögött álló pár mindkét tagja bőséges tapasztalatot szerzett már külföldön a gasztronómia és vendéglátás terén, amelyet itthon szeretnének kamato... Tovább olvasom

Meddig fog az űrben keringeni Elon Musk Teslája?

Kanadai és cseh kutatók szerint valószínű, hogy több tízmillió éven át az űrben marad Elon Musk amerikai üzletember sportautója.

Helyettünk válaszolhat a barátaink üzenetére egy MI

A Google egy olyan algoritmust fejleszt, ami helyettünk válaszolgatna a barátainknak.

Egész hétvégén leáll a Telekom ügyfélszolgálata

A Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. A cég ingyenes korlátlan nettel kompenzálja a dolgot.

Felmérést készítettek az okostelefon használatról

A Huawei megbízásából, az Ipsos készített felmérést az okostelefonok napi használatáról. Magyarországon az okostelefon tulajdonosok 29 százaléka tartja magát telefonfüggőnek, ami teljesen jó aránynak számít, ha a 42 százalékos régiós átlagot nézzük.

Nagyon rá akar állni a Porsche az elektromos autók gyártására

A Porsche német autógyártó megduplázza az elektromos autók gyártására fordított összeget.

Megvan mikor érkezik a Red Dead Redemption 2

Tavaszra ígérték, de ősz lesz belőle.
1. oldal / 73

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!