London is el akarja távolítani az Ubert

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét. A cég fellebbezz, de érezhetően ott fogják őket támadni, ahol éppen nem sajnálják.

Nem is olyan unalmas teherhajót vezetni

Egy csodálatos time-lapse videón tekinthetjük meg, milyen is az, ha 30 napig kormányozunk egy teherhajót. A látvány gyakorlatilag mindenért kárpótol.

Szundi funkció jön a Facebookra

Nem kell törölni vagy tiltani innentől az idegesítő ismerősöket, elég lesz használni a szundi funkciót.

Szeptember végén lehet nálunk megvenni az új iPhoneokat

Minden magyarországi mobilszolgáltató szeptember 29-én kezdi az iPhone 8 és 8 plus értékesítését. Az X-re november 3-ig kell várni.

Mix Club HBH

Hirdetés (x)

hamarosan... Tovább olvasom

Karaoke Pub

Hirdetés (x)

Minden nap kiénekelheted magad a belvárosi Karaoke Pub-ban, ahol több ezer zeneszám, udvarias kiszolgálás, italakciók, és a legnagyobb mulatságok várnak Rád. Nyíregyházán az Univerzum Üzletház II. szintjén! Tovább olvasom

Végre egyszerűen tudunk küldeni akár 1 GB-ot

A Mozilla új fejlesztésével egyszerűen oszthatunk meg másokkal nagyméretű fájlokat.

Pénteken pusztul el a Cassini űrszonda

A Szaturnusz kutatására küldött Cassini űrszonda végrehajtotta azt a pályamódosítást, mely a végső, megsemmisítő úgynevezett "nagy ugrás" felé irányította. Pénteken a National Geographicon pedig megnézhetjük, mit is fedezett fel.

Megjött az iPhone 8 és az iPhone X

Az Apple kedd este lerántotta a leplet az új telefonjairól. Kapunk iPhone nyolcas kiadást, de a nagy durranást az iPhone X hozta el.

Csaknem 400 millió forintra büntették a spanyolok a Facebookot

A spanyol adatvédelmi hatóság (AEPD) 1,2 millió euróra (367 millió forint) büntette a Facebook internetes közösségi oldalt a felhasználók adatainak engedély nélküli reklám célú felhasználása miatt.

Tudomány: mik is ezek a hurrikánok?

Ez tényleg a hurrikánok éve: most jelenleg az Irma van főszerepben, de szorosan ott halad a nyomában a José nevezetű pusztító is. Mik is ezek a gigantikus viharok?

Itt van az Adidas sör és hányásálló cipője

Semmilyen viccről nincs szó. Az Adidas fogta magát, és megtervezte az igazi fesztiválcipőt, az olyan fogyasztóknak, akiknek kell a sör és hányásálló csuka.
1. oldal / 66

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!