Élet lehet egy 11 fényévnyire lévő bolygón

Élet után kutatnak egy közeli, csupán 11 fényévre lévő bolygón: egy hűvös, Földhöz hasonló méretű bolygót találtak a Naprendszer viszonylagos közelségében.

Már hazánkban is csúcskategóriás a Huawei

Négy féle Mate 10 telefon van, de hazánkban elvileg csak a Huawei Mate 10 Pro-t, és a Mate 10 Lite-ot lehet majd kapni. Azonban már az összes típus abszolút prémium kategóriás.

Világrekordot döntött az igazi Vasember-ruha és feltalálója

Világrekordot jelentő 51 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott "testtel irányított sugárhajtású ruhájában" egy brit feltaláló.

Szívesen tönkretennél egy iPhone X-et?

A múltkori cikkünkben rávilágítottunk arra, hogy mennyi a készülék előállítása, és mennyi rajta a tényleges haszon. Egy biztos, nem igazán éri meg szétverni a telefont, de nem kell aggódni, a TechRax megteszi helyettünk.

Nyíregyházi Egyetem

Hirdetés (x)

A Nyíregyházi Egyetem jogelődei több mint négy évtizedes, országos és nemzetközi tekintélynek örvendő intézmények voltak. Értékeik megőrzése mellett a XXI. század követelményeihez folyamatosan alkalmazkodó stratégiát választva. Az elmúlt években több infrasturkturális beruházás eredményeképpen új ta... Tovább olvasom

Dallas Biliárd Klub

Hirdetés (x)

A pool biliárd játék újjáélesztése és népszerűsítése volt a cél, amikor 2005- ben teljes felújítást követően megnyitottuk a megújult Dallas Biliárd Klubbot. Szalonunkban 9db 9-es pool asztal 760-as Simonis posztóval , 5 db 8-as pool Valley biliárd asztal, 1 db 8-as Simonis karambol asztal. Vendégein... Tovább olvasom

Végre gyorsabb alapcsomagos internetet ad a UPC

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára, az érintetteknek ez nem jelent többletköltséget, és azt külön igényelniük sem kell, a UPC központilag állítja be a módosítást.

Mennyibe kerül igazából az iPhone X?

Nem meglepő, hogy az X jóval drágább, mint a 8-as iPhone, de vajon mennyivel kerülnek többe az alkatrészei, és mitől hazánkban a legdrágább? 

Milyen gyors az interneted?

Manapság nem ritka a több száz mbit/mp vagy akár az 1 gigabit/mp sávszélességű internetkapcsolat előfizetés lakossági fogyasztóknak. De honnan tudod, hogy tényleg annyit kapsz-e, mint amennyiért fizetsz, vagy annál kevesebbet? Sebességet mérünk, és megnézzük mi az a garantált sávszélesség.

Zakatol a Száraz november kezdeményezés

Akik belevágtak, azok már 4 napja nem ihatnak alkoholt, és bizony még 26 napig ki kell bírniuk. Én is belevágnék, de úgy is csalnék, így nem sok értelme van. Bár a 4 nap eddig megvan, de eljött a szombat, ami nálunk sörözős este. Igazából a többség a hétvégi baráti találkozókon bukik el. Az akcióról Dávid Ferenc szociológus, a Kék Pont Alapítvány munkatársa beszélt az M1-en.

Igazi gamer okostelefon kerül a piacra

A Razer készül belépni a mobilos piacra, és a telefonjukkal kivételesen a játékosokat célozzák meg, de bárkinek megfelel majd, aki csúcskészülékre vágyik.

Annyira nem is új dolog az arcfelismerés

A szerencsésebbek már november 3-án a kezükbe foghatják az új iPhone X-et, aminek az egyik nagy újdonsága, hogy ujjlenyomat azonosítás helyett arcfelismerő lesz benne. Ezt nagy technikai reneszánsznak tartják, pedig annyira nem is új dolog. De mégis akkor miben egyedi az Apple telefonja?
1. oldal / 68

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!