Teljesen kiszorítjuk élőhelyükről a ragadozókat

A világ hat nagy ragadozója több mint 90 százalékot vesztett történelmi élőhelyeiből - állítja amerikai kutatók új tanulmánya.

Magyar diákok nyerték a washingtoni robotépítő versenyt

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban. Az iskola Európát képviselte a megmérettetésen.

Új Nokia butatelefonok érkeznek

Ezek nem csak azoknak jók, akik imádják a butatelefonokat, hanem az olyan vásárlóknak, akik számára elengedhetetlen egy tartalék készülék.

Füstbement esküvőből vacsora lett a rászorulóknak

Fedélnélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

Club K2

Hirdetés (x)

Szerettel vár határainktól nem messze a dédai Club K2! Tovább olvasom

Móricz Kert

Hirdetés (x)

Romkocsma & Borbár.Kelet-Magyarország első romkocsmája újratöltve! Koncert minden héten, fantasztikus borok, fröccsök és TÁNC!Nyíregyháza belvárosának közkedvelt romkocsmája, a Móricz Kert 2015-ben is szeretettel várja a lazítani vágyó, fiatalokat és időseket egyaránt! Tovább olvasom

Olcsó, de kiváló okostelefon tör be Kelet-Európába

Kinőtte a kínai piacot a Xiaomi, ezért olcsó, de funkciókkal gazdagon felszerelt okostelefonjaival, viselhető számítástechnikai eszközeivel és egyéb mobil készülékeivel hamarosan megjelenik az európai piacon is.

Biztonságos lesz a Wi-Fi a vizes vb-n, de inkább ne használjuk

Biztonságos lesz a vezeték nélküli internet használata a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokságon a szervezők csütörtöki közleménye szerint, Lázár János szerint viszont jobb, ha nem használják.

Megérkeztek az első képek a Jupiter vörös foltjáról

Közzétette honlapján a Jupiter Nagy Vörös Foltjáról készített legfrissebb és eddigi legrészletesebb képeket az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), amelynek Juno űrszondája a hét elején minden eddiginél közelebb került a légköri képződményhez.

Tudomány: kevésbé élhető a Mars felszíne, mint azt gondolták

Matt Damon végül nehezebben termesztene burgonyát a Marson, mint azt gondoltuk. De mi a baj a felszínnel?

Hova fejlődött a számítógépes grafika?

1962-től indul az utazás, ahol még azért is leesett az álla az embernek, hogy mozog az űrhajó a Spacewar-ben. 

Akkor most mi is a Bitcoin és hogyan bányásszák?

A Bitcoinban továbbra sem bíznak sokan, pedig már itthon is rengeteg áruház elfogadja fizetőeszközként. De milyen pénznem is ez, és hogyan lehet hozzájutni?
1. oldal / 63

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!