Közeledik a FIFA 18

A fejlesztők egy 20 perces játékmenetes videóban be is mutatták, mire számíthatnak majd a rajongók a FIFA legújabb részében.

A világ legrosszabb CGI effektjei

Hiába fejlődött sokat a CGI az új évezredben, mai napig nehezen tudja élethűen visszaadni az ilyen jelenteket a filmekben. De melyek a legrosszabbak?

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Nem meglepő, hogy sok amerikai nem tudott az antenna létezéséről, mivel a 7%-uk még mindig azt hiszi, a csokis tej barna tehenekből jön. Így jogosan teszik fel a kérdést a boltokban: - De most komolyan legális, ha ezzel nézem a tévét?

Még többet tudhatunk meg a titokzatos sötét anyagról

Elkészült az eddigi legpontosabb térkép az univerzumban lévő sötét anyagról. A kutatócsoport több mint 26 millió galaxist vizsgált meg a kutatáshoz.

The Room Bar & Club

Hirdetés (x)

Új élmények várnak Nyíregyházán az Őz köz 2. alatt! Tovább olvasom

Index Café

Hirdetés (x)

A filozófia: Ide írhatnánk neked nagy szavakat, megetethetnénk vagy "eladhatnánk" neked szép szavakba burkolt ideológiákat, de a mi helyünk nem erről szól, hanem hogy közösséget-, baráti köröket építsünk, hogy kapcsolatok alakulhassanak ki emberek és emberek között... és hogy egy ital vagy étel me... Tovább olvasom

Ma fogyasztottuk el a Föld egy évre elegendő erőforrásait

Idén az eddigi legkorábbi dátumra, augusztus 2-ára esik a túlfogyasztás napja, vagyis az emberiség alig több mint hét hónap alatt elhasználta a Föld egy évre elegendő erőforrásait. Ha nem szabunk neki határt, a dátum mindig előrébb fog kerülni.

2040-től nem lesznek benzines és dízeles autók a nagy-britanniai utakon?

Itt a jövő, vagy csak egy szép látomás az egész? Nagy-Britanniában 2040-től megtiltják a benzin- és dízelüzemű új személyautók és furgonok értékesítését.

Nyugalom, nem csinálja ki a Paintet a Microsoft

Netes pánik tört ki a világ minden táján, amikor megtudták az emberek, hogy elveszik tőlük a Paintet. Hát hála égnek ez a tragédia nem fog megtörténni.

A Trónok harca premier alatt még a pornónézés is visszaesett

Amerikában ha Trónok harca premier van, akkor még pornót nézni is elfelejtenek az emberek.

Teljesen kiszorítjuk élőhelyükről a ragadozókat

A világ hat nagy ragadozója több mint 90 százalékot vesztett történelmi élőhelyeiből - állítja amerikai kutatók új tanulmánya.

Magyar diákok nyerték a washingtoni robotépítő versenyt

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban. Az iskola Európát képviselte a megmérettetésen.
1. oldal / 64

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!