Magyar utakon is tesztelték az önvezető autókat

Önvezető autókkal végeztek kísérletet szombaton Magyarországon. A járművekkel Nyíregyházáról Zsámbékra mentek úgy, hogy legnagyobb részben a robotpilóta vezette a személyautókat.

Érdekes svéd kutatás: a kutyatartás csökkentheti a halálozást

A kutyatulajdonosok körében alacsonyabb volt a szív- és érrendszeri betegségek, valamint egyéb tényezők okozta halálozások kockázata, mint a kutyátlanoknál egy 12 évet felölelő svédországi vizsgálat során, amelynek eredményeiről a Scientific Report című folyóiratban számoltak be a kutatók. Erre ráeszmélni érdekes, de semmiképpen sem hülyeség.

Élet lehet egy 11 fényévnyire lévő bolygón

Élet után kutatnak egy közeli, csupán 11 fényévre lévő bolygón: egy hűvös, Földhöz hasonló méretű bolygót találtak a Naprendszer viszonylagos közelségében.

Már hazánkban is csúcskategóriás a Huawei

Négy féle Mate 10 telefon van, de hazánkban elvileg csak a Huawei Mate 10 Pro-t, és a Mate 10 Lite-ot lehet majd kapni. Azonban már az összes típus abszolút prémium kategóriás.

Világrekordot döntött az igazi Vasember-ruha és feltalálója

Világrekordot jelentő 51 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott "testtel irányított sugárhajtású ruhájában" egy brit feltaláló.

Szívesen tönkretennél egy iPhone X-et?

A múltkori cikkünkben rávilágítottunk arra, hogy mennyi a készülék előállítása, és mennyi rajta a tényleges haszon. Egy biztos, nem igazán éri meg szétverni a telefont, de nem kell aggódni, a TechRax megteszi helyettünk.

Végre gyorsabb alapcsomagos internetet ad a UPC

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára, az érintetteknek ez nem jelent többletköltséget, és azt külön igényelniük sem kell, a UPC központilag állítja be a módosítást.

Mennyibe kerül igazából az iPhone X?

Nem meglepő, hogy az X jóval drágább, mint a 8-as iPhone, de vajon mennyivel kerülnek többe az alkatrészei, és mitől hazánkban a legdrágább? 

Milyen gyors az interneted?

Manapság nem ritka a több száz mbit/mp vagy akár az 1 gigabit/mp sávszélességű internetkapcsolat előfizetés lakossági fogyasztóknak. De honnan tudod, hogy tényleg annyit kapsz-e, mint amennyiért fizetsz, vagy annál kevesebbet? Sebességet mérünk, és megnézzük mi az a garantált sávszélesség.

Zakatol a Száraz november kezdeményezés

Akik belevágtak, azok már 4 napja nem ihatnak alkoholt, és bizony még 26 napig ki kell bírniuk. Én is belevágnék, de úgy is csalnék, így nem sok értelme van. Bár a 4 nap eddig megvan, de eljött a szombat, ami nálunk sörözős este. Igazából a többség a hétvégi baráti találkozókon bukik el. Az akcióról Dávid Ferenc szociológus, a Kék Pont Alapítvány munkatársa beszélt az M1-en.
1. oldal / 72

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!