Suicide Squad: Öngyilkos osztag

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az 
(0 szavazat)

A kis kedvencek titkos élete

Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, kit muvelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába. Az új animációs vígjáték rendezoje a két Gru filmet is jegyző Chris Renaud.
(0 szavazat)

Démonok között 2

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik…
(0 szavazat)

Warcraft: A kezdetek

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.
Így kezdodik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.
(0 szavazat)

Amerika Kapitány: Polgárháború

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az  irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.
(0 szavazat)

A dzsungel könyve

A Kipling klasszikusa alapján készült nagy sikerű Disney történet élőszereplős változatban tér vissza 2016-ban a mozikba.
Egy elárvult kisfiú története, akit a dzsungelben egy farkashorda, egy medve és egy fekete párduc nevel fel.
(0 szavazat)

Batman Superman ellen

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.
Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.
(0 szavazat)

Deadpool

Holnap kerül a mozikba a film, amit ezen a héten jobban várnak a képregény rajongók a Valentin-napnál. Így van, érkezik a Deadpool, ami főleg a rajongók miatt kapott ekkora feltűnést az utóbbi hónapokban. Ryan Reynolds megpróbálja jóvá tenni azt a hibáját, amit anno a Zöld Lámpásnál elkövetetett, és igazi életet lehelni a karakterbe, amit amúgy már eljátszott az X-Men kezdetek: Farkasban.

A szuperhősök korát éljük, de nem minden hős makulátlan, gáncsnélküli lovag. Wade Wilson a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett, ám testét lassan kezdi felzabálni a halálos betegség – ezért is egyezik bele egy furcsa, aligha legális kísérletbe, aminek eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert, bár az arca nem lesz szebb - „Mint egy fél here fogakkal” - így jellemzi magát hősünk. Hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri, de nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni.

Hogy emlékezetes marad-e a Deadpool? Szerintünk igen.
(0 szavazat)

A nagy dobás

Csütörtökön kerül a mozikba Adam McKay legújabb filmje, amiből megpróbál kicsit kimozdulni a vígjátékok világából. Ez be is jött, mert A nagy dobást számos díjra jelölték, köztük a legjobb adaptált forgatókönyv és legjobb rendező Oscarra is. A mozi nem csak eszméletlen szereplőgárdát vonultat fel, de még a feldolgozott történet is telitalálat.

A film a pénzügyi válság korszakát dolgozza fel, amikor nálunk is elkezdtek bedőlni a valutahitelek, és akkor zuhant a mélypontra a lakáspiac is. A történet azt vizsgálja, kik és hogyan látták előre az egész folyamatot, és bár a bankszektor működése alapjáraton nem a világ legizgalmasabb témája, a szereposztás mégis azzá teszi. A három legvonzóbbnak kikiáltott színész állt itt össze, három különböző generációt képviselve: Christian Bale, Brad Pitt és Ryan Gosling. Ők alakítják azokat a kívülállókat, akik észrevették azt, amit a nagy bankok, az amerikai média és a kormány nem tudott vagy akart észrevenni - a gazdaság globális összeomlását -, és támadt egy merész ötletük: a bankok ellen fogadtak.
(0 szavazat)

Creed - Apolló fia

Mi is lesz a Creed? Egyértelműen Sylvester Stallone jutalomjátéka. A színész nem csak megkapta a Golden Globe-díjat a legjobb mellékszerepért, de bezsebelte a kritikusok díját, és emellett Oscar-díjra is jelölték. Azt hihetnénk a Rocky filmek mér lerágott csontok, és ez bizonyára így is van, ám a még hihetetlenül fiatal Ryan Coogler tett róla, hogy visszakapjuk a régi érzéseket.

A film főszereplője Adonis Johnson (Jordan) soha nem ismerhette világhírű apját, a nehézsúlyú bajnok Apollo Creedet, aki még az ő születése előtt meghalt. Tagadhatatlan azonban, hogy a box a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába utazik, ahol Apollo Creed legendás meccsét vívta az akkor még feltörekvő Rocky Balboa-val. A városba érkezve Adonis megkeresi Rocky-t és arra kéri, hogy legyen az edzője. Bár Rocky ragaszkodik hozzá, hogy ő már visszavonult, meglátja Adonisban egykori riválisa, majd későbbi jóbarátja Apollo erejét és elszántságát. Beleegyezik, hogy a fiatal boxolót a szárnyai alá vegye, még úgy is, hogy az egykori bajnok egy sokkal halálosabb ellenféllel küzd, mint akikkel valaha farkasszemet nézett a ringben.
(0 szavazat)
1. oldal / 13

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!