Adatok:

  • Korhatár: Korhatárra való tekintett nélkül megtekintethető.
Nyolc színész nevét fedték fel a spinoff kapcsán.
Miközben a rajongók tűkön ülve várják már az áprilisban debütáló nyolcadik évadot, a rendezők és az HBO apránként adagolják a híreket az előzménysorozatról. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az egyik főszereplő Naomi Watts lesz és ha hihetünk G. R. R. Martin blogbejegyzésének, akkor a  Hosszú éjszaka címet viseli majd.

Mivel a részek a jelenlegi történet előtt több száz évvel játszódnak, hozzá kell szoknia mindenkinek a gondolathoz, hogy az eddig megismert szereplőkkel nem találkozhatunk benne, ami valljuk be, egyelőre elképzelhetetlennek tűnik. Nemrégiben újabb nyolc színész nevét fedték fel a nagyközönség előtt, akiket első hallásra nem biztos, hogy el tudunk helyezni filmes ismereteink térképén.

Nézzük meg, hogy kikről is van szó!

Naomi Ackiet a Lady Macbethben láthattuk a mozikban. A huszonhét éves angol színésznőnek ígéretes karriert jósolnak, 2017-ben a Brit Filmakadémia neki ítélte a feltörekvő tehetségeknek járó díját.
naomi ackie lady macbeth2 1280x640

Jamie Campell Bowert az Alkonyatból ismerhetjük, ő játszotta Caiust a Volturi klán egyik vezetőjét.

Rajtuk kívül a harminckilenc éves ír Denise Gough is feltűnik majd, akit eddig színházakban láthatott a nagyérdemű Londonban és a Broadwayn.

Ugyancsak a színház világából érkezik a Tony-díjas Alex Sharp és a Laurence Olivier-díjas Sheila Atim, aki énekesnő és modell is egyben.

Ivanno Jeremiah ugandai származású színész neve két másik sikersorozatból, a Fekete tükörből és a Humans-ből lehet ismerős.

Geogie Henley a Narnia filmek Lucy Pevencie-je, és Toby Regbo, a Legendás állatok ifjú Dumbledore professzora szintén a stáb része lesz.
game of thrones prequel toby regbo cast

Sajnos a karakterekről még egyetlen szó sem esett, ezért nem tudjuk, hogy az ígéretes színészgárdából ki milyen bőrbe bújik majd. Mindenesetre mi már alig várjuk Westeros fénykorának és legsötétebb óráinak izgalmas történetét.

(MM)
(1 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!