Elkezdődött a NIVEA Fitness Tour 2014-es eseménysorozata

Az első állomás a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Aréna volt, ahol több, mint 1000 fő aktiválta magát a kiváló oktatóknak köszönhetően.

A szervezők igyekezete érezhető volt a nap felépítésében, a színes programban mindenki megtalálhatta a kedvére való mozgásformát. A Budapestről érkezett, népszerű oktatók mellett helyi edzők is jeleskedtek a színpadon: a mély izmokat átmozgató pilates-től, a holisztikus bodyART™, a funkcionális deepWORK™-ön, a folyamatosan mozgásban tartó zsírégető órán át több alkalommal voltak a világot jelentő deszkákon a helyi M1 Fitness oktatói, Breitenbach Ildi és Monoczki Andi. A legtöbb mosolygós arcot a Kangoo Club Hungary lányai által tartott kangoo óra váltotta ki: óriás extázis alakult ki a küzdőtéren, mikor a zene ritmusához igazodva egyszerre csapódtak a talajhoz a kangoo cipők –már a lelátóról nézve is libabőrös élményt nyújtott a látvány- és hanghatás. A gyerekek körében is igen népszerű fitness irányzat a miskolciakon sem fogott ki, a majd háromnegyed órás ugrálás alatt alig morzsolódtak le páran, és hol volt még a nap vége…

A latin dallamokat és temperamentumot kedvelők kedvencüknek a Zumba(R)-nak hódolhattak a Miskolci Zumba Team közreműködésével, majd Czanik Balázs vezetésével capoeira aerobik következett a kicsit harcosabb műfaj hódolóinak. Míg a felnőttek a színpad előtt izzadtak, a gyerekek a NIVEA Baby sátrában az izgalmas építőjátékokkal játszottak vagy a kifestőkkel tették színesebbé a lapot. A délután további része az erőről és mindenki saját határainak feszegetéséről szólt. Az esemény mentora, Bánkuti Gabriella és csapata tartott Spartan Girja bemutatót, mely valóban csak egy kis ízelítő volt, hogyan lehet szórakozottan edzeni a színes vasgolyókkal, majd ugyancsak Gabi vezénylete alatt a Spartan Fighter Fitt Training óra a legelszántabbakat is komoly önismeretre kényszerítette. Itt nyílt lehetősége az érdeklődőknek traktor gumikat dobálni és 20 kilós vasgolyókat emelgetni. A program menetét helyi egyesületek bemutatóival tűzdelték, lehetőséget adva ezzel egy kis óraközi pihenésre, felfrissülésre, másrészről pedig a csapatok bemutatkozását várostársaik előtt. Láthattuk az Avasi Gimnázium csoportjának versenyaerobik és fitball bemutatóját, a Katowice Sportóvoda kis tornásznövendékeinek szalagos produkcióját, akik elbűvölő, ritmikus sportgimnasztikai bemutatót tartottak, illetve nem utolsó sorban a Miskolci Ju Jitsu Egyesület apró nagyjait, akik harcművészeti bemutatójukkal kápráztatták el a nézőket csak úgy, mint vezetőjük, Mellik Béla, akinek a hasán két betontömböt is szétkalapáltak.

A program végén a hölgyek körében már-már sztároknak számító Barta Peti, Vér Tomi, Lőrincz Ernő, avagy a Box Team hajszolta ki a maradék szuszt a még mindig kitartó vendégekből. A nap zárásaként, keretet adva az eseménynek, levezető nyújtást, a pihenésre való ráhangolást Breintenbach Ildinek köszönhették az elfáradt, de boldog vendégek.

Kíváncsi vagy a képekre? Kattints IDE!


(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!