Június 10-11-én Magyarországon rendezték meg az INBA Világbajnokságot.

Június 10-11 -én Magyarországon rendezték meg az INBA Világbajnokságot.27 ország, több mint 300 versenyzője képviseltette magát. Nagyon profi jól megszervezett pörgős verseny volt. 

A Vezér fitness gyerekekkel képviselte magát.

Eredmények: a 8-11 évesek közötti korcsoportban:

Kecskés Karina világbajnok
Gellén Lili ezüst érem
Csuka Petra 4 helyezett
Kiss Réka 5 helyezett

A 12- 15 évesek közötti korcsoportban :
Eke Luca világbajnok
Csuka Laura 4 helyezett

Picit a versenyről:
A lányok élvezték a verseny minden pillanatát, pedig korai időpontban kellett színpadra lépniük. A színpad nagy volt, de nem a szabályos 8*8 méretű amihez hozzá vannak szokva és arra van tervezve a koreográfia minden mozzanata, hanem egy 5*15 téglalap alakú ,és 1 m magas.  Volt aki előtte nap felutazott , volt aki kora reggel indult és érkezett meg az ÉRD Arénába, ahol a világbajnokág zajlott.  

Nagyon korai kezdés volt, a felnőtt kategória elődöntői már szombat reggel 7 órakor kezdtek és döntő pedig 3 után kezdődött és 23 ra körül hirdették a kategóriák abszolút bajnokait.

A gyerekek kategóriái 8,35-kor léptek színpadra.
A versenyük után játék és móka következett, majd fagyizás és a várakozás "kíváncsi" és izgalmas órái az eredményhirdetésre várakozva.

Délután 3 óra magasságában végre mind megnyugodtak és örömkönnyek is csillogtak a szemekben .:) Egymást ölelgetve örültek az eredményeknek. 

Edzőként és szülőként végigizgulva így összegezném: " Minden jó, ha jó a vége"

Köszönet az edzőknek akik évek óta foglalkoznak velük: Eke Beáta,Tarányi Rebeka, Tóth Emese, Kecskés Melinda.
Köszönet a támogató szülőknek.

Együtt erő van bennünk !!!

Eke Luca és  Csuka Laura 5 osztályos diákok, az Árpád Vezér Ált iskola tanulói,
Kecskés Karina, Csuka Petra, Kiss Réka 4 osztályos diákok szintén Árpád Vezér Ált iskola tanulói.
Gellén Lili, ezüstérmes, pedig az Angyalföldtéri ált iskola 3 osztályos tanulója.
(0 szavazat)

MMA és Global Grappling Kupa Március 8. Szombat

Szeretettel várunk minden földharc és ketrecharc rajongót! Végre Debrecenben is adott a lehetőség, hogy a küzdősport szerelmesei egy egész napon át élvezhessék a küzdelmeket. A verseny kora reggeli kezdéssel indul és egészen estig fog tartani. Ez idő alatt minden néző kedve szerint választhat melyik sportág is érdekli, mivel párhuzamosan fognak zajlani a küzdelmek.
(0 szavazat)

Kézilabdázók éjszakája - December 28. Szombat - MY FRIENDS CLUB

Elérkezett a várva várt pillanat. 2013. December 28-án, szombaton megrendezésre kerül Hajdú-Bihar Megye legnagyobb kézilabdás bulija! Az est folyamán megválasztásra kerül a 2013-as év Hajdú-Bihar Megye legjobb női és férfi kézilabdázóját és legjobb edzőjét, akik tárgynyereményben részesülnek. Gyere el te is! Rengeteg meglepetés, ajándékok, ügyességi játékok.

Egy éjszaka, amit biztos nem heversz ki hamar.

Helyszín: Debrecen Piac utca 32. - My Friends Club
(0 szavazat)

Lóverseny fogadás a város legnagyobb sörözőjében, a Füredi Sörözőben!


Lóverseny fogadás a város legnagyobb sörözőjében ,
 Füredi Sörözőben élőben követheti és fogadhat a futamokra!

A város egyik legkedveltebb sörözőjében a Füredi Sörözőben a sport mindig is kiemelkedő szerepet kapott. A teraszon két óriáskivetítőn és a vendégtérben nyolc nagyképernyős LCD televízióján HD minőségben a fontosabb sportesemények folyamatosan megjelennek a vendégeink megelégedésére. Ez év végétől pedig egy újabb szórakozási lehetőséggel gazdagodott a Füredi Söröző .A lóverseny futamoknak a látogatása eddig csak a Budapesti ügetőn a Kincsem Parkban volt lehetőség. Régi magyar lovas nemzedék révén, a nagyközönségnek lehetősége van, hogy a kedvenc vendéglátó helyén kövesse figyelemmel a futamokat. És hogy az ne csak a képernyő előtti szurkolásról szóljon, fogadhat is a kedvenc lovára. 2013. November 30.-tól minden szombaton a Kincsem Park által rendezett Magyar lóverseny futamokra lehet fogadni Füredi Sörözőben a kihelyezett fogadó terminálon. Ha valaki nem ismeri a lóverseny szabályait, vagy ha szeretné kipróbálni szerencséjét, akkor látogasson el hozzánk. Kellemes időtöltés, kikapcsolódás egyedül, baráti társasággal egyaránt. Remek italokkal, csapolt sörrel, finom kávéval Igazi „LOVI” hangulattal várjuk vendégeinket.  A lóversenyt nyolc nagyképernyős televízión követheti. A fogadás rejtelmeibe a lovak előéletébe pedig a speciálisan erre kihelyezett fogadó terminál nyújt segítséget. Persze ezen kívül nyomtatott szakanyag, kitöltési útmutatók, és a Füredi Söröző személyzete is rendelkezésére áll vendégeinknek. A fogadást hasonlóan a többi Államilag szervezett játékokhoz segédszelvények is segítik. Lehetőség van gépi fogadásra is. 2014. január közepétől pedig nem csak hétvégén, hanem a hét minden napján fogadhatnak, hiszen a jövő évtől a francia futamok is bekapcsolódnak a fogadási kőrbe.  Emellett minden hétvégén zenés partik, Karaoke show, és élőzenés bulik is megrendezésre kerülnek.  Gyertek ki a Füredi „ lovira” és fogadjunk, hogy…. nyertesek lesztek !!
Kulturált körülmények, kulturált szórakozás mindenkinek! Gyíííí.. gyíííí …gyííí….
(0 szavazat)

AZ ÉV LEGJOBBAN VÁRT SPORT ESEMÉNYE DEBRECENBEN!

Magyarország-Spanyolország Férfi Válogatott Kézilabda mérkőzés! Helyszín: Főnix Csarnok 4028 Debrecen Kassa út 28. Az év kétség kívül legjobban várt kézilabda mérkőzését játssza az Olimpiai 4. Magyar és a Világbajnoki címvédő Spanyol Férfi válogatott, November 2.-án 16 órától, Debrecenben, a Főnix Csarnokban! A hihetetlen népszerűségnek örvendő két együttes a januári dániai kontinens viadalra készül, amelyen rögtön a csoportkörben ugyan csak megmérkőznek majd.A nap apropója, hogy rögtön két Magyar Spanyolon szurkolhat a publikum. A felnőttek találkozója előtt ugyanis a két nemzet ifjúsági válogatottja, tehát a jövő kézilabdázó sztárjai is összemérik tudásukat Debrecenben. Kizárólag erre az eseményre készült egyedi pólók limitált számban előrendelhetők!

https://www.facebook.com/JenZoSport?ref=hl
(0 szavazat)

Itt vannak a debreceni stadion látványtervei

Szakmai konferencián mutatták be csütörtökön Debrecenben az új Nagyerdei Stadion koncepciós terveit. Bordás Péter felelős tervező érdekes szempontokról beszélt.

A stadion építése az egész nagyerdei környezet rekonstrukciója is lesz egyben, és ha hiszik a futballgyűlölők, ha nem, őket is boldogsággal fogja eltölteni a beruházás megvalósulása. Hogy miért? Például azért, mert a stadion körül a lombkorona magasságában(!) egy erdei sétány fog épülni, amely alkalmas lesz különböző rekreációs tevékenységek (kocogás, futás, kerékpározás) végzésére, de akár szerelmes andalgásra, vagy babakocsi-tologatásra is, 1100 méter hosszan.

A felelős tervező szándéka az, hogy a létesítmény és környezete az év 365 napján kikapcsolódást nyújtson a debrecenieknek: ha tervek valóra válnak, ez így is lesz.
(0 szavazat)

Folytassa, Debrecen!

A Népligetben juthatnak tovább a mieink - Gyöngyösi András bízik abban, hogy csapata át tudja menteni a keddi találkozó első félidejében mutatott formáját a csütörtöki visszavágóra!

 

A debreceni szíveknek mindig jól esik, ha az ősi riválisnak számító Ferencváros együttese pontok nélkül kényszerül távozni a cívisvárosból – legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, vagy újabban akár vízilabdáról. A hajdúsági pólósok ugyanis egy hónap alatt igencsak belejöttek a Fradi-verésbe, előbb az alapszakasz végén arattak történelmi sikert a zöld-fehérek felett, majd kedden a play off második körének első megmérettetésén szenvedett csúfos vereséget a fővárosi alakulat. Gyöngyösi András legénysége könnyedén játszva tudatosította a vendégekben, hogy a Debreceni Sportuszodában bizony a DVSE az úr, habár a térfélcserét követően visszavettek a lendületből Varga Tamásék, ezáltal próbált zárkózni a Fradi, de a hazaiak győzelme egy percig sem forgott kockán. A két győztes meccsig tartó párharc második felvonására csütörtökön este a Népligetben kerül sor, ahol akár a továbbjutást is kivívhatja az előny birtokában Budapestre utazó piros-fehér egylet.

- Szeretnénk két meccsen letudni ezt a párharcot, mert akkor lenne egy kis pihenőnk is, illetve hogyha valamit el szeretnénk érni a Szolnok ellen, akkor nem kaphatunk ki egy Ferencvárostól – remélem ezt a fiúk is átérzik! A szerdai meccsel 8-2-ig elégedett voltam – utána sajnos egy kicsit szétestünk, de addig mind a védekezés, mind pedig a támadójáték jó volt – hogyha ugyanezt tudnánk hozni csütörtökön a Népligetben, akkor úgy érzem, hogy nem lehet gond. Noha a fővárosban végig nagyobb koncentrációra lesz szükség, hiszem azt, hogy van a két csapat között akkora a különbség, hogy ennek Budapesten is gólokban meg kell mutatkoznia. Remélem, hogy az őszi 4-4-es meccset elfelejthetjük! Nem szeretném, ha szükség lenne a harmadik mérkőzésre – nem azért, mintha félnék, hanem azért, mert akkor illeszkedne egy három napos szünet a felkészülésünkhöz, majd egy teljes hetünk lenne a Szolnokra készülni. Kár lenne tehát ezt az előre eltervezett edzésrendet felborítani, bízok benne, hogy az első találkozó első két negyedének játékát át tudjuk menteni, és akkor a zöld-fehérek otthonában sem lehet baj – nyilatkozott rendkívül elszántan a hajdúságiak mestere, Gyöngyösi András.

 

Amennyiben a fővárosi akadályt is sikerrel veszik a debreceni vízilabdázók, abban az esetben a rájátszás utolsó körében a Szolnokkal nézhetnek farkasszemet Mitrovicsék, méghozzá a nemzetközi kupaszereplésre jogosító ötödik helyért!!
(0 szavazat)

Labdarúgó Akadémia: elkezdődtek a munkálatok

Az engedélyeztetési eljárásnak vége, nekiláttak a munkálatoknak Pallagon.

Régen vártunk erre a pillanatra: elkezdődött a Debreceni Labdarúgó Akadémia építése. Hosszú engedélyeztetési eljárás végére került pont azzal, hogy nekiláttak tegnap a munkálatoknak Pallagon. Ha minden rendben megy, novemberre elkészülhet a létesítmény.
 
A 13 hektáros területen nyolc UEFA méretű füves pálya, egy darab szintén UEFA méretű műfüves pálya, és egy közepes, valamint egy kisebb méretű műfüves pálya épül majd. A komplexumban a műfüves játékterek a legmodernebb technikával készülnek el, hogy kíméljék a labdarúgók ízületeit.
(0 szavazat)

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!