Újabb kapus kerülhet be az NHL-be

Vay Ádám biztos benne, hogy pályafutása során bemutatkozhat majd az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). Így Szuper Levente után ő lehetne a következő kapus, aki eljut erre a szintre.

Egyre több futballista ajánlja fel a fizetését jótékony célokra

Jótékonysági akciót indított útjára játékostársai körében Juan Mata: a Manchester United világ- és Európa-bajnok spanyol középpályása szeretné, ha hozzá hasonlóan más labdarúgók is felajánlanák fizetésük egy százalékát hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére. Az akcióhoz elsőként Mats Hummels, a Bayern München világbajnok védője csatlakozott.
Hirdetés

Cristiano Ronaldo öt mérkőzésre tette magát hidegre

Öt mérkőzésre tiltották el Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgóját, aki a spanyol Szuperkupa első, vasárnapi mérkőzésén piros lapot kapott, és a játékvezetőt is meglökte.

Usain Bolt pont utolsó futását nem tudta befejezni

Nem sikerült Usain Bolt búcsúja, ugyanis utolsó futásán megsérült. Mo Farah ezüstéremmel fejezte be fantasztikus karrierjét szombat este a londoni atlétikai világbajnokságon.

Gery Gyros

Hirdetés (x)

Debrecen egyik legfinomabb gyros-át készítjük el neked! :))) Tovább olvasom

Kazánház Egyetemi Klub

Hirdetés (x)

Hétfőnként nagyszabású egyetemi partyk otthona a Böszörményi úti campus területén. Napközben is várjuk vendégeinket! Tovább olvasom

Már zakatol a Premier League, ami idén 25 éves

Indulásának huszonötödik évfordulóját ünnepli az angol labdarúgó-bajnokság élvonala, a Premier League, amelynek már tegnap beindult az idénye. Az Arsenal – Leicester nyitómeccs 4-3 lett az ágyúsok javára.

Szavazd meg az év gólját!

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján augusztus 29-ig lehet szavazni a 2016-2017-es szezon legszebb góljára.

A Real Madrid hódította el az Európai Szuperkupát

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid nyerte a labdarúgó Európai Szuperkupát, miután kedden 2-1-re legyőzte az Európa Ligában címvédő Manchester Unitedet Szkopjéban.

Várja az eredményhirdetést a történelmet író Baji Balázs

Baji Balázs, a 110 méteres gátfutás bronzérmese nagyon várja a versenyszám kedd esti eredményhirdetését a londoni atlétikai világbajnokságon. Ő az első magyar futó, aki ilyen szintű eseményen dobogóra állhat.

Szenzációsat futott Baji Balázs, aki bronzérmes 110 gáton

Baji Balázs bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokság hétfői versenynapján. Ő lett az első magyar, aki futószámban dobogós helyen végzett atlétikai világbajnokságon, úgyhogy történelmet írt.

Jön az Európai Szuperkupa: Real vagy United?

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid a negyedik, míg az Európa Ligában címvédő Manchester United a második győzelmére készül a Szkopjéban kedden sorra kerülő európai labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen.
1. oldal / 58

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!