Trapattoni ésszerű megoldás lenne edzőnek?

Az olasz Giovanni Trapattoni menedzserén keresztül jelezte, hogy szívesen tárgyalna a magyar labdarúgó-válogatott kedden megüresedett szövetségi kapitányi posztjáról.

Szélesi Zoltán két meccset kap

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén. Ugyebár barátságos mérkőzésekről van szó, közben meg kutatják ki legyen az új kapitány.

Először az új sportigazgatót kell megtalálni László Csaba szerint

A Sport TV-n is visszatérő szakértő László Csaba úgy látja, az új sportigazgató megtalálásának elsőbbséget kell élveznie a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának kinevezésével szemben.

A fejlődés Storck szerint már elindult, de a kapitány búcsúzik

Bernd Storck és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közös megegyezéssel szerződést bontott, így a német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. A válogatott távozó szövetségi kapitánya szerint a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Index Café

Hirdetés (x)

A filozófia: Ide írhatnánk neked nagy szavakat, megetethetnénk vagy "eladhatnánk" neked szép szavakba burkolt ideológiákat, de a mi helyünk nem erről szól, hanem hogy közösséget-, baráti köröket építsünk, hogy kapcsolatok alakulhassanak ki emberek és emberek között... és hogy egy ital vagy étel me... Tovább olvasom

Nyíregyházi Egyetem

Hirdetés (x)

A Nyíregyházi Egyetem jogelődei több mint négy évtizedes, országos és nemzetközi tekintélynek örvendő intézmények voltak. Értékeik megőrzése mellett a XXI. század követelményeihez folyamatosan alkalmazkodó stratégiát választva. Az elmúlt években több infrasturkturális beruházás eredményeképpen új ta... Tovább olvasom

Svéd – olasz párharc a pótselejtezőn

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi székházában kedden kisorsolták a jövő évi világbajnokság európai pótselejtezőjének párosításait: a magyar csoportból továbbjutott Svájc Észak-Írországgal találkozik, de senki számára nem lesz könnyű menet kijutni. 

Hat helyet kúsztunk fel a FIFA-világranglistán

Magyarország hat helyet javítva 53. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.

Kikkel kerülhetünk össze a Nemzetek Ligájában?

A jövő nyári világbajnokság európai selejtezőcsoportjainak keddi zárását követően kiderült, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a harmadik vonal tagjaként várhatja az új sorozat, a Nemezetek Ligája január 24-i sorsolását. Ugyebár innentől megszűnnek a barátságos meccsek, és ez lesz helyette. Lássuk mit is jelent ez!

Győztünk, de mégis füttyszó búcsúztatta a magyar válogatottat

A magyar labdarúgó-válogatott kedden 1-0-ra legyőzte a Feröer-szigetek csapatát, így megtartotta harmadik helyét a világbajnoki selejtezőcsoportban, a gond csak az, hogy igen sovány 13 ponttal.

Itt vannak a Puskás-díj jelöltjei

Háromra szűkítették a Puskás-díj jelölteket, akikből Olivier Giroud, az Arsenal francia válogatott labdarúgójának van a legnagyobb esélye megnyerni a díjat.

Nagy László nem szerepel többet a válogatottban

Nagy László visszavonul a válogatottságtól - döntését a csapatkapitány a Magyar Kézilabda Szövetség sajtótájékoztatóján jelentette be.
1. oldal / 64

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!