Sérülés miatt véget ért az idény Nagy Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna FC magyar válogatott játékosa számára.
Nagy Ádám lesérült erre a szezonra
A Bologna honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 21 éves középpályás négyfejű combizma sérült meg a szerdai edzésen. Mivel felépülésének becsült ideje 45 nap, a Serie A utolsó fordulójára pedig május 28-án kerül sor, a mostani idényben már nem játszhat. Persze előfordul, hogy egy-egy sérülés hamarabb helyrejön, de valószínűleg még így se tudna visszarázódni a bajnokság ritmusába a focista.

Ez már csak azért is szomorú, mert jelenleg a legnagyobb fejlődést bemutató magyar tehetségnek tartják, jó lett volna, ha végig tudja focizni a szezont. A Bologna jelenleg 14. helyen áll a bajnokságban, de pontban messze vannak a kieső helytől.

A magyar válogatott legközelebb 53 nap múlva, június 5-én lép pályára, amikor Oroszországot fogadja barátságos meccsen. A tétmérkőzés június 9-én jön Andorra ellen idegenben. Itt már 100%-osan bevethető lesz a középpályás. (Torony; MTI)
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!