A floridiai Sarasota Open nem azért fogja beírni magát a színes tenisztörténelembe, mert az év egyik legjobb Challenger meccse volt, hanem mert nyögések szűrődtek be a pályára, de nem a tenisztől.
Női orgazmus zavarta meg az egyik Challenger-tornát
Frances Tiafoe és Mitchell Krueger játszott egymás ellen, előbbi pont adogatott, amikor hangos női nyögések kezdték el megzavarni a csendet. Ugyebár a tenisznél a közönségnek illik csöndben lenni az adogatások közben, hogy kellően tudjanak koncentrálni a játékosok. Sarasota Open amúgy sem nagy torna, a közönség apró, és házak is vannak a közelben, szóval azok valamelyikében folyhatott a lepedőakrobatika.

A lenti videóban, 0.12-nél már előkerülnek a hangok. Tiafoe meg is áll egy pillanatra, és egy hatalmas vigyorral veszi tudomásul, hogy nem mindenki az ő meccsüket követi. Krueger közben a hang forrása felé küld egy labdát, afféle szerelmeslevélként.
 
Ezután folytatódott a meccs, de nem sokáig, mert 1.50-nél újra indul az orgazmus, bár valószínűleg még nem is lett vége. Tiafoe ezután elordította magát: „Nem lehet ennyire jó!” A közönség ekkor adta meg magát végleg és hangosan felnevetett. Ekkor mi már nem halljuk, de a közönség biztosan, mivel az egyik anyuka meg is kéri a gyerekét, hogy fogja csak szépen be a fülét.

Az orgazmust a világranglista 87. Tiafoe kezelte poénosabban és jobban, mivel 6-3, 6-2-re megnyerte a meccset. (Torony)
(0 szavazat)

Video

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!