A Sport TV azonban elveszti a közvetítési jogot. Innentől a Spíleren lesz a többi meccs.
Marad a Bajnokok Ligája az MTVA-nál
2015 óta van az MTVA-nál a BL, és marad is az M4 Sporton a fő meccs, vagyis megválaszthatják mit adnak. Ugyebár ez jelenleg is így van, és a Sport TV válogathat a maradékból. Viszont az UEFA jövőre átvariálja a mérkőzések időpontjait. A keddi és a szerdai játéknapon is két időpontot tűztek ki, 19:00 és 21:00 órai kezdettel is lesznek meccsek.

Szóval felborítják az egységes 20.45-ös kezdést, és az M4 is két meccset fog adni. A jogok nemcsak a földi sugárzású, ingyenesen fogható M4 Sportra, hanem az m4sport.hu internetes portálra egyaránt vonatkoznak.

A Sport TV jövőre nem közvetít BL-t, ugyanis az új partner az angol bajnokikat is uraló Spíler TV lesz. Valamit ki kell találniuk, hogy sok meccset tudjanak adni, mivel a Sport TV jelenleg hármat is műsorra tűz, mivel a Film Mánián is közvetítenek. Most a Prime csatorna segít be az angol bajnokik közvetítésébe, ha addig nem lesz Spíler 2, akkor a TV2 csoport csatornáival fogják megoldani.
(0 szavazat)

Kapcsolódó cikkek

Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!