Rengetegen szavaztak, hogy kiderüljön, mely labdarúgók tették le a legtöbbet az asztalra 2018-ban, és kerülhettek be az év csapatába.
Íme az UEFA év csapata
A szurkolóknak volt idejük, mivel több mint egy hónapig lehetett szavazni, és ez idő alatt 1,8 millió voks futott be. Szóval, aki bekerült, az valóban megérdemli, hogy ott legyen, mert mondjuk ki, ennyi drukker nem tévedhet.

A felsorolásban a BL győztes Real Madrid adja a legtöbb játékost. A királyiaknak ez nyújthat egy kis vigaszt, mivel ebben az évben nem muzsikálnak túl jól, és valljuk be, elég esélytelenek is most, hogy elhódítsák egy huzamban negyedjére a BL serleget.

Ronaldo 13. alkalommal lett nevezve a legjobb 11 közé, de mint tudjuk ő már a Juventus csapatát erősíti.

A legtöbb szavazatot (115 440) Luka Modric kapta, aki a voksok 68,5 százalékát gyűjtötte be. Rajta kívül Ronaldóra, Messire és Marcelóra szavaztak még több mint százezren. Erős a 11, és úgy kell ezt nézni, hogy mondjuk egy Mohamed Salah, vagy Antoine Griezmann nem fért be a legjobbak közé. Atlético Madridos nincs a listán, azonban Liverpoolos igen, aki Virgil van Dijk.

Érdekesség, hogy angol csapatoknál hiába a Manchester City a bajnok, onnan nem került be senki, a szurkolók inkább két Chelsea játékost választottak.

Az UEFA év csapata:
Marc-André ter Stegen (Barcelona) – Sergio Ramos (Real Madrid), Virgil van Dijk (Liverpool), Raphael Varane (Real Madrid),  Marcelo (Real Madrid) – Luka Modric (Real Madrid), N’Golo Kanté (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea) –  Kylian Mbappé (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Juventus).

(Torony)
(0 szavazat)
Toronicza Péter

Szerző

A Promotions Média szerkesztője és újságírója, a mennyei kultúra éllovasa. Bár meglátása szerint elég nehéz ezt fenntartani, mikor már a „galamb alfarhangjában” is politika van. Túl sok minden fut át rajta a sörön kívül, de mégis a kritika műfajában érzi a legjobban magát, ami egy zenei albumtól kezdve lehet egy gasztronómiai műremek is. Azt se bánja, ha 16 órás sorozat maratont kell tartania, vagy végig kell ülnie egy több mint öt órás teniszmérkőzést.

Szólj hozzá!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!